Skåneresan

Lördag idag, vilket betyder att man inte har ngt spec att c fram emot. Bästa sällskapet åkte hem till skåneland igår, och det känns enormt tomt. Har ju haft en toppenvecka, och nu dröjer det länge innan vi cs igen. Buhu!

För en vecka sedan packade jag och Johan in alla fyra barn i vår megabil, samt två vagnar och massa packning. Sen drog vi ner till skåne. Resan ner gick bra, barnen skötte sig exemplariskt, spec lille Leon som bara sov :) Vi kom ner i bra tid, så vi hann tom köra hem om till Jenny och Glenn innan Leias dop.


Dopet va' jättefint! Leia va' så söt i sin klänning! Holly roade sig med att ropa på mamma under hela ceremonin, trots att jag satt bredvid henne. Busungen :)

 

Efter dopet åkte vi hem till Jenny och Glenn. Det bjöds på god mat och sen fika. Mkt trevligt! :) Vi bröt upp lite tidigare än alla andra, för vi skulle till Trelleborg och checka in på hotellet. Sen körde vi ut till Maxi, köpte lite gottigt och sen blev det hotellet igen. Första natten va' en upplevelse. Holly e' inte van vid att sova i samma rum som oss andra. Hon har sovit i sitt eget rum sen hon va' typ 8 månader gammal. Till slut fick vi släcka alla lampor, och Johan fick lägga sig i sängen med henne, och då somnade hon ganska så fort.

 

Söndagmorgon blev det hotellfrukost. Mkt gott, och väldigt fint och fräscht. Men jag inledde frukosten med att bita sönder en tand. Jippie! Mindre mysigt. Efter frukosten tog vi en ordentlig promenix. Vi började i stan, gick sen till stadsparken, Östervångsparken, Kyrkogården, Skotten, Möllan och sen ner till stan igen. Vi gick förbi Sara och Palle, bestämde tid för våran date lite senare på em. Sen blev det Valens köpcentrum, som ju har förändrats en del sen vi flyttade :) Det blev lite shopping, sen tebax till hotellrummet.

 

 

På em träffade vi Sara och Palle, och deras 3 barn Celine, Engla och Novali. Vi åt pizza på Casa Blanca, sen blev det lite lek i parken. Vi följde med våra goa vänner hem, och hade en jättemysig kväll. Tack snälla ni! Holly somnade i vagnen på väg tebax till hotellet, och vaknade inte ens när jag klädde av henne och lade henne i sängen.

 

 

På måndagen va' vi lite stressade, eftersom vi skulle köra hem igen. Jag och de stora barnen tog en runda på stan, medans Johan och småttingarna stannade på hotellet för att packa. När vi kom tebax så checkade vi ut, körde till bla ÖB, köpte lite dricka och annat nödvändigt, sen körde vi till Svedala.

 

 

I Svedala hämtade vi upp Jenny, Glenn och deras 3 barn. Vi körde i värsta konvojen upp till Växjö, där vi äntligen fick i oss lite mat. Barnen lekte och jag ammade. Sen körde vi vidare. Minns inte hur dax vi va' hemma, men pappa hade iaf bananrulltårtan, sockerkakan och kaffet klart åt oss :)

 

Nu e' klockan mkt, så jag måste väcka barnen. Fortsätter skriva mer senare, om jag hinner :)


Snabba ryck!

Vem vill blogga, när man istället kan umgås med fina vänner och hitta på massa roliga saker..?? Jenny, Glenn och barnen har varit här sen i måndags. Idag ska de åka hem :( Va' fort en vecka går när man har kul!

Många bollar

Jag har en massa måsten som jag borde fixa. Helst skulle jag redan gjort det, och jag ska ju absolut INTE sitta vid datorn. E' sjukt slut, redan. Och klockan e' inte ens tre än! Jag har dammsugit, torkat golv, tvättat, vikt rentvätt, försökt packa lite, fixat och ätit lunch, ammat, nattat barn, roat barn.. och nu står diskberget och gör fula miner åt mig. Behöver jag berätta vad mitt nästa projekt e'..? Nä, jag tänkte väl det.

Vi måste köra ganska så tidigt imorgon. Får satsa på att köra kl.7, så e' vi väl iväg till 8 iaf :) Skulle dammsuga bilen, men regnet kommer och går. Hoppas verkligen att det inte blir regn och kallt hela helgen. Fy fan va' besviken jag kommer bli då!

