I'm not antisocial, I just don't like people

Ledig idag, löning imorgon, jobb fre-mån. Sometimes it feels like I don't have a fucking life :) Saknar min älskling, tiden går sååå sakta när han jobbar och jag e' ledig. Dumt, vill kunna spola framåt ju. Dock ej bakåt. Bläh för det förgångna! Welcome future days and happiness. Läste i en skvallertidning idag, massa kändisar äger slott som de typ aldrig bor i. Jag vill oxå ha ett slott, med rosa torn :) Fast visst älskar jag mitt lilla, vita hus. Här vill jag leva, här vill jag dö. Aldrig att jag flyttar härifrån frivilligt. (Det skulle va' till ett slott då :))

Sorterat massor idag. Så mkt papper man sparar på som egentligen kan slängas. Blev många högar. Spar-hög, släng-hög, Johan-hög, kanske-hög.. Mkt, mkt. Släng-högen blev störst :) Ska ge mig på några lådor till nu tänkte jag, sen ska här dammsugas och torkas golv. Iiiiiiiihaaa! Jag saknar min Nina. Need you like a drog..

Tänk så många tankar som hinner flyga genom skallen på en under en enda timme. Stackars hjärnan. Need a break..? Det ska du få.

Sofie lämnar burken, för nu pallar jag inte mer. Puss på de få som förtjänar det.


Så jävla sjuk!

Jag har blivit jättesjuk. Megaförkyld, ont i halsen, febrig, huvudvärk och dessutom så värker det i hela kroppen. Kan det bli värre..? Antagligen inte. Jag skulle egentligen jobbat idag, men kunde inte eftersom Elliot fortfarande hade feber igårkväll. Och nu ringde bemanningen och undrade om jag kunde jobba ikväll istället, de hade visst pusslat om imorse. Men jag kan ju inte jobba när jag mår så här. Så jävla trist! Undrar just hur länge jag ska behöva va' sjuk. Jag måste ju jobba, men samtidigt e' det inte möjligt för tillfället. Hoppas verkligen att jag e' frisk nästa vecka, för jag ska jobba långdag på måndag, 13.30 - 21. Den får jag absolut inte missa!

Johan jobbar sin andra dag på kärnkraftverket idag. Det känns faktiskt lite läskigt att han jobbar så nära reaktorerna. Han har varit tvungen att sluta snusa, inne på kärnkraftsområdet får man nämligen inte lov att föra händerna upp till munnen. Man kan visst få strålning i sig då, men jag undrar om det stämmer. De går ju fan runt därinne utan ngn särskild utrustning, förutom hjälm då. Säkerheten ska visst oxå vara överdriven. Om de kommer på att ngn har en mobilkamera inne på området så tar de den och slår sönder. Schysst! De kanske inte har tänkt på att alla faktiskt inte e' terrorister som vill ta reda på den svenska kärnkraftens hemligheter. Då hade man nog hellre åkt till Ryssland eller nå't.

Jag kom på mig själv igår med att faktiskt tänka framåt, planera, våga drömma. Jag börjar inte gråta längre så fort jag blir påmind om min förlust, även om jag såklart känner ett litet hugg i bröstet ibland. Borde jag känna mig dum..? Går jag vidare för fort..? Nä, jag måste faktiskt fortsätta framåt, jag har inte tid att gräva ner mig längre. Min energi räcker inte till för sån't. Elida och Elliot, mammas juveler. Vad vore jag utan er..? Ni förgyller alltid mina dagar.

Nähä, nu har jag en date med snytpapper och varmt te. Vi får väl c om jag överlever dagen.


And then it was over, and my life just stood still for a moment.

Klar, färdigutbildad, redo för framtiden. Eller inte..? Jag måste bara få andas ut lite först, känna efter. E' detta verkligen sant..? Slutade jag skolan igår..? Javisst gjorde jag det. Efter ett och ett halvt års studier tog utbildningen slut. Jag klarade det! Jag fixade detta! Jag tog fan tag i mitt trasiga liv och gjorde något bra istället för att sjunka in i mörkret, där hon hoppades att jag skulle hamna. Istället hamnade jag här, i mysiga skogen. Himmelriket skulle det nog kunna kallas för, om man nu vore religiös :)

Hade en mysig kväll igår. Pappsen va' här :) Svärmor och svärfar oxå. Och mamma såklart :) Av pappa fick jag världens finaste guldhalsband med hänge. Av mamma fick jag 1000kr. Av svärmor och svärfar fick jag världens snyggaste armband. Det blev mkt sötsaker. Två tårtor, chokladbiskvier, kanelbullar och vaniljbullar. Det blev en massa över. När jag hade varit ute med vovvsarna imorse så åt jag en bit prinsesstårta..tihi. Gottigt värre :)

Idag har vi bara slappat. Båda ungarna e' sjuka. Snoriga, hostiga och febriga. Stackare! Själv har jag fått ont i halsen och snorar oxå för fullt, så ngn utekväll med girlsen blir det inte idag. Men kanske nästa helg :)

På måndag börjar mitt nya liv som undersköterska. Fy fan va' jag e' glad! :)


Ett nytt år.

2008 e' det nu. Snart 12 år sen jag mötte min stora kärlek, exakt 14 dagar kvar. Baby, du e' finast i hela världen! Nyårsafton va' lugn. Jag jobbade till 21, kom hem och kollade på film med älsklingen, firade 12-slaget på balkongen. Myspys va' det allt, jag va' verkligen där jag helst av allt ville vara. I älsklingens famn hela kvällen och natten :) Roligt värre va' det morgonen efter, när jag va' tvungen att gå upp halv 6..tihi.

Nähä, dags för frukost nu, sen ska jag väcka barnen. Ska ta bussen in till stan. Ska c om jag hittar ngt fint, men det blir nog svårt. Jag e' ju sååå kräsen! Men det ska man va'. Hatar modet!

Tänker på dig baby, hoppas att du har det bra på jobbet idag. Längtar efter dig..

Min ängel, jag har inte glömt.. <3


RSS 2.0