Vilken helg!

Har haft en bra helg. I fredags blev det staden med min stora tjej. Vi shoppade en ny pysselbok åt henne (hennes stora hobby just nu), sen gick vi och kikade bland alla söta babyplagg. Hittade sötaste kläderna till lilla Leia :) Efter det mötte vi upp älskling, åt lite mat och sen blev det storhandling på Maxi. Med varsin proppfull kundvagn e' jag extremt glad över att de kommit på ngt så suveränt som självscanning. Det e' guld värt att slippa stå och plocka upp allt på bandet, och slippa alla dessa suckar och blickar man får av både kassörskor och andra kunder. Det blev det längsta kvittot de hade skrivit ut den dagen sa kassörskan, så nu klarar vi oss ett tag :) Kvällen bestod av mys, godis och Lost (givetvis :)

Igår (lördag) drog jag och Marie till Kalmar, på vår efterlängtade shoppingtur. Varken barn eller karlar hade vi med oss. Vi åkte vid halv 10 och kom inte hem igen förrän halv 8 på kvällen. Det blev verkligen en kanondag med massa shopping, god mat och mkt snack. Det måste vi göra om! :) Jag köpte mig en massa leggings, tröjor, tunikor och bara liiite kläder till barnen. Det va' ju faktiskt åt oss själva vi skulle handla, och jag tycker vi lyckades rättså bra :)

Idag har jag städat hela huset. Dammsugit, torkat golv, skurat diskhon.. Sååå skönt när man e' klar! :) Svärförräldrarna va' här en liten sväng i fm. Sen har vi bara umgåtts, ätit god mat och njutit av den sista dagen på sportlovet. Imorgon e' det skoldax igen, så klockan ringer 06.30.

Bye!

Girls only

Halloj! Har äntligen en liten stund över för datorn och bloggen. Har märkt att det va' väääldigt nyttigt att ta bort datorbordet i vardagsrummet, och enbart ha Johans stationära på om dagarna. Det e' inte lika "lätt" att hamna här nu, så jag får gjort hur mkt som helst :) Idag har jag städat och gnott, i vanlig ordning. Men jag har även sorterat en del i vårt sovrum, burit ner en massa lådor och tvätt till källaren, lagt på den nytvättade mattan och mkt mer.

I em ska jag och stora dottern ta bussen in till stan. Mamma kommer hit och passar Holly och Elliot, så det blir bara vi tjejer som åker. Ska bli himla mysigt. Länge sen det bara va' jag och Elida som gjorde ngt ihop. Vi ska ta en liten sväng på staden, sen möta upp Johan för att storhandla på Maxi.

Ska slänga på lite smink och byta om, sen e' jag redo. Bye!

Bye!

Ännu en dag börjar gå mot sitt slut. Imorgon e' det fredag, iiiiiiiihaaa! Min absoluta favoritdag på hela veckan!

Har haft en bra dag. Fullt ös, som vanligt. Härlig, härligt :) Nu blir det sängen och boken. Har ännu inte fastnat så där helt 100 för den, men den e' helt klart läsbar :)

Imorgon blir det staden och storhandling. Mamma passar 2 barn, jag tar med mig 1 barn och möter upp Johan in the big city. Blir lugnast så..tihi.

Nähä, nattisdax va' det ju. Tjing!

Slapp

Sitter här och tar igen mig lite nu. Hollysen sover och de stora barnen roar sig med spel och pyssel. Vi har ätit spagetti och köttfärssås, och vi blev allihop jättemätta! Gott va' det! :)

E' sjukt sugen på choklad! Ett riktigt mjölkchoklad hade suttit fint :) Får c om Johan handlar innan han kommer hem, eller om jag tar mig en sväng till affären senare. Handla måste vi iaf. Lite smått som mjölk osv. Imorgon tar vi resten :)

Nähä, har inte så mkt mer att skriva om. Ska lägga in lite bilder på datorn nu, sen fixa lite annat innan Holly vaknar.

Bye!

