Mysmorgon

Så, julhelgen e' över. Och stressen med den. Vi hade en mysig julafton. Firade som vanligt med mamma och brorsan. Mkt paket blev det. Alldeles för mkt. Precis som vanligt. Men barnens ögon tindrade, och det e' det enda som e' viktigt! Jag hade visst oxå varit riktigt snäll, för min hög med klappar va' nästan lika stor som barnens. Älskling hade legat på topp i år, och köpt en massa fina och bra grejer. Han e' bara bäst! <3

Min absolut bästa julklapp va' ett stativ och en fjärrkontroll till min kamera. Kanoners! En långkofta kommer på andra plats, och den har jag på mig just nu. Myyys!

Sitter här i köket och bara myser. Kom i säng jättesent inatt. Brorsan va' här, och vi kollade på film, sen följde jag och Laban honom till mamma. När jag väl kom i säng va' klockan 02! Låg och läste en stund iaf, så jag va' ganska trött när jag vaknade vid kl.08. Men jag gick upp iaf. Minus 15 grader ute gjorde att jag blev pigg fort! Har tryckt i mig lite varma mackor och varm óboy, och nu ska jag strax väcka barnen <3

Igår va' vi på stan en sväng. Vi började på Synsam, då Johan "kuggade" synundersökningen förra veckan. Tihi! Han har alltid haft perfekt syn, men nu hade han brytningsfel, och ser dåligt på nära håll. Bara till att införskaffa brillor! Han hade redan bestämt sig för att köpa ett par utgående bågar, för att få så billiga glasögon som möjligt. Vi hittade ett par snygga, och kompletta med glas kostade de bara 1600kr! Helt sanslöst! Jag gav 4000 för mina senaste, fast då kikade jag såklart inte i "utgående-hörnan" :) Även jag kollade lite bågar, och det e' ju snart dax för även mig att kolla ögonen igen. Hittade ett  par skitsnygga, knallrosa Dieselbågar. Åhh, jag vill ha! :)

Det blev en sväng på KappAhl efteråt, för Elida skulle shoppa lite. Hon hade en hel lista, men  det fanns inte mkt på rean. Jag menar, fullpris kläder kan vi ju köpa när som helst, och i sååå stort behov av kläder va' hon inte :) Hon hittade iaf 3 tröjor, Holly fick ett par leggings och Leon en overall. Hittade INGET åt Elliot. Va' glad man blir då.. Till mig själv blev det ett par vantar på Intersport. Inte på rea, men jag behövde verkligen varma vantar. De e' rosa, såklart :)

Nä, nu måste jag väcka mina ungar, så dagen kan börja nån gång! :)


Dan före dan..

Idag har det varit en alldeles underbar dag för familjen Andersson. Den började inte lika bra dock. Fick lite terapi från några vänner i luren, varav den ena tom kom hit och pratade bort en stund, fastän hennes eget hus och familj säkerligen behövde henne ännu mera. Tack! Sån't värmer! <3

Runt kl.13 dök pappa, bror och syster upp. Alltså, jag har verkligen världens bästa familj! <3 Vi lunchade, fikade, pratade, praaaaaaaatade ännu mera, och tiden gick mkt fortare än vad den egentligen får lov att göra. Nu har pappan och systern åkt hemåt igen. De bor ju tyvärr en bit bort :( Men brorsan e' kvar, och ska så vara över nyår oxå. Härligt!

Johan kom hem med en nyhuggen gran, som kidsen precis har fått klä. Superfin blev den, och Holly tyckte det va' sååå kul att hänga upp tomtar, kulor osv. Det e' ju hennes första jul då hon verkligen e' med. Första julen va' hon bara 2 veckor gammal, och förra julen drygt 1 år.

Nu e' jag förbjuden att vistas på nedervåningen. Älskling och Elida slår visst in hemligheter :) Så jag sitter här uppe i hallen, och passar på att uppdatera stackars bloggen, som nu för tiden inte får mkt uppmärksamhet alls. Men, plötsligt händer det! :)

Alarmfritt!