Behöver förresten en stark person, som kan hjälpa mig att få av klädseln till Hollys bilstol! Har fått av allt, förutom där man klickar fast spännet (vad det nu heter). Själva spännet går inte igenom hålet, hur mkt jag än sliter och drar. Och jag som ska hinna tvätta och få klädseln torr tills imorgon. Ngn som känner sig manad..? Annars får vi hoppas att älskling kommer hem i bra tid idag!

Diskberget väntar. Tur att man har diskmaskin! Bye!

1 dag kvar!

Vaknade upp till en grå och trist dag. Men det gör mig inte ett dugg, för jag har sååå mkt att göra idag! Tvätt ska tvättas, golv ska dammsugas och torkas, toaletter ska skrubbas, bil ska städas, packning ska fixas.. För mkt att göra, helt enkelt :) Imorgon drar vi iväg!

Igår hade jag en smått förvirrande dag. Kl.10 kom Mican och svärmor för att hämta Elida och Elliot. Sen drog de iväg till Astrid Lindgrens värld. Jag hade alltså bara två barn hemma, vilket kändes ganska så skumt. De första timmarna visste jag knappt vad jag skulle göra, för det va' så tomt, så tyst här hemma. Det blev en långpromenix med småttingarna innan lunch. Vi hämtade upp brorsan hos mamma, och glassade i solen utanför Konsum :)

När både Johan och de stora barnen va' hemma igen blev det grillning i trädgården. Haha, vi tröttnar aldrig på att grilla! :)

Leon vaknade inte förrän 07.30 idag, fast då hade jag redan varit uppe en sväng med vovvsarna (som väckte mig innan 06..) Nu sover han så sött i min säng, gosungen! Klockan tickar på, och snart e' det dax att väcka mina 3 andra älsklingar. Tror att vi ska ta tag i deras packning på en gång, efter frukosten. Det e' rätt mkt kläder som ska med, när man har 4 barn :)

Nähä, time to go.

3 dagar kvar!

Godmorgon! Har nyss gått upp. Legat och myst med en sovande bebis. Leon somnade vid 22 igårkväll och vaknade kl.07. Efter lite mat somnade han om igen. Han e' så duktig :)

Igår va' jag och Leon i stan med Marie. Första stoppet va' MVC, för jag skulle på efterkontroll. Trevligt! Min bm har ju semester, men hon jag fick träffa istället va' jättebra. Vi diskuterade förlossningen lite, och det va' kul. Hon läste igenom hela förloppet och tyckte att det hade gått riktigt snabbt. Jo tack, det gjorde det! Men huvudsaken e' att vi va' på plats och att allt gick bra. Det va' skönt att slippa oron över om vi skulle hinna in eller ej denna gången.

Behövde inte ta ngt cellprov, eftersom det inte ens e' 2 år sen sist. Gjorde ju det efter att Holly föddes :) Men på resten blev jag godkänd. Allt såg bra ut och musklerna funkar finfint. Kanon! Inte illa när man har fött 4 barn, att det faktiskt drar ihop sig så fort ändå. Man slutar aldrig att förundras.

När jag skulle gå fick jag 4 kondomer och ett glatt "Nu finns det inga hinder för samlag längre, men jag rekommenderar glidmedel". Haha! Jag höll på att dö av skratt. Tror de verkligen att alla väntar tills efter efterkontrollen..? Huvudsaken e' ju att avslaget försvunnit :)

När vi va' klara på MVC gick vi lite längre ner i samma korridor, där BVC ligger. Tänkte att jag skulle kika in och c om det fanns tid att väga lillemannen. Jag hade nämligen en tid där idag, men det e' ju sååå jobbigt att hålla på och fara till stan hela tiden. Som tur va' så kunde vi gå in på ett annat rum, och väga honom lite snabbt. Nu väger han 5350 gram och e' 56 cm lång. Mammas stora grabb! Ska inte dit igen förrän om en månad nu. Han går ju upp jättebra i vikt, och har gjort det hela tiden, så det finns ingen anledning att gå oftare.

