Snö

Jepps, det snöar igen. Undrar hur mkt snö vi ska få. Än så länge har vi klarat av att skotta undan det, men om det håller på så här så hinner man knappt. Men fint e' det förstås, när man tittar ut :)

Igårkväll jobbade jag. Det e' så skönt att jobba inne i detta väder. Imorgon ska jag dock va' i hemtjänsten. Tur att jag fick hem mina nya moonboots igår :)

Idag blir det lugnt. Vi vaknade sent så Holly fick bli ledig. Äter frukost framför tv:n nu och bara myser. Får väl gå ut och skotta lite sen, men väntar på att snöandet ska avta lite. Ikväll blir det ett litet julbord med jobbet. Kul! :)


Holly 4 år! ❤

En snöig nobeldagsmorgon för 4 år sen föddes våran Holly. Med buller och bång, efter ambulansfärd i snökaos, kom hon ut till denna värld. Och livet blev aldrig mer detsamma.

Tack för dessa fyra underbara år som jag har fått vara din mamma. Du fyller mitt liv med så mkt glädje varenda dag. Du och dina syskon e' hela mitt liv! Jag älskar er så mkt! ❤


Ont

Jaha, det snöar idag igen. Inte lika mkt som igår, men vi får väl c hur det blir under dagen. Orkar inte skotta idag igen. Min rygg gör så ont! Hade ont redan igårkväll, men när jag vaknade imorse va' det värre. Och till råga på allt blev jag bokad nu på morgonen, så jag ska jobba ikväll. Kommer va' död när jag kommer hem ;P

Holly e' hemma från dagis idag. Igår när jag hämtade henne grät hon. Hon hade inga vantar på sig(??), utan de höll fröken i handen(??). "Hon tappade dem precis" sa fröken. Holly va' alldeles röd om händerna, stackarn, så jag undrar om hon verkligen hade tappat dem precis. Och varför tar man upp vantarna och bär dem istället för att hjälpa barnet att ta på dem igen..?? Nåja, jag ska köpa henne några andra vantar som sitter bättre på, och som e' varmare.

Igår va' en tuff dag. Först pulsa i snön till dagis och lämna Holly, sen hem och skotta, fylla på pellets osv. Johan kom inte hem om efter jobbet, utan åkte direkt till nån jäkla utställning som avslutades med julbord. Efter att plogbilen varit här fick jag skotta bort vallen. Vi hämtade Holly på dagis. Laga mat, städa, tvätta, rasta hundar..

Elida ska ha NO prov idag, men hade glömt sin bok i skolan igår. Hon och Elliot fick gå och hämta den, och sen övade hon och jag förhörde henne några ggr. På kvällen när alla barn somnat fick jag baka bullar, för allt bröd va' slut. Sen tvättade jag lite till. När jag vaknade imorse kändes det som min rygg va' mitt av, och som om jag hade sovit MAX två timmar. Fan va' jag beundrar alla er som e' ensamstående, som måste fixa ALLT själva. Ni e' fan fantastiska! Ibland känns det dock som att jag oxå e' helt själv..

Nu vill jag ha fredag!


Dagens bild


Snö

Snön fortsätter att falla här ute. Det e' fint och mysigt, men kallt! Igår va' det -15 på morgonen. Idag e' det dock bara -4. Vi tog ledigt från dagis idag, och de små sover än. Jag ska jobba ikväll och känner inte för att gå ut innan. Har inte hittat några vinterskor än utan går runt och fryser i mina converse. Brrrrrr!

Igår va' vi hos logopeden med Holly. Det gick jättebra. Hon e' så himla duktig! Ja både logopeden och Holly. Holly tycker det e' jättekul att gå dit. Nu ska vi inte dit igen förrän efter jul, så har fått med oss lite hem som vi ska träna på.

Fick veta igår att fina Anna blivit Oskarshamns Lucia. Så himla kul! Tyvärr jobbar jag den 13:e, men Elida måste få gå och c kröningen iaf. Extra spec när Lucian e' ngn man känner, och som i detta fall tom en släkting! :)

Idag blir det lugnt. Lite plock och fix. Dammsugaren åker väl fram oxå. Lite tvätt ska vikas och hängas och så där. Börjar redan 15.30 idag så jag och Johan får mötas i dörren. Det ska dock bli skönt att få jobba lite, efter att Johan haft jour hela förra veckan.



Ooopsie

Länge sen, jag vet. Men det e' iaf ngt positivt med min frånvaro. All min tid och energi går åt till familjen, precis som det ska va' :) Jag jobbar lite då och då, men det ser jag bara som en kul grej, då jag får träffa och umgås med andra vuxna några timmar ;)

Så, vad har hänt sen sist..? Denna veckan har Holly lärt sig att skriva sitt namn. Galet! Min lilla tjej börjar bli stor! Nästa måndag fyller hon FYRA år! Hur sjukt e' inte det..?

Valje har fått en tand. Lilla V e' inte längre den där bebisen som ligger still på lekfilten längre. Han krälar runt överallt, ställer sig upp på sina små knän och drar ner allt han når. Helt plötsligt sitter han bara någonstans och ler mot oss, och det bara glittrar bus i ögonen på honom. Älskade lilla bustroll!

Idag har vi varit på julskyltning inne i stan. Vi tittade på fina Anna, som e' luciakandidat, och köpte några små klappar. Köpte sen pizza med oss hem. Lata söndag ;)

Nu borde jag lägga in mina bullar i frysen, och mig själv i sängen. Måndag imorgon, och då e' jag alltid galet trött!

Vi hörs! :)



RSS 2.0