Skåneresan

Lördag idag, vilket betyder att man inte har ngt spec att c fram emot. Bästa sällskapet åkte hem till skåneland igår, och det känns enormt tomt. Har ju haft en toppenvecka, och nu dröjer det länge innan vi cs igen. Buhu!

För en vecka sedan packade jag och Johan in alla fyra barn i vår megabil, samt två vagnar och massa packning. Sen drog vi ner till skåne. Resan ner gick bra, barnen skötte sig exemplariskt, spec lille Leon som bara sov :) Vi kom ner i bra tid, så vi hann tom köra hem om till Jenny och Glenn innan Leias dop.


Dopet va' jättefint! Leia va' så söt i sin klänning! Holly roade sig med att ropa på mamma under hela ceremonin, trots att jag satt bredvid henne. Busungen :)

 

Efter dopet åkte vi hem till Jenny och Glenn. Det bjöds på god mat och sen fika. Mkt trevligt! :) Vi bröt upp lite tidigare än alla andra, för vi skulle till Trelleborg och checka in på hotellet. Sen körde vi ut till Maxi, köpte lite gottigt och sen blev det hotellet igen. Första natten va' en upplevelse. Holly e' inte van vid att sova i samma rum som oss andra. Hon har sovit i sitt eget rum sen hon va' typ 8 månader gammal. Till slut fick vi släcka alla lampor, och Johan fick lägga sig i sängen med henne, och då somnade hon ganska så fort.

 

Söndagmorgon blev det hotellfrukost. Mkt gott, och väldigt fint och fräscht. Men jag inledde frukosten med att bita sönder en tand. Jippie! Mindre mysigt. Efter frukosten tog vi en ordentlig promenix. Vi började i stan, gick sen till stadsparken, Östervångsparken, Kyrkogården, Skotten, Möllan och sen ner till stan igen. Vi gick förbi Sara och Palle, bestämde tid för våran date lite senare på em. Sen blev det Valens köpcentrum, som ju har förändrats en del sen vi flyttade :) Det blev lite shopping, sen tebax till hotellrummet.

 

 

På em träffade vi Sara och Palle, och deras 3 barn Celine, Engla och Novali. Vi åt pizza på Casa Blanca, sen blev det lite lek i parken. Vi följde med våra goa vänner hem, och hade en jättemysig kväll. Tack snälla ni! Holly somnade i vagnen på väg tebax till hotellet, och vaknade inte ens när jag klädde av henne och lade henne i sängen.

 

 

På måndagen va' vi lite stressade, eftersom vi skulle köra hem igen. Jag och de stora barnen tog en runda på stan, medans Johan och småttingarna stannade på hotellet för att packa. När vi kom tebax så checkade vi ut, körde till bla ÖB, köpte lite dricka och annat nödvändigt, sen körde vi till Svedala.

 

 

I Svedala hämtade vi upp Jenny, Glenn och deras 3 barn. Vi körde i värsta konvojen upp till Växjö, där vi äntligen fick i oss lite mat. Barnen lekte och jag ammade. Sen körde vi vidare. Minns inte hur dax vi va' hemma, men pappa hade iaf bananrulltårtan, sockerkakan och kaffet klart åt oss :)

 

Nu e' klockan mkt, så jag måste väcka barnen. Fortsätter skriva mer senare, om jag hinner :)


Kommentarer:
Postat av: jenny

bästa veckan någonsin, saknar er <3

vi har haft så underbart så man vill upp till er nuuuuu



barnen bara pratar om era sötnosar..

2010-07-31 @ 10:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0