Sen drog vi ner på stan. Shoppade doppresent åt lilla Leia och massa kläder till min lillprins :) Men fy va' trist det e' att handla pojkkläder! Det e' typ en liten hörna med killkläder, sen e' resten av raden tjejkläder. Jag hittade tom flera av plaggen jag köpte på "tjejsidan". Tycker det e' löjligt att de delar upp i pojk och flick redan från början. Häng allt ihop, och låt sen folk själva bestämma vilket som passar en tjej eller en kille! Jag har fastnat mkt för gult och rött nu. E' så trött på blått. Leon passar så himla bra i både gult och rött tycker jag :) Sen har han ju såklart mkt lila och grönt med, och lite rosa. Hittade en supersnygg body på KappAhl igår. Mörkrosa med svarta ränder. Men den fanns såklart inte i Leons storlek :(

Nähä, nu måste jag sätta fart här. Vi måste upp till affären, för Holly har bara 2 blöjor kvar. Smarta Fia :) Lite disk och tvätt blir det oxå, som alltid :)

Tisdag

Tisdag idag, men det känns verkligen som onsdag. Johan jobbade ju i söndags, vilket verkligen sabbade min tidsuppfattning. Men denna veckan e' jag iaf medveten om det.

Har fått i mig frukost, och håller just nu på att sörpla i mig mitt heta te. När man e' ensam vid frukostbordet så får man sörpla bäst man vill :) Älskling jobbar, barnen sover.. Leon somnade runt 22 igårkväll, sen vaknade han 06.30, och somnade om nästan på en gång igen. En ny blöja och en liten slurk, sen va' han nöjd :)

Hade myskväll med Marie igår. Vi kollade på förlossningsprogram och åt choklad. Kanon!

Idag ska jag på efterkontroll. Jippie! Det jobbigaste e' att jag tror att mensen e' på g. Har ont i magen. Kan man ändå gå på efterkontroll..?? Så länge det inte forsar ut en massa blod borde det ju gå. Eller..?? Som jag inte har saknat detta elände.
Nähä, dax att väcka barn. Bye!

5 dagar kvar!

Låg och mös i sängen länge efter att jag först vaknat. En bra bok, ett svalt sovrum och ett gosigt täcke. Lovely!

Alla barnen sover och älskling jobbar, som vanligt. Ska strax väcka mina 3 största sötnosar, men minstingen får sova tills han vaknar själv. Sitter i köket med en stor kopp te. Undrar vad vi ska hitta på för nå't idag..

Imorgon ska jag på efterkontroll. How lovely! Vad jag älskar denna procedur (not), då ens underliv e' i blickfånget. Men men, man börjar ju bli van..haha! Min bm e' på semester nu, så jag får gå till en annan. Men som jag sa till henne: "Det e' lika otrevligt vem det än e' som ska rota runt därinne" :)

Lille Leon e' så rolig nu. Han ler och pratar hela tiden. Det riktigt tindrar i hans små ögon när man pratar med honom. Åhh, lilla gosbebis! Bebisskratt e' verkligen äkta. Det värmer sååå i hjärtat av att c honom!

 

Nähä, nu får jag nog sätta fart här hemma. Disken tar inte hand om sig själv, och tvätten hoppar inte ut ur tvättmaskinen utan min hjälp. Tror jag vet hur jag ska förgylla min dag :) Har massa tvätt som måste fixas innan lördag :)


2 månader gick fort!

Idag e' min lilla kille 2 månader gammal! Hur sjukt e' inte det..?? Nyss låg jag på förlossningen, med en liten kladdig bebis på bröstet, och kunde knappt fatta att han va' min! Nu kan man knappt minnas hur livet va' innan han kom. Har vi inte alltid varit tillsammans, vi sex..? :)

 

I fredags åkte vi till Kolmården. Barnen va' väldigt förväntansfulla, och vi med. Tyvärr så blev vi väldigt besvikna. Varken jag eller Johan hade varit där på 20 år, så vi hade väl väldigt höga (eller för höga) förväntningar på stället. Det värsta va' alla backar, som vi fick dra vår stora vagn upp- och nerför. Inte kul alls, kan jag lova. Sen va' det ju svindyrt. Du betalar entrén, men då får du bara precis gå och kolla på djuren (om du ser några), samt leka på Wildcamp och Bamses värld. Allt annat kostar extra. Entré för mig, Johan, Erik och barnen blev 1050kr. Sen kostade tekoppskarusell 20kr/st, kamelridning 30kr/st, Bilbana 30kr/st, Linbana vuxen 80kr/st, Linbana barn 40kr/st, Höghöjdsbana 100kr/st, Jättetrampolin 40kr/st och Delfinexpressen (som tog typ 30 sek att åka) 40kr/st. Inte så prisvärt med andra ord. Nu kommer det nog att dröja 20 år till nästa gång.

