Säg inte att du älskar mig, säg att du inte kan leva utan mig

En blick kan verkligen säga mer än alla ord i hela världen. Jag läser av människor i deras blickar. Kontrollerar om dessa människor som ser på mig e' goda eller onda. Men ibland har jag fel. Jävligt fel. Jag vill inte döma människor i förväg, men nu gör jag det. De e' alla onda. Iaf tills de har bevisat motsatsen. Uttrycket "Du är min fiende tills motsatsen bevisats" stämmer jävligt bra. Det finns alltför många onda människor i denna värld. Frågan e' väl bara varför jag lyckats hitta så många av dem. Jag njuter av den långa tiden som gått sen jag sist snuddade vid en ondsint varelse. Vill inte slösa mitt liv på dig, ändå gör jag det. Så många tankar, så många mardrömmar, sån stor besvikelse som förföljer mig. Dygnet runt, året om. Om du visste hur mkt du har skadat mig. Skulle du ångra dig då..? Antagligen inte. Det e' inte av din natur att ångra dig. Egoism heter din livsstil. Jag e' bara tacksam för att jag vet att du kommer att bli straffad. Det blir vi alla, ngn gång. Det förflutna förföljer oss. Det kommer alltid ikapp. Själv sonar jag mina egna brott med en viss stolthet. Jag står för mina misstag. Tänk om alla kunde göra det..

Solen saknas på min himmel idag, men jag ser fram emot regnet som nog kommer snart. Vill att det ska skölja bort allt det onda, så att det fina kan gro. Blir en innedag idag oxå. Kidsen mår bättre, men jag chansar inte. Imorgon e' det helg, för vissa. Själv jobbar jag 14 - 21. E' dock ledig på fredag, men jobbar lördag och söndag. Nästa vecka har jag bara helgen inbokad, än så länge. Men det ändras väldigt fort ibland :)

Johan kommer hem tidigt idag. Skönt! Ikväll blir det myyys med film och goodis! Jag har totalt sabbat mitt nyårslöfte att bara äta godis på lördagar. Jag e' hopplös *fniss*. Men kidsen får iaf bara lördagsgodis, om det inte e' kalas förstås. Ngn gräns måste man sätta.

Ska mysa med ungarna nu, försöka roa dem lite. Fast de orkar inte göra så mkt. Har mest tittat på tv idag. Inte så konstigt att man inte orkar leka när man e' sjuk. Då vill man bara ligga i soffan under en filt och ta det lugnt. Så jag får väl fortsätta att tvätta. Det e' verkligen ett mysterium det där med tvätthögen hemma hos oss. Hur mkt jag än tvättar blir aldrig tvätthögen mindre, den blir istället större. Hmm..

En överfull ask är vad jag släpar på

Och så va' jag där igen. Sugandes på min sura karamell som jag så snällt fått som gåva här i livet. Knäpp som få, det måste vara jag det. Varför inte bara njuta..? Jag kan ju spotta ut min sura karamell och helt enkelt byta ut den mot ngt sötare. Tänk, så lätt det kunde ha varit. Om jag inte hade varit jag. Men vem skulle jag annars ha varit..? Kan inte tänka mig ett annat liv, inte ens om det hade gått att byta med ngn. Egentligen har jag det jävligt bra. För bra ibland. Jag e' bara knäpp. Knäpp som inte kan släppa saker. Som står med asken över avgrunden, redo att släppa ner den, men i sista sekunden hejdar jag mig. Jag kan inte göra mig av med allt det gamla. Det e' en del av mig. Vem vore jag utan min ask..?

Dagen har varit lång. Johan har varit i Göteborg. Åkte supertidigt imorse men kommer snart hem. Han får åka taxi från Nässjö, för tåget gick inte därifrån pga skogsbrand. Har varit hemma hela dagen med sjuka barn. Elida kräktes igårkväll och imorse. Hon har typ sovit hela dagen. Elliot va' pigg fram till 15-tiden ungefär. Sen blev han trött och hängig, och va' jättevarm. Feber såklart. Sen sov han oxå i flera timmar. Vaknade för typ en halvtimme sen. Nu äter han päron och verkar lite bättre. Elida verkar oxå må bättre, men det blir inget dagis för dem imorgon. Vilken tur att jag e' ledig :)

Nähä, nu ska jag fixa lite mackor som vi kan äta i soffan. Får ju mysa till det lite extra när man e' sjuk. Älsklingen ringde nyss, han e' inte alls långt hemifrån. Skönt! Mys e' alltid bäst när alla kan va' med :)

Nu utgår jag :)


Längtan..