Goddag!

Torsdag idag då. Imorgon e' det fredag, igen. Wiiie, va' fort veckorna susar iväg! Jag hinner knappt med, och ännu svårare e' det att hålla koll på vilken veckodag det e'. Iaf nu när det e' sportlov, och man inte behöver tänka efter om det e' dax att packa gympakläder osv. På måndag e' det tebax till verkligheten igen. Elida längtar som tusan efter att få börja skolan igen. Men jag vet inte om jag kan hålla med henne :)

Har haft fullt upp om dagarna. Hollysen e' så jäkla mammig nu när hon e' snorig, så allt jag gör får jag göra med henne antingen på armen eller dragandes i mina byxor. Lilla gumman! Det lustiga e' att om jag går iväg en sväng, till affären eller liknande, och Johan e' hemma, då e' hon som vanligt hur glad som helst. Leker för sig själv och kräver inte alls den uppmärksamheten som hon gör när mamman e' hemma. Så dagarna tillbringas helst på golvet :)

Just nu leker Hollysen och Elida, så jag fick en liten stund över till bloggen. Ska dock strax börja med lunchen, som jag inte alls vet vad den ska innehålla ännu. Har inte så himla mkt hemma, men imorgon ska vi äntligen storhandla :) Älskling ska antagligen jobba länge idag, liksom han gjorde igår. Trist, men vad gör man..?

Förresten! Min stora tjej har två lösa tänder! :)

Nähä, back to work :)

SOL

Vaknade upp till strålande solsken idag. Gud så härligt! Man kan inte låta bli att tycka om det vackra vita, när det lyser så fint ute. Idag hoppas vi på no more snor för Hollysen, så vi kan gå ut lite :)

Har ätit frukost, och nu ska jag ta ett tag med dammsugaren. Sen blir det till att väcka min lilla sjusovare. Efter det får vi c hur vår dag blir.

Hej så länge!

SNÖ

Jäklar, va' det har snöat idag! Inget ovanligt iofs. Man blir mer förvånad om man vaknar upp en morgon och det INTE snöar nu för tiden. Vi har en liten gång in på våran uppfart, med höga vallar runtom. Ganska mysigt faktiskt, men snart får det va' nog. Har knappt varit utanför dörren idag, dels för att Hollysen fortfarande e' jättesnorig och dels för att det e' sportlov. Vi har ju inga tider att passa, så vi myser hemma istället. Imorgon ska det dock inte snöa (Haha, vi får väl c..) så då får vi väl ge oss ut och leka, iaf i trädgården :)

Har haft en bra dag, och jag har fått gjort hur mkt som helst. Började morgonen med att röja på de stora kidsens rum. Det behövdes, kan jag lova! Tror nog att de hade lyckats få ut ALLA saker på golvet i ett totalt kaos! En timme tog det, sen va' det ordning på torpet igen. Iaf efter att jag dammsugit och skurat och haft mig. Sorterade i badrumsskåpen oxå, och slängde hur mkt som helst. Nu e' det så fint så fint i våra skåp, så det gör absolut inget om ngn tjuvkikar :)

Det blev mys i soffan när vi nattat ungarna. Först ett avsnitt av hemmafruarna sen ett av Lost. Jag e' nog sjuk idag, eller på väg att bli. Johan hade köpt med sig Toblerone hem till mig, men jag har inte äppnat det än. Hmm..???

Nähä, nu ska jag ut och kissa vovvsarna, sen blir det sängen och boken.

Nattisdax

Oj, va' trött jag e'! Ska slänga mig i sängen och läsa lite, men vi får c hur länge ögonen vill hålla sig öppna :) Har läst ut min braiga bok, så nu har min hjärna fått en ny att vänja sig vid. Det e' inte helt lätt, att skifta bok så där snabbt. Man vänjer ju sig vid hur författaren skriver, för alla har ju en viss stil. Dessutom lever man sig in i historien, ser personerna framför sig, gläds och lider med dem.. Denna nya boken har jag inte bildat mig ngn spec uppfattning om ännu. Den e' varken bra eller dålig just nu, utan bara en historia som jag måste ta mig in i. Vi får väl c om den känns lika bra som sin föredetting, för förra boken va' verkligen fenomenal :)

Nähä, nu ska jag försöka få ut våran soptunna på gatan, för stackars Johan har fått ryggskott :(

Bye!

