Bil

Har ätit frukost, dammsugit, slängt in tvätt i maskinen, hämtat en nyvaken Holly, gett henne gröt.. Fm har alltså rullat på i vanlig ordning. Nu sitter jag här, läser lite bloggar, skriver lite kommentarer, lyssnar på musik. Elliot kikar på tv och Holly busar rundor. Snön ser nästan ut att ha övergått i regn nu. Eller iaf i snöblandat regn. Nu kommer Elida bli skitledsen. Hon ville så gärna att vi skulle åka pulka i em :(

Har ju glömt att nämna att vår bil e' inlämnad. Vår nya bil, som vi köpte för 3 månader sen, har blivit lite knasig. Allt e' ju digitalt på den jäkeln (hastighetsmätaren, trippmätaren.. osv) och den har börjat klydda. Det började när vi körde hem från stan en dag. Då blinkade det att den inte kunde hitta hjulen. WTF! Vad kör vi på lixom..?? Sen började klockan och trippmätaren att nollställa sig varenda gång man startade om bilen. Johan läste på om problemet på ett forum för just den här bilen, och det va' många som hade just detta felet. Det började tydligen så här, för att displayen sedan helt plötsligt kunde dö. Trevligt. Ringde upp bilhandlaren, där vi köpt bilen. De ville ha in den direkt, då vi bara haft bilen så kort tid. Enligt konsumentskyddslagen ska alla fel som upptäcks inom 6 månader från köpet anses som att de fanns redan när bilen köptes.

Nu e' bilen iaf fixad. Och besiktad! De jävlarna sålde en obesiktad bil åt oss, vilket vi aldrig förut varit med om. Det e' ju självklart att bilen e' servad och besiktad när man köper den! De va' pappa som lämnade in bilen åt oss, eftersom vi köpte den i närheten av där pappa bor, typ 18 mil härifrån. Snälla pappa körde hit med sin bil, hämtade våran och lämnade kvar sin egen. Så vi e' alltså inte billösa :) På måndag kommer pappa hit med vår bil igen :)

Nu snöar det igen!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0