Sjuk.

E' fortfarande sjuk. Bara snorar och hostar. Jättejobbigt e' det. Elliot e' oxå lite snorig, men Elida verkar ha frisknat till. Älsklingen mår oxå bättre, så jag hoppas att jag e' frisk efter helgen. Blir så frustrerad när jag inte orkar göra något.

Sov länge idag. Gick inte upp förrän strax innan nio. Det e' länge för att va' mig. Ändå så e' jag fortfarande trött. Ellioten sover middag nu, så ska väl försöka ta det lugnt en stund. Läsa lite. Läser just nu "Barn av sin stad" av Per Anders Fogelström. Det e' en skoluppgift att läsa den, men den e' faktiskt riktigt bra och intressant.

Va' hos tandläkaren med barnen igår. Elida hoppade själv glatt upp i tandläkarstolen. Och jag som va' orolig för att hon skulle vägra..tihi. Hon hade 20 st jättefina tänder! Elliot va' det lite värre med. Han ville inte alls sitta i stolen. Inte ens om han satt i mitt knä. Så tandläkaren fick kolla hans tänder när jag höll honom i famnen, stående. Då gick det bra. Han hade 16 st jättefina tänder! Stolt blir man allt när man lyckats bra med tandborstning och regelbundna måltider :) Det e' ju inte det allra lättaste med 2 små barn.

Idag händer det inget speciellt. Jag e' ju som sagt fortfarande dålig. Sitter här vid datorn en stund och lyssnar på fågelkvittret utifrån trädgården. Det låter så mysigt. Har hittat både snödroppar, krokus och vintergäck i vår trädgård. Blev så glad :) Våren e' på ingång. Solen har lyst rejält idag, så det e' bara några enstaka snöfläckar kvar på gräsmattan. Syrenerna som Johan satte i höstas har fått knoppar, gröna knoppar. Att sådana små saker kan göra en så glad. Undrar om det blir några blommor på buskarna i år. Jag älskar ju syrener!

Nähä, dags att vila lite nu känner jag. Bäst att vara utvilad sen när Elliot ska upp, för då blir det full fart igen. Att vara mamma till en 3,5-åring och en 1,5-åring e' underbart, men det tar på krafterna..tihi.

Älskar min familj! Puss på er!

Kul att just du kikade in hos lilla mig :)

image2

Fick för mig att jag skulle skapa mig en liten blogg, med risk för att folk snokar. Men det skiter jag i! Orkar inte gömma mig för omvärlden längre. Dessutom så har ju inte jag gjort något fel överhuvudtaget, så varför ska jag straffas..? Jag lever livet så som det ska levas, och ingen ska få ta det ifrån mig igen. Allra minst du (behöver väl inte nämna några namn..?). Men du kan ju försöka :)

Har inte tid att skriva så mycket mera nu. Ska till tandläkaren med barnen och måste göra oss iordning lite först. Men ha det bäst!



RSS 2.0