Uppe

Söndagmorgon. Och en alldeles för tidig sådan ;P Efter mello igårkväll blev det såklart några avsnitt GG för mig och Johan. Jag kom i säng strax innan kl.01. Att sova fem timmar inatt lät som en bra idé, igår. Idag e' jag sååå trött! Tur jag bara ska jobba några timmar första passet :)

Imorgon börjar skolan igen efter ett härligt lov. Längtar inte efter tidiga morgnar! Har ju haft sovmorgon varje dag hela veckan :)

Nähä, dax att byta om och bege sig ut i kylan. Det får nog bli soffhäng sen :)


Röstat :)


Mello

Lördagkväll! Snart e' det mellomys för hela slanten. Vi ska strax ta fram chips, dip, morötter, gurka och godis. Sen myser vi ner oss i soffan och har en egen omröstning. Ha en bra kväll alla! :)


Alone

Fredag, finally! Idag e' jag nästintill ensam hemma. Valje sover och de fyra andra e' på badhuset med sin pappa. Det e' för lugnt här hemma. Jag har städat och fixat, och nu sitter jag här i soffan och vet inte alls vad jag ska hitta på. Tänk om jag kunde bjudit in mig själv på fika nånstans.

Ikväll ska jag jobba 15.30-21. Imorgon har jag inget jobb inbokat, men det kan ändras fort. Söndag jobbar jag en delad tur, så nog ska denna helgen oxå kunna fyllas ;)


Jobb

Då va' det söndag, och jobbarhelgen e' "snart" slut. Nu kan det ju bli så att jag jobbar imorgon oxå, för det kan ändras hastigt och lustigt ibland, men än så länge e' jag leeeedig. Ikväll kl.21 traskar jag hemåt, slänger mig i soffan och äter choklad :)

Idag har jag en bra delad tur. 7-10.30 och sen 16-21. Man hinner lite på de lediga timmarna, men jag tänker nog inte göra så många knop idag. Orkade inte c melodifestivalen igårkväll, så den får vi c när jag kommer hem på fm.

Vill inte lämna mitt varma hus och gå ut, men får snart göra det iaf. Ha en fin dag! :)


Jobba

Lördagsmorgon, och jag e' uppe. Tyvärr. Idag skulle jag haft sovmorgon. Men dum som jag e' hade jag inte skrivit in att jag va' nöjd med min kvällstur 16-21, så bemanningen har bokat in mig 7-13 oxå. Tre timmar med familjen idag. Undrar om de som jobbar på bemanningen hade velat jobba så!

Händer inte ett skit idag. Vi skulle fixa och dona här hemma. Har ju gjort om vårt sovrum. Men jag kommer nog inte orka så mkt på mina lediga timmar. Hem och äta och slappa i soffan blir det, om jag ska orka jobba hela kvällen oxå. Imorgon väntar en vanlig delad tur, 7-10.30 och sen 16-21. Då hinner man lite mer!

Igår va' det sista dagen i skolan för barnen. Nu e' det sportlov. Som jag ska sova varenda morgon! :)


Morgon

06.37, och jag e' redan uppe. Har ätit min frukost, hällt i mig mitt varma te. Nu ska jag slänga upp mitt hår i en tråkig tofs och bege mig till jobbet. Det känns som att jag sovit 10 timmar inatt, trots att jag inte kom i säng förrän halv ett, och gick upp vid sex. Hoppas jag e' pigg hela dagen! :)

Ha en bra dag!


Kul


Snart helg

Yay, torsdag redan. Det betyder att det snart, snart, snart e' freeeedag! Imorgon ska jag dock jobba, både fm och kväll. Men som jag skrivit så många ggr förut så e' fredag en speciell dag, oavsett. Fredag e' definitivt min absoluta favoritdag på hela veckan!

Johan har kört för att jobba och de stora e' i skolan. Innan Johan körde så slängde han in en massa reglar i vår hall. Eh, ok. Så innan jag kan göra ngt annat får jag väl bära ner skiten. Leon e' redan uppe, men både Holly och Valje sover än. Vi börjar dagen med lite soffhäng innan jag ens tänker engagera mig i min tvätt ;P




Feb. 06, 2013

Onsdagmorgon. Vi kom i säng tidigt igår (för att va' vi), ändå va' det drygt att gå upp imorse. Tjugo över sju tvingade jag mig själv upp..haha! Har haft Valje hos oss hela natten. Han vaknade och va' ledsen vid ett, så då hämtade jag honom. Sen sov vi tätt intill varandra. Gos!

Idag blir det full rulle. Iaf i em. Holly ska till både logopeden och öron. Öron för att utesluta att hon hör dåligt. Och hittar de ngt "fel" så e' det ju bra att veta :) Sen ska Elida träna bowling. Första gången med eget klot :)

De stora e' i skolan och de små sover. Valje sover ju i vår säng, så jag vågar inte gå ner i tvättstugan. Sitter här i soffan och spanar in mot sovrummet. Får ta tvätten när han sover middag sen :)

Vill verkligen ha mini rodinis gula jacka till Holly, men den e' slut överallt på nätet. Går bara att hitta i pyttestorlekar. Enda chansen e' i en fysisk butik, men närmsta som säljer mr ligger i Linköping. Fan! Varför köpte jag inte den direkt..? Att jag aldrig lär mig att man INTE ska vela!


Ny vecka

Tisdag och ny vecka. Hann inte uppdatera bloggen igår då jag bara tvättade och röjde som en tok. Tycker mig dock inte c så mkt resultat än, så det får bli en repris idag.

Helgen va' bra. Johan jobbade lite i lördags, eftersom han hade jour, men annars va' det en oerhört lugn jourvecka.

Igår va' Johan och Elida inne i stan och borrade Elidas bowlingklot. Hon har fått ett eget, alldeles nytt. Det e' jättefint och hon e' så stolt :) Det e' inte lätt att spela med ett låneklot som e' alldeles för stort i hålen. Vet det själv av erfarenhet ;) Man tappar det osv. Ska bli kul att c på träningen imorgon hur det går. Hon e' så duktig med ansatsen nu. Pendlar skitfint! Hon har verkligen utvecklats på den tid hon spelat.

Idag skulle vi egentligen till BVC, men eftersom Holly hostade hela förra natten och fortfarande e' krasslig får vi skjuta fram det. Hoppas på att kunna få en ny tid på fredag, måndag eller nästa onsdag.

Idag händer det inte mkt. Jag ska som sagt fortsätta med min tvätt, och plocka undan det vanliga. Ikväll ska Johan på möte, så jag hoppas att han kommer hem i bra tid, så vi hinner cs lite :)




Fredag!!

Idag e' det äntligen fredag! Det betyder att man kan va' uppe länge ikväll, med gott samvete, och dessutom strunta i att ställa ngt alarm imorgonbitti. Yay! :)

Holly e' på dagis just nu, Leon och jag slappar i soffan och Valje sover. Hoppas han vaknar snart så jag slipper väcka honom. När vi har hämtat Holly ska vi gå och handla toapapper. Det e' nästintill slut. Bra ;P

Ikväll blir det förhoppningsvis fredagsmys med hela familjen. Johan har ju jour, så jag kan inte jobba, men vi hoppas att han inte blir utringd!

Ha en fin fredag! :)










RSS 2.0