Idag har stora sessan haft skolavslutning. Hon gick först i skolan 8-12. Kl.18 träffades alla föräldrar, barn och syskon i klassrummet, för lite glögg och pepparkakor. Fröknarna fick paket, och det pratades lite. Elida va' sååå fin, i en ny klänning och hon hade korkskruvslockar i hela håret. En riktig sessa! Tyvärr hann jag bara få en bild på håret, men klänningen åker snart på igen. Den va' sååå fin, så den får vi köra på julafton, nyår, kalas osv :)

Ca 18.45 gick vi ner till kyrkan, där det sjöngs och dansades. Lillsessan och Ellioten blev ganska uttråkade efter ett tag, men lille Leon sov sig igenom hela ceremonin. Väl hemma igen lyxade vi till det med saft och bullar, efter kvällsmackan.

Nu tar vi jullov! Imorgonbitti slipper jag vakna till ett alarm! Sovmorgon för hela slanten blir det! :)

Tidig morgon

E' uppe med tuppen. Långt innan solen. Men det gör mig inte ett endaste dugg! Idag e' det nämligen den sista tidiga morgonen på läääänge! Idag tar vi jullov! Yaaay! :)

Kul med folk!

Idag har vi haft en hektisk dag. Snöskottning och städning på fm, och sen en runda till staden på em. Första stoppet gjordes hos Synsam, där älskling gjorde en synundersökning, och stora sessan äntligen fick hämta sina glasögon. Medans de roade sig på sitt håll, så drog jag och lille Leon på stan. Fixade några julklappar och lite kläder åt kidsen. Det va' kallt, det va' folk precis ÖVERALLT, och jag ville bara hem.

När jag gick in på KappAhl så stod det tre pers i kön. Efter en liten runda, på max 10 min, hade jag funnit vad jag sökte, och gick till kassan. Herregud! Vart kom allt folk ifrån..?? Kön sträckte sig ända bort till underkläderna, och detta hände på bara en liten stund. Hade inte ens sett att det fanns så mkt folk i butiken, när jag gick runt. Inte så konstigt kanske, då alla måste ha rusat bort till kassan, när de såg mig. Det kändes iaf så!

När jag va' klar så gick vi till Synsam, och mötte upp de andra. Elida e' sååå stolt över sina fina glasögon. Skönt det! Jag va' lite orolig där ett tag, då hon va' ganska upprörd efter senaste besöket hos ögonläkaren. "Mamma, tänk om jag inte e' fin i glasögon!" Jisses, det börjar tidigt!

Efter staden blev det Maxi. Även där kryllade det av folk. Vi handlade så snabbt vi bara kunde. Lille Leon hängde i bärselen, och strålade mot alla vi mötte. Charmkillen :) Köpte nog halva deras lager av blöjor, packade bilen full med god julmat, sen drog vi hemåt igen.

Nu sover hela huset, och jag med snart. Ska borsta tänderna, sen blir det sängen och boken. Imorgon ringer klockan tidigt för sista gången denna terminen. Jippie! :)

En nyvaken lillsessa <3


Sent

Åh, dessa sena kvällar/nätter. Blir galen på mig själv ibland! Varför går jag inte och lägger mig i tid..?? En av anledningarna kan ju såklart va' att älskling oxå fortfarande e' vaken, och sitter i soffan, med datorn i knät, och låtsas att han e' social. Egentligen så spelar han, och svarar ja på allt jag frågar :) Den andra anledningen e' ju lille Leon, som sover så sött i min famn varenda kväll. Det tar emot att gå och lägga honom ifrån mig, så jag sitter med honom, tätt intill, tills jag själv ska landa i sängen. Han e' min lilla gospojke. Mammas skatt <3

Idag har tand nr 2 börjat titta fram ur tandköttet på Leon. Igår ploppade den allra första upp. Det känns skumt när han äter gröt, och det lilla grynet liksom "repar" undersidan på skeden :) Va' stor han e' nu, min bebis. Hela 7 månader blev han i lördags!