 

 

Det bästa va' delfinshowen! Elida va' helt tagen, och klappade nästan sönder händerna därinne..tihi. Det dumma va' ju att vi hade betalt allt i förväg, och när vi sen kommer dit så får man inte ta med sig vagnen in. Den måste man parkera utanför. Inte så lätt, när man har en sovande bebis och massa packning i den. Dessutom litar jag inte på folk, så Johan fick tyvärr stå över showen, och traska runt med småttingarna under tiden.

 

 

När vi hade gått ut så gick vi självklart in på Terrariet. Det ligger precis utanför, och kostar såklart extra. 100kr för vuxen och 60kr för barn över 4 år. Massa ormar, ödlor, sköldpaddor, apor osv fanns det där. Jättefint! Det bästa va' hajarna och Regnbågsboan *vill ha!*

 

 

På hemvägen blev det såklart Mc Donalds. Vi va' sååå trötta, efter en heldag. Fint och varmt väder, precis hela dagen, så det kunde vi inte klaga på precis :) Det va' underbart skönt när vi äntligen kom hem igen!

 

 

Igår hade vi en lugn dag. Körde till stan en sväng, för Elida skulle på pyjamasparty på kvällen, och behövde köpa en present. Lite mat inhandlades oxå, sen körde vi hem och grillade. Gott! Erik va' här hela dagen, och stack inte hem till mamma förrän sent på natten. Själv ramlade jag i säng runt 01. Lille Leon somnade vid 22 och väckte mig 07.30, för att sen sova 3 timmar till :) Nu sover både han och Holly. De stora barnen blev hämtade av farmorn för några timmar sen. De skulle åka och bada,vilket passade kanon, då älskling självklart jobbar idag. Hoppas att han snart kommer hem!

 

 

 


Leon <3


Slapp

Har vaknat flera ggr inatt, tack vare en envis fluga som studsat mot mitt huvud. Irriterande..?? Nääää, inte alls! När jag sen gick upp så slog jag ihjäl inte mindre än fyra flugor i vårt sovrum. Konstigt att man hade en fluga i huvudet precis heeela tiden.

Hade en mysig kväll igår. Vi drog till sjön och badade en massa. Tom jag badar ju nu för tiden. Oh my. Badkruka no more. Det e' så härligt att simma, men jag e' livrädd för att stöta till ngt med foten. Man ser ju inte botten i insjön, för vattnet e' ganska brunt :) Blir inte mindre nervös av att Johan faktiskt har sparkat till ngt med foten, mitt ute på sjön! Hade nog dött om det va' jag. Inbillat mig en massa om sjöodjur osv. Att en insjö e' full av stora grenar, som blåst ner i den, det hade jag inte haft en tanke på just då :)

Idag kommer pappa och Erik hit. Erik ska stanna här ett tag, och det ska bli himla mysigt. Erik e' alltså min lillebror (om man nu kan kalla honom det när han faktiskt fyller 25 i år :) Imorgon drar vi på äventyr. Jag, Johan, Erik och barnen. Ska bli himla kul! :)

Sitter här i min ensamhet, njuter av tystnaden. Alla barnen sover, och jag tänkte faktiskt hinna dammsuga innan det e' dax att väcka dem. Det e' "bara" 24 grader ute (än så länge), och jag hoppas att det inte blir mkt varmare. Men det blir det säkert..

Leon e' så himla duktig! Mammas underbara lilla pojk! Han sover och äter precis lika bra som syskonen har gjort. Det här kan vi :)


Trött pojk

Vaknade utvilad och utan huvudvärk. Skööönt! Halsen e' dock fortfarande öm och näsan rinner, men ingen feber. Känns som jag e' på bättringsvägen, men jag vågar inte ropa hej än. Sitter här i köket efter en lång och härlig frukost. Ska strax väcka mina barn.