Tiden går oerhört sakta när man längtar efter ngt. Det har jag verkligen fått känna på under dessa dagar. Johan har varit på utbildning i Örebro. Han åkte i onsdags em, men nu e' han på väg hem! Dagarna har gått att uthärda, har fått inbilla mig själv att han bara e' på jobbet, men kvällarna och nätterna har varit hemska. Och ensamma. Har inte sovit alls bra. Vaknat flera ggr. Usch, va' tramsig jag e' :) Men nu e' han snart hemma igen. Underbart! Dröjer nog bara typ en halvtimme till.

Denna dag, eller iaf ena halvan av den, spenderades i staden. Elida fick för sig att hon skulle klippa sitt hår igår, så det gjorde hon! Själv! Hon hann dock inte så mkt förrän jag hittade henne, men mkt nog. Vilken panik jag fick..haha. Ringde direkt till frisören och fick en tid idag på fm. Så jag och lillan har haft en mysig dag på stan, bara vi två. Först blev hon klippt och sen shoppade vi lite. Hon fick välja ny jacka, nya skor och ny keps. Solbrillor blev det förstås oxå, för det va' superfint väder idag :) Efter shoppingen åt vi glass i solen. När vi sen skulle bege oss till bussen så träffade jag en jobbarkompis, så vi fick åka med henne hem. Superbra :)

Nu skäller vovvsarna, så älsklingen e' nog på ingång. Måste pysa iväg! Bye!


You will never sleep without dreaming of me..

Underbara sol, kom hit och värm mig lite längre. Fyll hela min kropp och min själ med ditt starka, varma ljus. Det blåser lite idag, men solen har faktiskt övertaget. Lite lycklig e' jag allt, när jag lullar runt och trallar lite för mig själv. Att jag faktiskt kom på mig själv med att le när jag borstade tänderna. Jag tackar för dessa stunder, när jag faktiskt kan njuta av allt det fina.

Snorar fortfarande, så helt perfekt e' inte dagen. Inte än. Men om ett par timmar kommer älsklingen hem. Underbara fining :) Ska på utvecklingssamtal på dagis ikväll, för Elliot. Ska bli kul och höra vad de har att säga om våran fina pojk :)

Potatisen står på spisen, och snart ska fisken in i ugnen. Det blir mos idag. Mumsigt värre! Jag som hatar att laga mat, men idag va' det faktiskt ganska kul. Ska tom lyxa till det med glass till efterrätt. (Vi som bara äter såna godsaker på helgen annars!!)

Kidsen leker på Elidas rum, och verkar faktiskt (för ovanlighetens skull) komma överrens. Undrar bara hur länge :)

Nä nu ska jag fortsätta med mitt trallande. Jag borde skriva sköt om er, men varför ska jag det när jag inte vet vem som läser..? ;)

Ängeln min.. <3

image2

Älskade, älskade barn! <3

Superstar of heartache.

En ny dag och en ny vecka. Trodde att detta skulle betyda ngt bra, men jag e' fortfarande sjuk. Blev sjuk i lördags, låg i sängen precis heeela dagen igår och e' fortfarande dålig. Bläh, hatar att va' sjuk! Kidsen e' hemma från dagis, men de sover fortfarande. Sitter här och väntar på att de ska vakna.

Solen skiner ute. Termometern står redan på 8 grader. Härligt. Jag längtar verkligen efter sommaren nu. Visst, jag ska jobba precis hela sommaren, men jag får ju njuta av det fina vädret iaf.


Vill ha ett par nya jeans, men när sjutton ska jag hinna med att köpa det..? Vill köpa nya skor till kidsen med, men hinner aldrig in till stan. Och nu e' jag ju sjuk oxå. Måste iaf hinna innan onsdag, för Johan ska på utbildning då. Får c om jag orkar imorgon. Måtte jag bli frisk snart.

Märker att jag har otroligt mkt att skriva idag *ironisk*. Lägger ner detta nu. Ska umgås med glass och snytpapper istället. Underbara dag..

