Vecka 24

Ljuvliga, regniga söndag. Gick och lade oss alldeles för sent igår, eftersom vi först kollade på film och sen spelade Uno i sängen alldeles för många ggr :) Sen ringde det underbara alarmet 05.30 imorse, och då va' det bara till att ta sig i kragen och kliva upp ur den varma, goa sängen. Usch, det va' inte alls kul. Men upp kom jag iaf, och frukost fick jag i mig. I tid till jobbet kom jag oxå. Men fy, vilket väder! Det har spöregnat precis hela dagen. Så jäkla trist. Men dagen gick iaf fort, och jag slutade redan kl.13. Härligt :)

Idag går vi in i ny vecka, vecka 24. Fort går det :) Hinner knappt med i svängarna. Nästa måndag e' det dax för bm-besök igen. Ser inte fram emot det så där jättemkt, fast visst ska det bli mysigt att få höra lillhjärtat slå igen. E' inte supernöjd med den bm jag fått. Men eftersom det inte e' första barnet så bryr jag mig inte om att byta. Jag vet ju typ vad det hela handlar om..tihi.

Ska krypa upp i sängen och lösa lite korsord nu tänkte jag. Bara mysa lite och slöa. Imorgon jobbar jag heeela dagen, på tisdag kortdag 7 - 14, onsdag heldag och kväll torsdag och fredag. Jobbar givetvis hela helgen oxå, så det blir en tuff vecka :)

Nähä, det va' allt för denna gången. Bye bye!



Magen vecka 24 :)


Slöa timmar

Ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. Här sitter jag då igen, med nylackade naglar och försöker skriva ner ngt vettigt eller minnesvärt från veckan som (nästan) gått.

Det blev som sagt kalas igår. Mican blev 18, hurra hurra! Mkt fina saker hade hon fått. Nästan så man själv började längta efter sin egen födelsedag. 18 + 10 år blir det, om exakt en månad och en dag. Hmm, e' det en ålder att fira egentligen..? :) Vet inte alls vad jag ska önska mig. Jag har ju allt, och det jag vill ha köper jag själv. Jobbigt läge alltså ;) En ny väska e' nog det absolut viktigaste. Har inte hittat ngn fin ännu, trots att jag varit två svängar i Linköping. Några kläder e' ju knappt lönt att tänka på ens en gång. magen kommer ju inte precis att bli mindre. inte än iaf :) Men efter jul, då ska jag ge mig ut på shoppingtur. Om jag ska tvingas gå runt i träningsbyxor (vilket egentligen e' det skönaste som finns:) hela hösten och vintern, då ska jag belöna mig själv med nya jeans sen. För jag hoppas ju såklart på att inte kunna få på mig mina gamla igen :) Men men, sån tur har jag väl inte. Jag brukar krympa ihop till samma lilla, taniga tjej igen :(

Har inte hunnit med så mkt idag. Ätit frukost - ja, bäddat sängen - ja, borstat tänder - nääe, inte än.., klätt på mig - tihi, inte det heller.. Börjar inte förrän kl.14 idag, så det blir till att slöa hela fm. Ok, jag ska faktiskt dammsuga. Men där går gränsen. Måste gå och köpa tvättmedel oxå.

Nu har jag fyllt hela skärmen med en massa onödig strunt. Skulle inte jag gå igenom veckan och skriva ner minnesvärda saker..? Jo, egentligen.. Men jag har inte gjort mkt annat än städat, jobbat och umgåtts med familjen. Precis som vanligt alltså. 

Ska bli sååå skönt att va' ledig imorgon. Inte behöva känna ngn panik över att gå och lägga mig ikväll när jag kommer hem från jobbet (ha, precis som jag nånsin gör det egentligen!) utan kunna sitta uppe med älsklingen och bara myyysa :) 

Nä, nu tror jag faktiskt att jag ska dra fram dammsugaren. Den här stolen känns för bekväm idag :)

Bye..

