Jan. 31, 2013

Shit, så trött jag e' idag! Jag och Johan kom såklart i säng skitsent inatt. Två avsnitt av GG, och jäklar va' klockan va' mkt sen! De stora e' i skolan nu, och de tre små sover. Vi tog ledigt från dagis idag, och nu sitter jag här i soffan under en filt, och väntar på att små fötter ska börja röra sig där uppe :)

Min pappa va' här igår. Han tapetserade den nya väggen som Johan slängt upp, så nu har lilla V helt plötsligt ett litet "rum". Hans säng och en matta får plats, så det gäller att va' kvadratsmart. Nu söker jag efter ngn liten fin hylla, en vit, som kan sitta på ena väggen. Han har en lång lackhylla (från Ikea ;) på ena ovanför sängen, men vill ha ngt annat på andra. Gärna i flera plan. Hmm..

Pappa hann även med att göra rotmos. Mums! Har sparat i en burk, som jag ska ha till lunch idag :)

Idag händer det inget spec. Det e' så blött och slaskigt ute. Regn plus plusgrader. Bläh! Har hellre snö!




Film

Alltid dessa sena nätter ;P Har dock inte kollat på GG ikväll, utan det blev en film istället. Min pappa e' ju här, och han ville c en actionfilm. Vi hittade filmen Sahara på netflix. Helt ok faktiskt :)

Bäst att sova, så jag orkar gå upp imorgonbitti. Men först lite wf ;)

Bjuder på en bild oxå :) Godnatt!


Morrn

Tisdag fm. Holly e' på dagis och de stora i skolan. Jag och småkillarna e' ensamma hemma. Lugnet dessa morgnar e' helt ofattbart. Att bara ha två barn. Får nästan panik av att tänka på att om ett år kanske jag bara har en hemma. Hjälp! Hur fungerar man då..?

Idag kommer min pappa. Han skulle egentligen kommit förra veckan, men så fick Leon och Valje feber, och jag jobbade typ varje kväll. Passar bra med besök nu när Johan har jour :)

Nu ska vi klä på oss och traska iväg till dagis för att hämta Holly, sen hem och göra lunch :)


Natt

Nyduschad och har precis slängt mig i sängen. Vi plöjer igenom Gossip girl om kvällarna, så då tickar klockan gärna iväg ;) Ikväll blev det tre avsnitt, men hade lätt kunnat c ett till ;P

Har inte gjort ngt spec idag (igår). Holly har varit på dagis och de stora i skolan. Jag och småkillarna har myst hemma. Johan har jobbat. Han har jour denna veckan, alltså kan jag inte jobba alls.

Vi började med ett nytt matschema idag, och det va' Elida som bestämde. Spagetti och köttfärssås vankades det då.

Mini rodini har släppt sin nya kollektion. Undulater där med! Jag tror jag dör! Det måste lilla V ha!

Tänkte slå igen mina blå/gröna nu. Trött som ett as. Natti!


My night

Efter fyra dagars jobb förtjänar jag en lugn kväll med choklad och Gossip Girl ;)

Natti på er!


Söndag

Godmorgon! Sitter här med min tekopp och väntar på att få gå ut i kylan. Helst av allt hade jag bara velat krypa ner under täcket igen, och värma mig hos Johan. Men jobbar bara 7-13 idag, så jag ska inte klaga :)

Igår på mina lediga timmar så åkte vi till maxi. Så nu e' alla skåp fulla igen. Härligt! Vi kom hem kl.15, och jag började jobba igen kl.16. Va' gaaaanska så trött igårkväll. Gick och lade mig redan vid kl.23. Tidigt för att va' jag!

Nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag alla! :)


Dagens

Dagens låt: Ingen än så länge

Dagens klädsel: Jeans, rosa jobbtröja och munkjacka

Dagens frisyr: Utsläppt än

Dagens make up: Orka!

Dagens dricka: Vatten

Dagens frukost: Hembakta bullar med skinka

Dagens godis: Inte hunnit äta godis än, men det ordnar snart upp sig ;)

Dagens film: Inte sett någon i dag

Dagens tidning: Aftonbladet på nätet

Dagens vän: Ingen vaken ;)

Dagens person: Ja du.. Jag..?

Dagens vill ha: Choklad! As always ;P

Dagens saknad: Pappa

Dagens köp: Inget än

Dagens bästa: Att få komma hem till familjen om några timmar ❤

Dagens sämsta: Trött!

Dagens internetsida: Facebook

Dagens beroende: Choklad!

