Mors dag

Idag e' det alla mammors dag :) Jag och kidsen har pysslat i fm. Först gjorde vi handavtryck med fingerfärg och sen bakade vi chokladbollar. Ska ta med det hem till mamma i em, för vi ska dit och äta tårta :) Själv har jag oxå fått presenter idag. Av Elida fick jag ett jättefint halsband som hon har gjort själv. Elliot hade planterat en blomma till mig, och den börjar komma upp ur jorden nu. Gosigaste barnen :)

image5

I kylen hittade jag dessutom ett choklad, som "ngn" ställt in så fint för att jag skulle hitta det..tihi. Jag har verkligen världens bästa familj! <3

Nu e' Johan iväg och spelar golf. Han kommer hem strax efter två, och då ska vi traska hem till mamma. Operatårta blir det idag, och såklart våra chokladbollar. Mums!

Imorse vaknade Ellioten tjugo över sex! Jag höll på att dö. Va' sååå trött..hehe. Men det va' bara till att gå upp och fixa välling till prinsen. Sen gick jag ut i trädgården med vovvsarna. Då fick jag en mindre chock. Elliots kanin hade tagit sig ut ur sin bur och skuttade runt och åt maskrosor på gräsmattan. Snacka om att jag fick bråttom att fånga in henne, vilket såklart inte va' det allra lättaste. Hon ville inte in i sin bur igen. Det va' ju mkt roligare att skutta runt fritt. Fick iaf tag på henne till sist, så det hela slutade bra.

Nä, nu ska vi gå ut en sväng. Bye..


Lust for life

Kan inte klaga på dagen som har varit. Fm spenderades i telefonen med Jenny. Efter att jag hämtat kidsen på dagis kastade jag mig upp på cykeln för att hinna med bussen in till stan kl.11.50. Mamma kom såklart hit och va' barnvakt. Strosade runt på staden ett tag, tills älsklingen kom dit. Hann med att både pröva skor och kolla efter ny bikini. Hittade dock inget snyggt. Värdelösa stad. Men solen sken så varmt, så varmt. Lugnade ner min stackars mage ngt. Ännu lugnare blev den efter kl.14. Men vågar jag hoppas..? Vågar jag njuta..?

Har shoppat födelsedagspresent åt Ellioten idag. Det blev en jättefin tramptraktor på Granngården, med släp såklart. Han kommer att bli superglad! :) Längtar tills den 8/6 nu, för då blir min lillkille ännu ett år äldre. TRE ÅR! Kan knappt fatta det.. Tiden går så fort.

Älskling och jag åt på Cecil innan vi körde hem igen. Mumsigt värre! Hade kunnat äta där varenda dag..tihi. Nu vilar min trötta make och kidsen kollar på Bolibompa. Ikväll blir det "Sanningens ögonblick" (hemskaste programmet jag sett, men älskling gillar det) och sen nyaste avsnittet av "Desperate housewives". *längtar*

Bye..


Skrivkramp

Det e' hemskt när man inte längre orkar skriva, när meningar och ord inte längre vill bildas. Varken i huvudet eller under mina fingrar. Jag kan sitta hur länge som helst utan att ngt hamnar på skärmen. Jag måste vara sjuk, eller har jag verkligen inget alls att skriva om längre..? Inget jag vill dela med mig..? Hemlighetsfulla jag. Men varför inte..? Varför ska jag blotta mig själv..?

Har varit ledig ett par dagar nu. Ganska skönt faktiskt. E' ledig en hel vecka till, om det inte blir ngt smått i början på nästa vecka. Resten av denna veckan har jag tagit ledigt. Behöver det. Behöver fokusera på annat än bara jobb, jobb och jobb. Imorgon ska jag och älsklingen till stan en sväng. Äta på Cecil och ha det riktigt mysigt, bara vi två. Mamma ska ha barnen :)

Denna dagen har varit lugn och skön. Lämnade ungarna på dagis kvart över åtta, sen gick jag en lång runda i skogen med vovvsarna. Innan jag traskade iväg till dagis igen så hann jag med att både dammsuga och torka golven. Så lite nytta har jag allt gjort idag :) Hämtade kidsen igen kvart över elva, och då gick vi till affären och köpte glass. Det va' ju underbart väder idag. Absolut ett riktigt glassväder. På hemvägen lekte vi på skolgården. Ett populärt ställe enligt mina små :)

Nä nu ska vi mysa i soffan med ngt gott. Dumma mig! Busbarnen sover sött. Imorgon väntar en ny och förhoppningsvis lika underbar dag. Bara klumpen i min mage kan släppa och oron lägga sig lite. Fånig e' jag..

image4

En nyklippt Elliot. Underbara, älskade barn! <3


Lyckliga stunder

image3

Världens stoltaste mamma, det måste vara jag det :) Elida hade uppvisning i sporthallen igår. Duktigaste tjejen :) Fick mitt hjärta att slå dubbla slag och mina ögon att tåras av lycka och stolthet. Min stora tjej. Min stora, duktiga, söta tjej. Tänk vad mkt hon kan. Vad fort tiden har gått sen hon först kom till oss. Att hon kan skänka mig så mkt glädje och lycka bara genom att finnas till. Det e' otroligt. Den här känslan kan man bara förstå om man e' förälder själv. Den går inte att förklara.

Först va' det uppvärmning i en stor ring. Sen va' det hinderbanan som gällde. Elida va' så kvick och så duktig. Det va' så kul att c. Efteråt fick alla barnen diplom, för att de varit så duktiga. De fick klättra upp på en hög plint, en och en, ta emot sitt diplom och sen hoppa ner. Vi filmade det såklart :)

Tänk att jag e' mamma till världens finaste barn. Att jag fått äran att ha dessa två juveler i mitt liv. Det e' ingenting jag någonsin kommer att ta för givet. Elida och Elliot, utan er hade inte livet varit så här härligt att leva <3

Ikväll ska jag jobba. Kidsen e' på dagis just nu så jag bara sitter och slappar lite. Ska strax ta mig en svängom med dammsugaren, innan det e' dax att hämta hem busbarnen. Ska jobba hela dagen imorgon. 7 - 16.15. Men på söndag e' jag ledig, för då kommer pappa hit :)

Nä nu ska jag göra lite nytta, innan jag ångrar mig :)

Sol :)

Körsbärsträden står i full blom, gräset är lika grönt som i sagoböckerna. Detta e' min verklighet idag. Den underbara sommaren e' på ingång. E' glad att jag bara har jobbat på fm idag, så jag kan njuta av allt det fina.

Ska slänga ihop en smarrig skinksallad idag. Blir mysigt att äta ute på altanen. Ungarna tycker att det e' så kul. Maten verkar smaka mkt bättre utomhus :)

Nä, nu ska jag gå ut i trädgården igen. Bäst att njuta så länge solen e' framme :)



RSS 2.0