Va' så trött och kass igårkväll, så jag orkade inte sitta uppe med Leon tills han somnade. Han brukar somna runt 22.30-23 nån gång, sen lägger jag honom i spjälisen, men ögonen ville inte hålla sig öppna på mamman. Han fick istället sova hos mig inatt, vilket gillades såklart. Kl.07.30 slog han upp sina små blå och tittade på mig. Älskade unge! <3 Då hade han sovit i 9 timmar, istället för sina vanliga 7 :)

Idag blir det lugnt. Johan och barnen ska väl fylla den nya poolen, som de köpte igår. Medans jag låg hemma och tyckte synd om mig själv, åkte Johan, Elida, Elliot och Holly till stan nämligen, så jag fick vila lite :) De åkte och badade med farmor och farfar oxå, innan de kom hem igen.

Nä, dax att få upp busarna. Bye!

Sjukare

Idag e' det då äntligen fredag! Har längtat som tusan efter denna dagen, och så vaknar jag och känner mig ganska så eländig. Halsen e' svullen och näst intill obrukbar, näsan bara rinner, huvudet känns tjockt. Men fan! Jag som trodde att jag va' på bättringsvägen, men icke. När älskling stack till jobbet sa han: "Vi syns ikväll då". Ikväll..??? Men va' fan, inte övertid idag igen..?? Stackars mina barn, som ska stå ut med en gnällig mamma utan ork hela dagen.

Snart

Torsdag idag, och ni vet ju alla vad det betyder. Jaaa, imorgon e' det fredag! :) Har nog aldrig längtat efter helg så mkt som jag gjort denna veckan. Mådde verkligen inte bra igår. Huvudvärk, snorig näsa, öm hals, ont i magen.. Kändes som allt va' fel. Och samtidigt som jag skulle försöka kurera mig själv så va' jag ju tvungen att ta hand om alla barnen. Kan ju säga att jag va' helt slut igårkväll! Idag mår jag bättre, men huvudvärken har inte riktigt släppt taget om min stackars skalle än.

Igår fyllde mamma år. Vi va' där och åt tårta. Ja, jag och barnen. Älskling jobbade länge. Men han jobbade iaf här i närheten, så vi kunde promenixa förbi honom, på väg hem till mamma. Idag jobbar han oxå här i byn, och jag hoppas verkligen att han kan komma hem i bra tid för en gångs skull.

Ska strax väcka mina ungar, sen blir det fullt ös :)


Min duktiga påg! <3

Godmorgon! Solen skiner för fullt, och jag har tagit mig en ordentlig långkörarfrukost i lugn och ro. Älskling jobbar och barnen sover. Ska dock strax väcka de tre största ungarna, så de inte sover hela dagen :)

Igår va' Leon exakt 7 veckor gammal! Vi va' på BVC på em. Han vägde inte 5 kilo än, men nästan. 4925 gram och 55,5 cm lång! Min stora pojk! Han ökar kanonbra i vikt. Skönt det :)

Igårkväll mös jag och lillprinsen i soffan, som vanligt :) Johan gick och lade sig tidigt, för han va' så trött. Leon somnade i min famn innan kl.22. Satt sen och mös ett bra tag, innan jag lade ner honom i spjälsängen. Hade kunnat sitta med honom i famnen hela natten, och bara titta på honom, och pussa hans lena kinder. Åhh, myyys! Men till sist trillade även mammans ögonlock ihop ngt, så då va'det bäst att lägga sig själv oxå.

Vaknade kl.06.30, av att Leon gnydde lite i sin säng. Hämtade honom, gav honom ny blöja, sen gosade vi ner oss i sängen ihop. Han åt lite, men somnade nästan direkt igen, och sover än. Gosungen :) Man kan inte direkt klaga på maten han får, när han sover hela natten, utan att äta, och sen ändå går upp jättebra i vikt.

Vet inte vad vi ska hitta på för ngt idag. Det e' ju kanon väder, så ut ska vi iaf. Det blir inga stora projekt, bara mys med barnen. Det finns ju inget bättre än att spendera dagarna ihop med mina sötisar :)

Torsdag, nä fredag e' det ju!