Älskling har inte jobbat idag, så vi har hunnit med en hel del. Han har tex gipsat hela den ena väggen i källaren, plus satt isolering. Det har snöat massor, så Johan och tjejerna har varit ute och skottat. Jag har städat, för ovanlighetens skull :) Vi har bakat kanelbullar och vaniljbullar. Älskling gjorde även sin jättegoda kinagryta. Jag har renbäddat kidsens sängar. Massa mys och lek har vi oxå haft tid med. Det har varit en underbar dag :)

Imorgon ska vi till staden. Elida ska få sina glasögon, och Johan ska göra en synundersökning. Lika bra att passa på, för han har inte gjort ngn sen han tog körkort, för 10 år sen! Lite klappar måste oxå fixas. Sist blir det storhandling på Maxi. Phu, vi kommer va' helt slut imorgonkväll! :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Klockan ringer tidigt. Elida slutar nämligen inte skolan förrän på tisdag!

Världens sötaste!

Elida: "Va' fin du e' i den koftan mamma!"
Jag: "Tack!"
Elida: "Du e' nästan lika söt som mig!"

Nä, så söt blir jag aldrig <3

Kvällsro

Sitter här i mitt lilla kök, och njuter av lugnet. Lade precis ner sötaste Leon i spjälisen, efter att ha myst i soffan en bra stund. Han sover så sött, min älskade lilla unge. De andra tre älsklingarna sussar oxå, och den största älsklingen håller på nere i källaren. Vilken duktig karl jag har, som gör om ett källarrum till ett vanligt rum. Fint blir det minsann, och bilder kommer när allt e' klart. Det tar lite tid bara, eftersom Johan jobbar heltid, och jag e' ingen hejare på sån't där. Men då har han ju iaf lite sysselsättning när han e' ledig..tihi.

Idag har Johan jobbat hela dagen, så jag och kidsen har fått roa oss själva. Städ, tvätt och disk fixades redan under fm, så efter lunchen kunde vi mysa och leka en massa. Ett långt samtal med bästa Jenny hanns oxå med. Mys! Hade velat bo närmre min stjärna! Det e' så skönt med ngn som man har känt sen man va' liten, som man verkligen kan lita på. Det finns nog inget som hon inte vet om mig :)

Nu kom maken upp från källaren, så jag avrundar här. Boken och sängen lockar, men även soffan och tv:n. Vi får väl c var jag hamnar :)

Bjuder på en bild, av min sötaste, lilla Leon! <3


Sött :)

Elliot: "Om vi inte hade Leon, då kunde jag inte sova"
Jag: "Varför inte det..?"
Elliot: "För att jag gillar han!"


Mera tid!

Önskar att jag hann sitta och skriva lite mera här. Vad vi gör, vad jag tänker, vad jag önskar och hoppas på osv osv. Men tiden räcker tyvärr inte till. Det blir inte många minuter över till bloggen längre. Men det e' så det e'.

Vi bakar, myser, leker, städar, tvättar, kramas, pussas, skrattar, njuter.. Vi har det helt enkelt jäkligt bra. Idag blir det bak igen. Och julen står för dörren. Mys! Om en vecka kommer Tomten. Som vi alla längtar! :)

Här kommer lite bilder från Hollysens kalas. Hinner inte skriva mera för tillfället. Bye! :)

Finaste tårtan, som bästa Marian bakade!

