Valje 8 månader!!

Idag har vi haft en hektisk dag. Iaf morgon. Och dagen e' ju inte slut än ;)

Kl.09 skulle vi va' på BVC med Valje och kl.09.30 skulle Elida till ögonläkaren. Inne i stan, givetvis ;) Vi kom in till staden i sista minuten. Slängde av vagnen sen gick jag, Holly och Valje in till BVC, medans Johan drog till sjukhuset med resten av gänget. Elliot hade ont i huvudet imorse, så han fick stanna hemma från skolan och hänga på.

Efter BVC gick jag och Holly till stan. Skulle fixa kläder till dansuppvisningen ikväll på kulturnatten. Johan ringde när vi inte ens hade hunnit komma ifrån BVC. De va' redan klara hos ögonläkaren, då Elida slapp få droppar denna gång. Fick lite bråttom, eftersom Johan skulle iväg till jobbet.

Rusade in på Lindex, men hittade inget rött förutom tomtekläder. Det va' sagt att alla skulle ha röd/svarta kläder på sig på uppvisningen. Äger knappt ngt rött, då det inte e' våran färg ;P Sprang vidare in på KappAhl, med Holly i släptåg och Valje i vagnen. Där hittade jag en tunika till Elida och byxor + tröja till Elliot. När jag skulle betala frågade hon i kassan om jag ville bli medlem. Skulle isf få 50kr rabatt PLUS 25% på HELA köpet. Ja tack! Så jag raffsade ner mina uppgifter på lappen och fick betala 320kr istället för 477. Goodie :) Ut till bilen och hem till K-dala, lämna Elida i skolan och sen hem och fixa ngt att äta. Trött nu! ;P

BVC-besöket gick btw jättebra! Idag e' Valje 8 månader gammal och väger 9205 gram och e' 70,2 lång. Älskade unge!! ❤

Ikväll blir det som sagt dansuppvisning. Kommer däcka i soffan ikväll ;)




Sorry

Ojdå, denna gången blev hoppet långt. Jag skyller på att jag i princip aldrig sitter vid datorn längre. Det e' inte samma feeling att blogga med mobilen ;P Känns inte som jag vill slösa min dyrbara tid på att sitta vid burken heller, så man blir lite kluven. Men men, hoppar in här ibland, när andan faller på.

Förrförra helgen va' jag, Valje och Elida i Ullared. Vi åkte till pappa på fredagen, sov där och åkte till Ullared på lördagen. Stina och hennes kompis Emma va' med. Det va' sjukt mkt folk! Har aldrig sett så många människor, fy fan..haha! Men vi hade en bra dag iaf. Fick med mig lite fynd hem. Handlade bara för 3800, så jag e' grymt imponerad! Åkte hem igen på söndagen, så det blev verkligen en minisemester ;)

Nu i helgen hade Elida sitt halloweenparty. Av 20 bjudna kom 8, så det va' ganska lagom :) Trist bara att folk struntar i att ringa och säga att de inte kan komma. Endast 5 av 12 som inte kom hörde av sig. Dåligt! Klart att man kan glömma, men så många! Partyt blev iaf lyckat med Singstar, fika och lek. Elida va' mkt nöjd! :)

Ligger just nu i soffan med mobilen. Leon kollar på Små Einsteins och Valje sover. De stora e' på dagis/skolan. Lugnt och tyst med andra ord ;)

Ikväll väntar jobbet för min del. Det blev visst 5 kvällar denna veckan, då jag glömde ta bort mig. Hade nämligen lagt in att jag kunde jobba fem kvällar, men skulle tagit bort en när jag blivit bokad fyra. Fyra e' egentligen max känner jag. Men när jag skulle klicka bort den sista så hade jag redan blivit bokad. Så kan det gå! Imorgon e' jag dock ledig, för Elida och Elliot har dansuppvisning på kvällen :)

Det blir en lugn fm känner jag. Ska dammsuga, diska och plocka. Det vanliga alltså. Vika lite tvätt borde jag oxå göra ;P

Bye!





RSS 2.0