Idag gick jag upp ganska så tidigt. Iaf om man jämför med de senaste dagarna :) Det e' så skönt att sitta och äta frukost i lugn och ro. Lugnet innan stormen..tihi. Älskling jobbar och barnen sover. Ska dra upp dem klockan nio :)

Vår bild e' med i tidningen idag. Lite sent, men bättre sent än aldrig :) 12 nyfödda va' det i dagens tidning, och våran Leon va' minst av alla när han föddes. Tom mindre än tjejerna. Mammas lilla gull! <3

Vet ni, jag har gått miste om en hel dag. Gick runt och trodde att det va' onsdag hela dagen igår. Och sen kommer Johan hem från jobb och påstår att det e' torsdag! Men va' fan..??!! Vart har jag gjort av en hel dag..? Jag gjorde likadant förra veckan, då jag trodde att det va' tisdag hela onsdagen. Kan inte ens minnas vad jag gjorde den dagen som "försvann". Läskigt! Snacka om amningshjärna! :)

Vet inte vad vi ska hitta på för nå't idag. Solen skiner, så ut ska vi iaf. Och det e' ju fredag, så kvällen får bjuda på nå't extra gott. Lite chips och dipp skulle inte sitta fel :)

Jag e' verkligen beroende av choklad. Äter choklad i princip varje dag, och kan känna mig riktigt dålig utan det. Trött, sur, ont i huvudet.. abstinens helt enkelt. De senaste veckorna har jag dock bättrat mig. Har inte ätit choklad mer än på helgerna (ja, förutom nån liten kaka på nån fika såklart :) Och nu när det blir helg, ja då köper jag ju självklart choklad, men ofta så äter jag inte upp allt. En chokladkaka kan ligga i kylen från fre-sön. Det har varit omöjligt förut. Så hurra för mig! Dock fortsätter vågen att visa allt mindre och mindre vikt, men jag får väl smälla i mig allt annat istället :)

Nu ska jag tvätta lite, innan det e' dax att väcka mina sötisar :)


Soooo true!

Det finns människor som är väldigt lika blindtarmar. Så länge de bara är där, så kan de få vara kvar som ett bihang. När de blir infekterade och fulla av var, så måste du avlägsna dem. De har iaf ingen funktion, och du har ingen glädje av dem, de sitter mest i vägen, infekterar och irriterar. Avlägsna och släng i soporna. Det är inget du kommer sakna.

Stulen av Kamilla :)

Jordgubbar

Har haft en härlig fm. Vi promenixade till macken och köpte jordgubbar, sen till affären för att köpa glass och kex. Sen gick vi förbi Magda, och så följde hon och hennes töser med oss hem. Det blev god jordgubbsfika, mkt skratt och snack :) Va' härlig sommaren e'! Det e' den absolut bästa årstiden att va' mammaledig på :)

Hollysen va' helt slut när vårt besök gick hem. Hon slocknade på en gång. Lilleman sover oxå, och de stora barnen spelar där uppe. Lite egentid för mamman alltså, som hon ska fylla med lite tvätt.

Vad ska man ha för mat idag..? Jag har ingen aning! Får gräva i frysen lite, och c vad jag kan trolla fram :)

Fika

Sitter och äter frukost i lugn och ro. Alla barnen sover sött. Tänkte att jag skulle hinna plocka undan disken och tvätten, innan ngn vaknar. Men vi får väl c om lillebror tycker samma sak :) Inatt har han verkligen sovit som en stock, i sin EGEN säng! Den senaste tiden har jag lagt honom i spjälsängen, när vi går och lägger oss. Sen har han väckt mig efter några timmar, och fått sova resten av natten hos mig. Men imorse vaknade jag före honom. Jag flög ur sängen, för att titta till min lilla pojk. Men han sov så sött så :) Mammas duktiga grabb :)

På schemat idag har vi lite tvätt och städ, sen kommer Magda hit och fikar med sina töser vid 10.30. Mkt trevligt! :) Jag skulle ha bakat ngt, men har inte orkat. Tänkte istället att vi skulle va' lata, och gå upp till affären och köpa ngt..tihi.

Fick hem mitt paket från HM igår. Mkt trevligt! Mest kläder till mig själv, faktiskt! Massa tunikor och några leggings, samt 2 par skor! Klart att man passar på när det e' rea liksom :) HM e' nog det jag saknar mest med Trellehulla. Ska vi dit nu så får vi köra 10 mil. Inte kul.

Saknar pappa och co. De gör just nu Turrkiet osäkert :) Men snart har det gått en vecka, och då kommer de hem igen. Jippie! :)

Nä, dax att fortsätta här hemma. Tänkte hinna tvätta håret innan lillkillen vaknar :)

Bye!


RSS 2.0