Jobbarhelg

Lördagmorgon. Alldeles för kallt, alldeles för tidigt. Jobbar dessutom hela dagen, men det e' bara att bita ihop ;P

Igår fm åkte jag och de tre små in till stan. Första gången jag körde helt själv in dit. Vilken konstig men samtidigt skön känsla. Körde först in till maxi och köpte en tårta och ett kort. Sen blev det ett besök på bästa körskolan, för att tacka för deras tålamod, allt pepp, tjat och gnat. Det lönade sig tydligen ;) 

Det blev sen en runda på stan, och sen mötte vi Johan och lunchade med honom på Cecil. Sen körde vi hem igen :)

Idag åker min fina syster iväg. Hon har fått jobb på Fritidsresor och kommer va' borta länge. Det känns jättekonstigt. Saknar henne så! Men jag hoppas att ditt äventyr blir jättebra Stinis, och att du kommer hem ännu starkare och lyckligare. Love you!  ❤️

Dax att stoppa i linserna och bege sig. Bye!

Körkort!

Den 15/10-2013 e' en dag som jag aldrig kommer att glömma. Det va' den dagen jag fick mitt körkort.

I hemlighet har jag gått på körskola. Lediga dagar har jag kört med Johan. På kvällarna när barnen lagt sig har jag läst teorin. Det har inte varit lätt alla ggr, att få tiden att räcka till! 

Förra veckan, den 8/10, skrev jag upp och klarade provet med 61 av 65 rätt. I tisdags körde jag upp och klarade det med! Vilken känsla! Vilken boost för mitt självförtroende! En ordentlig bekräftelse för mig själv att jag, trots 5 barn, tog körkort på "äldre dar". 

Känslan när jag hade parkerat bilen och stängt av och inspektören säger "Ja det e' bara att gratulera! Du har körkort nu" Den känslan vill jag spara i minnet och hjärtat för alltid. ❤️



Ojdå

Får för mig att logga in på bloggen och upptäcker att jag inte uppdaterat den på 3 månader! Det går trögt att skriva nu för tiden. Instagram har tagit över, tyvärr. Följ mig där istället, sessanfia. 

Men nu när jag ändå e' här så kan jag ju skriva lite. Det e' lördag och jag jobbar givetvis, fast inte förrän ikväll. Skönt! Sov till åtta. Nu e' alla ungar uppe, utom Elida, så det e' fullt ös. Ska gå ut och gå en sväng strax och lufta huvudet lite :)

Jag har fyllt år, så ännu ett år äldre e' man nu. Sanslöst. Jag som inte känner mig en dag över 25 ;P 

Annars e' nästan allt som vanligt. De stora går i skolan, Holly på dagis och jag jobbar kvällar/helger och har de två minsta hemma. En skillnad e' att Johan nu e' pappaledig måndag och tisdag varje vecka hela hösten och vintern, så jag kan passa på och jobba lite dagpass oxå :)

Nu måste jag fortsätta. Bye! :) 




RSS 2.0