Sportlov

Åhh, så skönt! Hela veckan e' de stora barnen lediga från skolan/dagis pga sportlov. Vilket betyder att även mamman e' "ledig, iaf från att behöva lämna och hämta barn ett flertal ggr om dagen :)

Imorse va' det sjukt kallt ute! -25 grader! Nu e' det "bara" -20, men solen lyser så fint. Men inte tänker jag gå ut i onödan för det. Det e' alldeles för kallt för att leka i snön idag. Brrrr!!

Ska ta ett tag med dammsugaren nu, sen väcka lillsessan. Blir bara mys sen, och lek och bus förstås :)

Bästa idag

Snott från en grupp på facebook :)

"If homosexuality is a disease, let's all call in queer to work: 'Hello. Can't work today, still queer.'" ~ Robin Tyler

FREDAG !!

Äntligen e' den här, vår ljuva fredag som vi längtat efter hela veckan. Idag e' det inte bara den sista skol/dagisdagen för denna veckan, det e' även den absolut sista dagen innan sportlovet. Jippie! Imorgon blir det sovmorgon igen, och det ska vi ta varenda dag därefter :)

Elliot ska va' hemma från dagis. Han har lite ont i halsen, men ingen feber. Får hoppas att det bara e' "morgonont", det brukar ju kännas som mest när man precis gått upp. Han får va' hemma och mysa med mig och Holly istället, så det blir en tjuvstart på lovet för honom.

Hade jättegärna velat åka till staden idag, shoppa lite och så där, men jag har fortfarande inte fått mitt nya bankkort. Måste ringa Nordea idag igen, för jag e' fan handikappad utan det. Inte kan jag låna Johans kort heller (det skulle funka, för vi har ju samma bankkonto), han måste ju kunna betala osv när han e' iväg och jobbar. Annars får stackarn ingen lunch idag.

Nähä, nu ska jag sätta upp stora dotterns hår, sen e' hon redo för sista skoldagen för ett tag.

Bye!

Tidig kväll

Det blir en tidig kväll för oss. Johan e' jättetrött, så han ligger redan. Såg dock ett avsnitt av Lost först. Fan, jag e' fast alltså..tihi. Ska bara gå ut och kissa hundarna en snabbis, sen lägga mig under täcket och läsa lite. Läser just nu "Sigrids hemlighet" av Karin Wahlberg. Riktigt bra e' den. Jag har inte läst ngt av denna författaren innan, fick boken från pocketklubben (som min man fixat medlemsskap i åt mig). Alltså får jag en pocketbok varje månad, vilket e' kanonbra. Dock läser jag ut böcker fortare än så, men det finns alltid ngn ny bok att köpa i närheten, i väntan på nästa leverans :) Man kan själv bestämma vilken månadsbok man vill ha, men det glömmer jag jämt. Det blir dock mer spännande att inte veta, och det blir en jäkla variation på böcker oxå. Ena månaden får jag en deckare, andra en roman osv. Ett av mina motton e' ju att man inte kan läsa för mkt. Så bara läs på gott folk, det gör en gott :)

Nattinatt!