Dagens roligaste: Får återkomma om det. Det e' för tidigt än ;)

Dagens blogg: http://egoinas.se/


Work

Sitter och äter frukost. Idag väntar jobbet först 7-10.30 och sen 16-21. Det ska bli skönt att få gå hem redan efter 3,5 timme. E' så trött idag ;)

Jobbade igårkväll med, sen kom vi i säng sent. Som vanligt. Jag e' värdelös på att gå och lägga mig. Kommer aldrig till skott, utan sitter typ fast i soffan och får tvinga mig själv till slut. Duschade vid tolvslaget, sen ringde klockan 05.30. Yay! ;P

Idag kanske vi ska åka till maxi på mina lediga timmar. Om jag orkar. Hade varit skönt att få lägga sig i sängen och sova en stund med, men känner jag mig själv rätt så blir det inte så iaf ;)

Leon går på sitt ben nu. Så skönt! Va' faktiskt orolig där ett tag! Min lilla grabb ❤

Bäst att jag gör mig iordning nu. Ha en bra dag! :)




Feber

Jaha, då va' det småkillarnas tur att få feber. Igår middag började både Leon och Valje att bli heta och röda om kinderna, bara pang! Lilla V va' helt däckad hela em. Han har sovit oroligt hela natten, hos mig. Har varit uppe med honom ett par ggr. Tröstat, gett Alvedon. Vid sex fick han en flaska välling, och har sovit i sin säng sen dess.

Lille Leon har ont i sin fot/sitt ben. I förrgår ramlade han och Elida i hallen. Han vägrade sen gå på sitt ben. Igår vid kl.14-15 ringde jag sjukvårdsupplysningen, eftersom han fortfarande inte ville gå. Han har krupit med foten i luften, om han varit tvungen, annars har han bara suttit i soffan. De tyckte att vi skulle åka in med en gång. Han blev röntgad men det va' tack och lov inget brutet. Foten va' lite svullen, men det som läkaren reagerade på va' att den onda foten va' mkt varmare än den friska. Han går inte idag heller, men jag hoppas det onda går över snart! Min lilla plutt!

Nu vaknade lilla V!


Mellis

med mina bästa ❤


Natti

Klockan e' nästan halv ett. Alltså e' det måndag och ny vecka. En vecka som bara kan bli bättre <3


Klorin

Jag älskar klorin. Har jag en deppig dag och skurar badrummet med klorin, så känns det genast mkt bättre efteråt. E' det beroendeframkallande, som droger..? Eller upphöjande som lyckopiller..? Idag funkade det dock inte lika bra som vanligt. Kan bero på att jag råkat få klorin på mina nya adidasbyxor, som jag fick i julklapp. Hur klantig får man bli..??


Lost

Ibland känns livet bara så himla orättvist. Jag brukar inte gnälla, och vill inte heller göra det till en vana, men varför glider vissa bara..? Varför e' det så jävla självklart att folk stöttar och håller en bakom ryggen..? Jag har inte detta. Vet att jag e' långt ifrån ensam, men ibland blir jag bara så trött. Trött på föräldrar som inte bryr sig om barnbarnen, som favoriserar ngn. Trött på att inte få ngn hjälp, någonsin. Aldrig att ngn skulle vilja avlasta, utan det e' bara "skyll-er-själva". Och till slut så tänker man så, att man ska klara allt själv, för man e' inte värd ngt stöd.

Luften har gått ur mig och det känns som att jag e' ensammast i världen. Tack gode Gud för mina barn! De e' mina klippor!


Fredagkväll

Jaha, då va' det fredag. Istället för att jobba kvällen fick jag va' hemma för vab av en man och ett barn. Johan har varit jättedålig hela dagen. Holly hade feber igårkväll, så hon fick va' hemma från dagis idag. Hon har varit ganska pigg, men myst runt i pyjamas :)

Hinner inte göra så mkt när jag e' "ensam" med alla barnen. Lite vardagsbestyr har det blivit, rastat hundar, handlat.. E' sjukt trött så vill bara sooova! ;P

Hämtade ut mitt paket från digulo idag. Ett par NS jeans och en småfolksbody till lilla V. Kul bara att företaget har skickat bodyn i fel strl. 74 istället för 80. Gaaaah! Har råkat ut för alldeles för mkt missöden på sistone. Elliots molo overall har gått sönder. Sömmen mellan yttertyget och fodret i hela nacken har gått upp. Så det e' ett stort hål rakt ner liksom. Har mailat butiken, så får vi c om jag får reklamera den. Köpte den i november, så det känns inte som normalt slitage.

Köpte en molo kattsuit i en grupp på fb. Ny med lapp för 250kr. När den väl kom hem va' det röda stearinfläckar på. Wtf..??!! Idag skulle jag beställa ett par leggings till Holly från lsf. Lade ett par i strl 110 i kundvagnen, men på orderbekräftelsen stod det 104. Neeej! Mailade företaget, med hjälp av Therese ;) De svarade nästan på en gång att de ändrat min beställning. Tack och lov! :)

Nu blir det bara massa babbel. Bjuder på en bild när vi va' på väg till affären förut idag :) Natti!