Brio trätågbana, Musse Piggs klubbhus, från oss :)

Dockspjälsäng från morfar :)

Barbapapaklossar från morfar :)

Barbapapa rittavla från morfar :)

Barbapapa t-shirt från morfars Ann :)

Barbapapatrosor från morfars Ann :)

Kläder från farmor och farfar :)

Dockvagn från mormor :)

:)

 

 


Sista dagen

Imorse stressade jag nog för sista gången denna terminen. Först väckte jag de stora barnen, fixade frukost, fruktburken osv. Sen gjorde jag mannagrynsgröt åt lillsessan, innan jag väckte henne. Sist av alla väcktes lille Leon. Stackarn va' såååå trött, och det gjorde verkligen ont i mammahjärtat när jag va' tvungen att dra upp honom ur sängen, byta blöjan, på med overallen, ner med honom i vagnen och rusa iväg. Men men, han va' go och glad iaf :)

Väl hemma igen plockade jag undan en massa, bäddade sängar, diskade.. Sitter nu här med en tallrik yoghurt, och laddar inför dammsugningen. Sen ska vi baka ngt kul. Vet bara inte vad ännu :)

Nu måste jag pysa, för Hollysen bara tjatar på mig hela tiden :) Inte lätt att säga till en 2-åring att hon ska vänta. Vänta finns inte i hennes värld :) Bilder från kalaset kommer sen, när jag hinner :)

Lillsessan 2 år!! (igår)

Igår va' det ingen vanlig dag, det va' nämligen Hollysens födelsedag! Min älskade lillsessa fyllde 2 år! Det e' svårt att tänka sig att det redan har gått 2 år sen hon kom till oss, samtidigt som det känns som att hon alltid har funnits här. Bara ni som har barn själva förstår precis hur jag menar. Det e' sanslöst hur fort tiden går. Men vi har njutit av varenda dag, varenda sekund med dig, min fina unge! <3

Innan älskling stack till jobbet igår, så väckte vi lillsessan. Hon fick två paket. En trätågbana från Brio, med Musse Piggs klubbhus. Huset och massa figurer fick man till, och hon blev helt salig! :) Elida hade köpt ett pussel med Nalle Puh, med 6 bitar. Det gillade hon oxå :) Det va' precis lagom med presenter, annars brukar vi va' kända för att köpa alldeles för mkt, och då vet inte en tvååring vad hon eller han ska leka med. Igår lekte hon med Musse Pigg nästan hela dagen. Förutom när hon lade pussel. Min goa unge!

Igår va' det ju även Nobeldagen. Elida skulle dansa vals i skolan, så jag och hela gänget gick dit. Alla barnen va' duktiga, men min stora sessa va' självklart både sötast och bäst..tihi! Jag tog några bilder, som inte blev så bra. Har inte lärt mig min nya kamera så bra ännu. Men igår satt vi och trixade lite med blixten, så jag e' hoppfull! Den tar vääääldigt fina bilder, verkliga bilder liksom, och nu när jag fattar hur man ändrar blixten kommer det bli ännu bättre. Eftersom det e' en systemkamera så finns det ju tusen inställningar, som man kan trixa med, beroende på var/vad man ska fota. Det e' inte bara att sikta och trycka av, men det va' ju oxå en avancerad kamera jag ville ha. Annars kunde jag ju bara behållt den vanliga digitalkameran, om jag inte ville ha en utmaning :)

Idag ska vi ha kalas för både Hollysen och Johan. Johan fyller nämligen år imorgon. Bra timing :) Maria har bakat en tårta, som jag e' sjukt nyfiken på att få c! Litar fullt på dig Maria, för det finns ingen annan som e' så duktig på att baka, eller som e'  så noggrann som du e'! Lovar att lägga upp bilder från kalaset sen :)

Nähä, kanske bäst att jag går och väcker lite barn strax. Klockan e' ju nästan nio. Vi har lite att baka innan kalaset börjar kl.15 :)

2 dagar kvar!

Ojojoj, vilken pärs för den här mamman imorse! Gick upp kl.06.29, 1 minut innan alarmet ringde. Åt lite frukost, och väckte sen mina stora ungar. Fixade frukost åt dem, packade stora sessans väska, lade fram alla ytterkläder osv. Kokade mannagrynsgröt, och väckte sen lillsessan, som fick äta på sitt rum idag. Klädde henne, och borstade sen tänder på alla tre. Sen väckte jag lille Leon, vilket inte va' det allra lättaste idag. Han sov ju sååå gott! Blev lite tjurig när mamman kom och tog upp honom, och började byta blöja och klä på massa kläder. Stackarn! På med ytterkläder på alla fyra, ut och sopa av trappan, ner med vagnen, ut med Holly, ner i vagnen med henne, in och hämta Leon, ner med honom oxå i vagnen.. sen iväg!

