Sista dagen

Det har varit dåligt med uppdatering på bloggfronten på sistone. Kan iofs bero på att jag jobbat lite. Jobbade delad tur i söndags och kvällen igår. Däremellan har jag vilat en del och donat en massa. I söndags sov jag faktiskt mellan kl.13-14.30. Oh my. Det va' välbehövligt. Och imorse vaknade jag inte förrän 09.30, så jag har verkligen vilat ut lite nu..tihi.

Har nyss dammsugit, med en bebis som en svans efter. Hon älskar dammsugaren, min lilla knasbebis. Kommer hon bli som sin mamma tro, som dammsuger och donar varje dag..? :) De stora barnen städar på sitt rum, eller leker de kanske mest..? Det märker vi snart, då vi ska upp och hänga in rentvätt i deras garderober :)

Idag jobbar Johan sin sista dag, sen ska han va' ledig ända tills den 25:e januari. Sååå skönt! Både för honom och för oss :) Vi får väl c hur mkt jag kommer att jobba i januari, men vi kommer iaf att få grymt mkt tid ihop. Kommer bli supermys :) Ska jobba 2 heldagar nästa vecka iaf. Det va' längesen jag gjorde det sist. Kommer nog kännas i både kroppen och huvudet efteråt..hehe.

Så, vad händer idag då..? Tja, inte mkt.. Det e' så trist väder ute. Snön har blivit som en hård isskorpa, och det e' halt som tusan. Fick gå skitsakta när jag jobbade igårkväll, för jag e' livrädd för att halka. Men det gick bra :) Ska torka av golven när Hollysen sover middag, annars blir det väl lite tvättning bara.. Skönt att bara va' hemma och ta det lugnt. Ska inte jobba förrän på torsdag kväll nästa gång, så man får ju passa på :)

Nähä, nu får jag väl fixa lite lunch åt mig och barnen. Undrar vad man ska göra..?

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0