Feber

Torsdag. Efter att Holly varit hemma från dagis i två dagar fick hon gå dit idag. I förrgår va' vi jättetrötta och igår va' det svinkallt ute. E' otroligt tacksam över att bara kunna lyfta luren och ringa till dagis de dagar vi vill va' hemma. Vi har det så bra :)

Igår firade jag och Johan våran 17 årsdag. Galet! Vart har dessa åren tagit vägen..? Fast vi har ju hunnit med en hel del ;) Det va' ju en vanlig onsdag, vilket betyder att Elida har sin bowling, men på kvällen lagade Johan kinagryta, och sen mös vi i soffan med lite gott gott och kollade på Gossip girl. Bra kväll! :)

Johan va' frusen när vi skulle sova. Jag värmde hans vetekudde, och vi somnade. Inatt har han haft feber och knappt kunnat sova. Så idag e' han hemma från jobbet, men sover lite nu.

Jag och Leon myser i soffan under en filt, Valje leker på golvet. Ska strax ta itu med lite bestyr, och ikväll väntar jobbet.

Bye!


17 år

15 år gammal
med ett otinat hjärta
okyssta läppar
bar på en smärta
du kom in i mitt liv
med ditt rufsiga hår
höll mig i din famn
och torkade bort varenda tår
jag minns alltihop
din jacka, dina ord
ingen fattade då
att du för mig var gjord
trots många mils avstånd
flera veckor isär
fixade vi detta
och nu är vi här
mer än halva mitt liv
har jag spenderat med dig
och jag hoppas du vet
att du är allt för mig

Jag älskar dig Johan! ❤


Valje 10 månader! ❤


Bolibompa

Tisdag. Vi väntar på att Bolibompa ska börja. Elida vill väl iofs inte c det. Allt e' ju barnsligt nu för tiden ;P

Har haft en bra dag. Lämnade Holly på dagis kl.08, och hon blev inte arg eller ledsen när jag och småttingarna gick hem igen. Igår va' hon skitledsen. Jobbigt! Väl hemma blev det lek och lite röj. Behövs alltid ;) Kl.11 va' det dax att hämta hem Hollysen igen, sen gick vi och handlade lite.

Nu e' alla barn hemma igen. Vi har ätit och väntar nu på att Johan ska komma hem. Inget jobb för mig ikväll alltså.

Idag e' det 10 månader sen vi fick träffa världens finaste Valje! Tiden går så otroligt fort! Jag e' tacksam för varenda dag! ❤


I'm alive!

Hello! Jag lever! Det trodde ni inte va'..? ;P Har haft fullt upp, mest hela tiden, så har varken haft tid eller lust att blogga. Men nu e' jag på g igen. Kanske ;)

Vad har hänt sen sist då..? Jo, vi har firat både jul och nyår, jag har haft mina ups and downs, vi har varit gräsligt sjuka, jobbat massor..

Nån vecka innan jul fick vi veta att flera i släkten blivit inbjudna till Johans föräldrar på julafton, men inte vi. De nio år som vi har varit föräldrar har vi aldrig firat jul hos våra barns farmor och farfar. De har aldrig sett tindrandet i våra barns ögon när tomten kommit och missat deras allra första julklappsöppnande. Det som man aldrig någonsin kan spola tebax och vara med om igen. Det gör mig så ont att de ville fira sitt sjätte barnbarns första julafton med honom, medans vi inte ens blev tillfrågade.

Och om jag mår dåligt över detta, hur mår då Johan..? Efter att han ifrågasatt varför vi inte blivit bjudna va' vi helt plötsligt välkomna. Vi firade för första gången på 17 år julafton hemma hos Johans föräldrar. Alla va' såklart trevliga, maten va' jättegod, vi fick alla fina paket, men jag känner mig inte hemma där. Jag har alltid varit ett svart får. Jag tassar på tå, rädd för att göra bort mig, orolig för att de inte ska tycka om mig, att jag inte ska vara bra nog.

Natten efter julafton blev jag dålig. Jag låg i soffan hela juldagen. Dagen efter blev lilla V sjuk. Han kräktes ett par ggr på kvällen. På natten kräktes Elida flera ggr. Så jag sov typ ingenting. På em började Elliot kräkas. På kvällen va' det Leons tur. Och på natten, när tre redan spydde, började Holly. Jag hade alltså fyra ungar här hemma som spydde samtidigt. Trodde aldrig att jag skulle klara av det. Johan har sån extrem kräkfobi, så han kunde inte hjälpa mig. Jag va' helt själv. Kände mig helt ensam i denna värld. Holly hade det värst. Hon spydde varje kvart mellan 01 och 07. Sen sov vi i 2 timmar, och klockan 09 vaknade hon och kräktes igen.

Nu e' vi friska igen, tack och lov! Det va' en pärs som jag inte önskar ngn!

Idag började skola och dagis igen efter ett alldeles för kort jullov. Varför ska ledigheten gå så snabbt..? Ikväll väntar jobbet igen för min del. Fullt upp, mest hela tiden ;)





RSS 2.0