Fick ta en omväg till skola/dagis idag, då jag omöjligt kan ta mig uppför de branta backarna som finns den vanliga vägen dit. Vi gick innan kl.08, ändå så kom vi inte dit förrän nästan 08.15. Hann pussa Elida hejdå typ, sen sprang hon iväg till kompisarna, och då ringde det in.

Bara att traska vidare, tebax samma låååånga väg, för att ta oss till dagis. Den smarta vaktmästaren har nämligen plogat igen gångstigen som går från skolgården, ner till dagis, och jag kommer inte igenom grindarna till trappan, även om jag skulle vilja gå det hållet. Inte mkt att välja på, med andra ord. Elliot kom inte till dagis förrän drygt 5 i halv 9. Då va' mamman sååå svettig! Lämnade extrakläder, pussade Ellioten hejdå, och begav mig sen hem med de 2 små.

Väl hemma fixade jag gröt åt en vrålhungrig Leon, som va' lite surig. Jag fick i honom hela portionen, men va' tvungen att sjunga "Prästens lilla kråka" heeeela tiden. Slutade jag så tjöt han, godingen :) Sen gosade vi ner oss i soffan, för lite efterrätt och mys :) Jag ammar ju fortfarande, men lillkillen äter annat 3 ggr dagligen. Oftast får han dock snutta lite efter att han har ätit. Det e' ju hans stora trygghet, och jag har inga planer på att sluta amma än på ett tag. Det bestämmer han själv.

E' fortfarande ganska slut i kroppen, och ont i ryggen hade jag redan innan. Haft det i ett par dagar, och det e' jobbigt som tusan. Men men, det som inte dödar dig stärker dig ju, så jag borde va' jäkligt stark vid det här laget :)

Nu ska jag ta tag i mitt hem, för det har jag inte hunnit än. Diska, dammsuga, svabba, vika rentvätt och tvätta ännu mera står på schemat idag. Och såklart lite mys och lek och bus där emellan :)


4 dagar kvar!

Blir bara en liten snabbis här (men hur lät det då, haha!), för jag måste strax väcka mina små hjärtan. Elida ska nämligen till ögonläkaren idag, så vi drar till V-vik med hela familjen. Mamma hänger oxå med. Hon har aldrig varit i V-vik (inte för att det e' sååå kul där :), så hon tyckte att det skulle va' roligt. Älskling och Elida hänger på sjukhuset ett tag, och då går vi andra på stan. Det tar typ 1,5 timme hos ögonläkaren, och hur roligt e' det för de andra 3 barnen liksom..? Tänkte c om jag hittar ngn mer julklapp.

Igår va' vi effektiva. Pepparkakshus, lussebullar och vit ischoklad gjordes. Yum yum! I veckan blir det pepparkaksbak. Mys!

Nä nu måste jag packa väska, väcka barn, fixa frukost åt dem osv. Väcka Johan kanske jag oxå borde göra :)

Bye bye!


Nostalgi

Jag och en liten Elida <3

Liten Elida och en Elliot på väg <3

Liten E och lite mindre E <3

En Holly på väg <3

Äntligen här! <3

Trio <3

En Leon på väg <3

Äntligen! <3

 

Va' fort det går!

 

(Vissa bilder e' väldigt dåliga, för jag va' lat och tog dem från fb :)

 

 

 


6 dagar kvar!

Äntligen helg! Och då syftar jag givetvis på en ledig helg, för oss allihop. Älskling jobbar inte denna helgen, vilket e' härligt, underbart!