 

Lediga dag :)

Det e' härligt att få va' lite ledig ibland. Jobbar kväll imorgon, 14 - 21, och sen e' jag ledig på lördag igen. På söndag jobbar jag bara mellan 7 och 13. Hur lyxigt som helst :) Veckan därpå blir aningen värre. Börjar gå på timmar på måndag igen, mitt vik går ut på söndag. Så jag jobbar varje dag nästa vecka, tom helgen. Men men, jag bara tackar och tar emot. Tur att man älskar sitt jobb :)

Ikväll blir det kalas. Mican fyller 18 idag, så vi ska in till stan när älsklingen kommer hem från jobbet. Skönt att man inte behöver gå upp halv 6 imorgon :)

Har städat och gnott här hemma hela fm. Nu e' det så fint så fint. Iaf ett tag :) Brukar inte ta så lång tid innan allt åker fram igen..tihi. Har man två busfrön så har man. Nu slappar vi bara. Orkar inte göra ngt spec idag. Vill bara att tiden ska gå fort, så Johan kan komma hem nån gång. Saknar honom..

Nähä, nu har jag inget mer att skriva.

Bye..

Btw.. kolla in den här länken --> http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/nyheter/article391471.ab

Äntligen uppmärksammar ngn oss smala som förgäves vill lägga på sig lite! Det va' fan på tiden! E' sååå trött på alla artiklar som heter ngt i stil med "Så går du ner 5 kilo på en vecka.." osv. Själv fick jag gå till en dietist och betala för att få lite råd. Folk fattar verkligen inte att det e' precis lika jobbigt att va' smal och inte kunna gå upp i vikt som det e' att va' tjock och inte kunna gå ner i vikt. Och det e' lika svårt.

Jag startar dagen med en kyss..

Ännu en vecka, ännu en ny dag. Livet rullar på, och jag har inga klagomål alls. Jobbade hela dagen igår, 7 - 16. Det gick bra. Förutom min envisa hosta känner jag mig kry igen. Börjar inte förrän 15.45 ikväll. Härligt! Har dock heldag imorgon, men e' ledig på torsdag. Ska bli skönt. Då fyller ju Mican år, så ska hem till svärmor och svärfar och grilla. Hoppas på fint väder :)

I söndags va' vi i Linköping. Elida mådde inte bra, så hon fick stanna hemma hos mormor. Så det va' bara jag, älskling och lillprinsen som åkte. Vi hade en myspys dag. Blev många timmar där. Först IKEA, sedan Toy's och massa annat. Åt på älsklings favvoställe, som tyvärr inte blev lika uppskattat av mig, som vanligt. Jag e' för kräsen :) Blev ganska mkt handling. Köpte bla nya sängar till kidsen. Hittade nya träningsbrallor på Stadium, för halva reapriset! Då blir man glad :) Hittade en skitsnygg jacka där oxå, och nu ångrar jag att jag inte köpte den. Typiskt. Vi som inte har Stadium inne i stan. Nåja, får hoppas att den finns kvar nästa gång vi kommer dit.

Igår åt vi pizza :) Körde in till stan efter jobbet, sen åt vi pizzan hemma hos svärmor och svärfar. Kom hem igen lagom till läggdags vid åtta :) Hamnade sen i soffan med en burk nutella och mariekex. Fy på mig! Där somnade jag gott..tihi. Fattar inte varför tv:n e' sååå sövande.

Idag händer det inget spec. Ska dammsuga, sen ska vi gå ut en sväng. Måste upp till affären. Skriver mer en annan gång..

Bye..

Sjukling

Jaha, då va' den här igen. Jäkla förkylning, som absolut inte vill släppa taget om mig och min stackars hals. Jag bara hostar och snorar. Fy, jag hatar detta! Igår fick jag gå hem från jobbet efter 2,5 timme, för jag orkade inte mer. Va' helt yr i skallen och hostan ville inte alls ge med sig. Cyklade hem (hur jag ens kom hem e' verkligen ett under) och lade mig i sängen och sooov, hur länge som helst. Helt kass va' jag. Idag känner jag mig liiite bättre, men hostar fortfarande som tusan. Yrseln e' ngt bättre, men jag känner mig inte pigg. Usch, hoppas att jag slipper detta snart!

Älskling jobbar idag. Så jäkla trist! Men han skulle inte jobba hela dagen iaf. Skönt det iaf. Vet inte alls vad vi ska hitta på för ngt idag. Det e' skitväder ute, och självklart hänger regnkläderna kvar på dagis. En riktig optimist e' vad jag e'. Dert e' väl självklart att det ska regna när man inte ska jobba. Hur kunde jag ens tro ngt annat..?