Bye..


Don't call me goddess, don't call me queen. Just call me the cutest princess you've ever seen!

Gråa, trista dag. Inget regn för tillfället, men det hänger i luften. Jag kan känna det. Känna hur mörkret drar sig närmare. Sitter här i sovrummet och tittar ut genom fönstret, upp på vår stora björk. Ser hur grenarna rör sig i vinden. De gungar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det ser så fridfullt ut. Får mig att känna mig lugn. Det smittar liksom av sig. Det är så mitt liv är. Jag gungar, fram och tillbaka. Då och då lyfter mina fötter från marken, och jag kan inte längre nå ner. Men det blåser inte långa stunder. Ibland är det faktiskt vindstilla, och då lättar jag inte längre från marken. Då står jag stadigt.

Är inte längre rädd för framtiden. Vet att min tid här betyder något, att det är meningen att jag ska göra något stort. Inte bara med mitt eget liv utan för världen. Vet att världen kan bli så mycket bättre och godare än vad den är. Men det finns några korn på denna jord som aldrig någonsin kommer att kunna bli något annat än onda. Dessa korn borde vi inte behöva spara på, för de ger oss inget mer än en evig smärta. Besvär helt enkelt.

Läser nyheterna varje dag och ryser av obehag varenda gång. Vilka människor det finns. Vem är jag att döma, kanske ni tänker..? Men jo, jag har gett mig själv den rättigheten. Vissa människor borde inte få finnas. Dock är jag helt emot dödsstraff. Döden i sig är inget straff, det är bara en enkel utväg. Tänker på Englas föräldrar, och undrar hur stark jag själv hade varit i en sådan situation. Svaret är enkelt. Jag hade inte orkat.

Mina barn, det finaste jag har. Utan er hade jag inte kunnat andas. Er har jag skapat, tillsammans med den finaste mannen på denna jord. Min familj, min dyrbara skatt. Utan er, vad vore jag då..? Ett tomt skal kanske. Utan känslor, utan minnen. Ni har gett mig så mycket. Jag är tacksam för varenda sekund jag får med er. Tack för att ni finns, och för att jag fått äran att vara er mamma.

Ängel, det finns saker som man aldrig glömmer..

image1


You can think that you are special, but youre life is just a lie..

Slarvat med skrivandet, igen. Vad tusan ska jag ta mig till med mig själv..?? Har alldeles för mkt i mitt huvud just nu, saker som jag egentligen borde skriva om istället för att gå runt och grubbla på. Men jag får inte ur mig ngt längre. Fingrarna lyder inte, lika lite kan jag styra mina tankar. Förbannade tankar! De spränger snart sönder hela mig. Jag känner mig knasigare än vanligt. Trodde inte att det gick :)

Idag va' det jättefint väder ute, iaf ända tills det började ösregna..hehe. Vi har varit ute massor. Gick först upp till jobbet för att hämta mina nya byxor som kommit. Sen va' vi ute i trädgården i flera timmar. Åt tom lunch ute på altanen. Och den e' inte inglasad. Det ni! Härligt va' det. Johan va' ledig idag, så vi har bara myst hela dagen. Tänk om alla dagar kunde va' så här härliga *njuter*

Va' nere i skåne för drygt en vecka sen. Kändes konstigt, som att jag va' tebax i det fängelse jag flydde från. Tänk att jag flydde, tog mitt pick och pack och stack. Drog från min hemstad, där jag föddes, där jag lekte, där jag lärde mig älska.. och hata. Vi va' runt lite överallt. Hälsade på hos vänner, handlade lite. Men inte för en enda sekund saknade jag stället. Det kändes inte längre som hemma, trots att jag använt det ordet ända sen jag flyttade. Trelleborg har alltid varit hemma, denna plats har bara varit där jag bor. Det har dock ändrats nu. Jag e' hemma här. Skåne må vara mitt fosterland, som jag älskar. Men, jag hör hemma här. Äntligen hör jag hemma någonstans..

Tack.. hjärnan blev allt liiite rensad iaf..

Tänker fortfarande på dig min ängel. På allt det som jag förlorade..

När ska mitt stackars hjärta få läka ihop igen..?



RSS 2.0