Igårkväll va' det hockeydax, och Elida följde med. Jag och de tre minsta hade fredagsmys med mamma. Vi åt chips och kollade på Idol :) Efter hockeyn lämnade Johan Elida hos farmorn och farfarn, och där har hon sovit inatt. Mkt ovant för mamman, ska jag säga er! Det kändes väldigt lustigt att inte ha alla barnen hemma på natten, och imorse va' det väldans tomt vid frukostbordet. Ska aldrig mera önska att svärföräldrarna ska ta barnen oftare, för det har verkligen fattats ngt i mitt hjärta ända sen hon åkte.

Snart ska älskling hämta hem Elida igen. Åhh, jag längtar! Kommer aldrig att bli en mamma som lämnar bort sina barn i tid och otid, för jag vet att hos mig har de det allra bäst! <3 Men man måste nog få sig en sån här liten tankeställare ibland. Nu vet jag ju att mitt liv e' det allra bästa, och att jag e' otroligt lyckligt lottad! Älskade barn, jag lever ju för att få vara er mamma!

Ikväll blir det nog lussebullsbak med barnen. Och gooodis ska vi äta, och bara mysa. Precis som man ska på helgen.

Älskling jobbar nere i källaren, i sitt lilla rum. Jag har städat och tvättar för fullt. Ska ta och vika rentvätten, som jag precis har burit upp från tvättstugan. Och lillsessan ska i säng, och sova nån timme. Det behöver hon :)

Nu ska jag gå vidare i mitt lilla liv :)

En underbart söt lillsessa! <3


7 dagar kvar!

Usch, inatt va' jag uppe alldeles för länge. Somnade ju såklart i soffan, och vaknade alldeles förvirrad av att Johan gick och lade sig. Han hade visst oxå somnat där..tihi. Satt sen bara kvar, och glodde på tv:n, som bara visade strunt. Orkade inte gå och lägga mig. Då e' man trött! När jag sen äntligen tog mig upp därifrån, så kurrade magen. Jag kan inte sova om jag e' hungrig, så jag satte mig helt enkelt i köket, och åt. Klockan va' ju bara 00.30 ca. Tre mackor och två kladdkakebitar åkte ner, sen kände jag mig redo för sängen. Låg såklart och läste när jag väl kom dit, och klockan va' nästan 01.30 när jag lade ifrån mig boken och släckte.

Morgonen började med att jag stängde av alarmet, istället för att snooza det. Ska egentligen gå upp 06.30, men brukar snooza fram till 06.45. Nu vaknade både jag och Johan 07.20! Det blev lite stressigt :) Älskling skulle egentligen lämna Elida idag, men stackarn fick istället fylla på pellets och starta om brännaren, då pannan hade stannat inatt. Det går åt en del pellets nu när det e' så kallt. Jag och Elida tog en skön morgonpromenix upp till skolan istället. Kände att jag vaknade på riktigt då :)

Nu e' jag hemma igen, galet hungrig, trots att jag åt två mackor förut. Ska plocka undan lite i köket, innan lillsessan och Ellioten ska upp vid kl.09. Sen blir det härligt, underbart! :) Måste fortsätta med tvätten, efter att jag har dammsugit och torkat golv. Sen kan vi nog äntligen ta fredagsmys :)


8 dagar kvar!

Fy tusan va' kallt det e' ute! Mina tår gör såååå ont, så nu finner jag ingen mera anledning till att inte köpa nya vinterkängor. Klickade nyss hem ett par knallrosa Moon Boots. No more cold feets! Hoppas att de kommer fooort! :)

Igårkväll traskade jag upp till affären, för att köpa saffran. Hollysen skulle såklart följa med i pulkan. Hon va' så söt i affären, där hon gick bredvid mig, och höll hårt i korgen hela tiden. Lilla stumpan :) Hon fick välja kattmat till kisarna, och tog den paket som va' finast..tihi. När vi sen skulle gå hem igen så vägrade hon att sitta i pulkan. Hon skulle gå. Affären ligger ganska nära vårat hus, men det blir en liten omväg iom all snö, så det tog ett tag innan vi va' hemma igen. Sen somnade hon bums. Helt slut :)