Imorgon ska vi egentligen till Astrid Lindgrens Värld, men vi kör inte dit om det regnar. Så jäkla värdelöst att gå runt där i ösregn. Tur att vi redan har varit där en gång i sommar. Kanske blir en tur till IKEA istället. Om jag mot all förmodan skulle känna mig bättre.

Vi har börjat fixa i Elidas rum nu. Hon har ett ganska stort rum med två snedgarderober, och igårkväll började Johan riva väggen på den ena garderoben. Detta kommer att resoltera i att rummet blir ännu större och att det dessutom blir två extra fönster i rummet (för varje garderob har varsitt litet fönster. Kidsen ska alltså dela rum så småningom, och då behövs den extra golvytan och de extra fönsterna. De kommer alltså att få varsitt litet fönster ovanför sängen. Himla mysigt kommer det att bli. Just nu sover Elida inne hos Elliot, och det funkar kanonbra. Vi flyttade in hennes Kura-säng där, så hon sover uppe och Ellioten sover nere. De tycker att det e' himla kul att dela rum. Vilken tur! Blir kanske dumt att bebis får ett eget rum istället, men tycker att åldersskillnaden blir för stor. Elida e' ju drygt 5 år när hon blir storasyster igen, och Elliot 3,5. Bättre att de delar rum, sen får vi c hur vi gör i framtiden. Blir antagligen att vi sätter upp en mellanvägg i Elidas rum, så de får lite privat space ändå :)

Har slarvat med mitt bloggande. Igen! Har faktiskt varken haft tid eller ork. Jobbar jämt, känns det som. Och när jag inte jobbar så umgås jag med familjen. Dessutom e' jag ju gravid, och min trötthet skyller jag faktiskt lite på det..tihi. Går in i vecka 23 imorgon. Tiden har verkligen gått superfort denna gången! För en vecka sedan va' vi i Linköping och gjorde ett 3D ultraljud. Det va' verkligen superhäftigt! Det går inte alls att jämföra med ett vanligt UL. Vi fick riktigt c hur vår bebis såg ut, ansiktsdragen osv. Och en massa bilder och filmklipp fick vi med oss hem på en skiva. Det va' värt varenda krona, och  nu vet vi att vi väntar en liten tjej :)

Nähä, jag får väl gå och försöka göra ngt nu. Har inte orkat dammsuga på två dagar, så känns som det e' dax nu :)


You make me soooooo happy baby!

"Hmm, detta inlägget skrev jag för över en månad sen, men det har inte blivit publicerat. Skumt. Nåja, här e' det iaf. "

Har haft en riktigt busy vecka. I torsdags va' jag hos frissan och investerade i nya lockar. Äntligen! Just nu känner jag mig inte så assnygg precis, håret känns mest ovant och megastort. Men om nån vecka så, då jäklar :) Blev lite shopping efteråt, medans jag väntade på bussen hem. Köpte mig en rooosa kjol och hittade en superfin present åt svärmor och svärfar. En skål blev det, av Mats Jonasson, med en blå/grön fjäril på. Matchade ljuslyktan som jag köpte åt dem förra året, så jag blev jättenöjd med valet.

Åkte in till stan sen igen, fast när älsklingen kommit hem från jobbet. Köpte mig en till kjol, fast en grå :) Hittade ett grå/vitt linne på JC och Johan köpte nya jeans. Sen åt vi pizza, bara vi två :) Myspys. Elida va' hos farmor och Elliot hos mormor, så man får ju passa på..tihi. 

Sen blev det storhandling på maxi, innan vi körde hem. Där va' skitmkt folk, som vanligt. Skönt att ha storhandlingen gjord för denna gången :) 

Igår va' det kalas hos svärmor och svärfar. 118-årskalas, för de har fyllt 50 båda två och Mican fyller 18 i augusti. Det bjöds på supergod mat, men där va' alldeles  för mkt folk. Sån't tycker vi inte om :( Åkte hem först av alla, för Ellioten va' jättetrött, men vi stannade ändå i över fyra timmar.

Idag har vi varit i Krokstorp en sväng. Umgåtts med svärföräldrarna, för de åker till USA på tisdag och blir borta i två veckor. Lång tid :(

Imorgon börjar jag på mitt sommarvik. Ska bli härligt :) Sju hela veckor i hemtjänsten :)

Nähä, nu ska jag mysa med kidsen, innan de ska nattas.

Bye..



RSS 2.0