Skulle baka en saffranskaka idag, men glömde köpa ägg igår. Bra där! Hade visst bara 2 ägg hemma, och till detta receptet skulle man ha 4. Men, jag kanske kan hitta ett annat recept. Vill helst inte gå upp till affären med alla barnen, för jag kommer som sagt inte fram med vagnen. Jo, om jag tar en omväg, runt halva samhället. Kommer inte upp för isiga backar nämligen. Och ner kommer vi nog lite för fort :)

Igår hade Elida en kompis här. Det va' miniordax på församlingshemmet kl.15, men jag slapp ge mig ut alls. Mamma kom och hämtade tjejerna, och lämnade dem. Sen hämtade kompisens pappa dem när det va' slut, och skjutsade hit Elida. Kanoners! Bra när man kan hjälpas åt :)

Elida tjatar varenda dag om att hon vill sova hos farmor. Hon e' väl i den åldern nu, när det e' spännande och kul att komma hemifrån lite, plus att hon saknar sin farmor så himla mkt. Hon har tjatat i säkert 2 månader, och igår gav jag till sist med mig. Lät henne ringa och fråga, om hon kunde få sova där fre-lör, och sen gå och köpa presenter till Holly och Johan på lördagen. Holly fyller nämligen år den 10/12 och Johan den 12/12 :) Tyvärr så kunde inte farmorn ge ngt rakt besked, utan sa att vi skulle höras närmre(??) helgen. Elida blev jätteledsen, och det gör så ont i mig. Även om jag helst av allt vill ha mina barn hos mig jämt, så vill jag ju att de ska va' lyckliga, och få göra saker som de tycker om.

Nä nu måste jag väcka lillsessan, så dagen kan börja på riktigt. Det blir lite städ, lite tvätt och massa vikning av rentvätt. Hann inte igår, så jag har hela sängen full av rentvätt nu. Phu, blir trött bara jag tänker på det! Men det brukar gå bra bara man kommer igång :)

Tjing!

 


9 dagar kvar!

Idag e' det den 1:a december. För 2 år sen gick vi i väntans tider. Då väntade vi på våran lillsessa. Våran Holly. Våran dramaqueen, som verkligen fick en snabbstart här i livet. Det e' sjukt att tiden går så fort. Hon e' verkligen stor nu. Bubblar på hela dagarna, och kan så himla mkt. Hon "ammar" sina dockor, rapar dem och e' galet förtjust i  Musse Pigg. En sessa med attityd e' hon, och blir totalt vansinnig om hon inte får som hon vill. Detta känns igen sen Elida va' liten, då hon va' precis likadan. Fullständigt namn på damen e' Holly Beata Dagny Enigma, men hon går oftast under namnet lillsessan eller Hollysen. Älskade unge!

 

Vi har enorma mängder med snö här på landet. Det har snöat hur mkt som helst, på bara en vecka. Helt sjukt! Kidsen älskar det, men mamman e' väl inte så där jätteglad. Kan nämligen inte komma ut med min vagn i detta väder, så jag e' typ insnöad. Det känns så iaf. Kan ju inte lägga lille Leon i en pulka och gå iväg precis. Och jag vågar inte ha honom i bärselen, ifall jag halkar. Så vi myser mest inne, och tar oss pulkaturer när älskling kommit hem från jobbet :)


Skäms nästan över mig själv, hur jag känt mig avundsjuk på andra. Att andra får så mkt hjälp och stöd av mor- och farföräldrar. Att andra har så lätt att få barnvakt, och lätt kan åka iväg utan sina barn när de ska ngt. Men egentligen så borde jag va' tacksam. Tacksam över att jag istället får all denna tid med mina underbara barn. För egentligen så skulle jag ju inte vilja va' ifrån er en endaste sekund!

 



Ni gör mig hel! <3

 

 

 



RSS 2.0