Lite lyckorus

Den som påstår att man bara går hemma och drar när man e' mammaledig borde fan få sig en stor smäll. Visst va' det väldigt lugnt och skönt att va' ledig med 1 barn, men när man har 2 eller 3 förändras allt :) Jag menar, har du 1 barn kan du sova när han/hon sover tex. När man som jag har 3 barn blir vardagen genast lite vildare, men självklart helt underbar :) Man har tusen olika tider att passa, otroligt mkt kläder att tvätta, enorma måltider att laga.. Men lyckan växer verkligen med varje barn, och jag skulle aldrig byta ut mitt liv. Jag vet att jag har det bästa livet av alla :)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: R U T I N E R !! Utan alla dessa rutiner som bygger upp våran vardag skulle vi gå under :)

Jag och Holly har haft en väldigt mysig fm. Jag tar vara på dessa tider, när de stora barnen e' på skola/dagis, för då får vi lite egentid. Det e' viktigt! Hämtade Elliot på dagis 11.15. Han har varit i sporthallen idag, så han va' himla nöjd :) Väl hemma fick självklart Ellioten bestämma vad vi skulle äta. Det blev pasta och falukorv. Nu leker godingarna, och vi ska snart ge oss iväg ut igen. Elida ska ju hämtas kl.13 :) När vi kommer hem ska Hollysen sova, och mamman ska baka scones. Tur att man har den bästa hjälpen som finns att få, nämligen barnen <3

Snart

Torsdagmorgon. Vet ni vad det betyder..? Jo, att imorgon e' det F R E D A G !! :) Imorgon e' det även sista dagen man ska gå upp tidigt på ett tag, för nästa vecka e' det sportlov. Jippie! :) Både jag och barnen längtar, men det e' såklart synd om Johan, som måste jobba som vanligt :(

Imorse va' jag trött. Sååå trött! Och ändå kom jag inte i säng alltför sent. Fast visst, Hälge (eller kattfan som han heter tidiga morgnar) väckte mig vid 04.30, och ville ut. *suck* Kröp dock ner i sängen igen, tills klockan ringde 06.30. Vad gjorde jag sen då..?? Jo, jag snoozade. Igen och igen och igen. Kl.07.10 flög jag upp. Ooops! Tur att jag hade packat gympakläder osv igårkväll :)

Älskling lämnade barnen idag igen. Skönt! Dock e' han inte i krokarna och jobbar i em, så jag måste hämta både Elliot 11.15 och sen Elida kl.13. Alltså måste Holly egentligen upp tidigt, typ 08.30-09, så hon hinner ta sig en liten lur mellan 11.30-12.30. Men försök att få liv i den där tröttmössan liksom. Jag har dammsugit hela huset, spelat musik, busat med hundar.. men hon vill inte vakna än. Så nu får hon sova till 10 istället (om hon inte vaknar innan), sen får hon snällt va' vaken tills vi har hämtat hem Elida. Tur man e' bra på att pussla :)

No more pain!

Åhh, så skönt! Huvudvärken e' väck! Nu ska jag bädda ner mig i sängen, läsa min bok och njuta av att kunna fungera igen. Nattinatt!

Skit!

Igårkväll blev det mys i soffan. Godis och choklad, på en tisdag. Precis som det ska va' ju :) Det blev två avsnitt av Lost. Har snart sett klart hela första säsongen, och frågar mig själv varför vi inte valt att c den tidigare. Den e' ju jättebra! Nåja, nu har vi allt roligt framför oss :)

När vi skulle gå och lägga oss poppade huvudvärken upp. Bara så där. Helt sjukt att man kan få så ont så på direkten. Klockan va' bara 22 när vi kröp ner, men jag klarade inte av att läsa min bok alls. Det bara snurrade och tryckte över tinningarna och ögonen. Skitläskigt. Försökte somna med en hand hårt tryckt över ögonen, och till sist så lyckades jag. Vaknade flera timmar senare, vid 02.30, och trodde att min sista stund va' kommen. Då va' värken så grym, och så ihållande, att jag knappt kunde sätta mig upp. Några tabletter fanns inte hemma, för Johan tog den sista igår. Satan liksom. Jag tvingade mig upp och klunkade i mig lite alvedon. Vad gör man inte när man e' så desperat..?? Hade skitsvårt att somna om sen, det blev inte många timmars ro. När jag vaknade vid 06.30 kände jag mig helt fri, iaf smärtfri. Självklart började värken trycka på lite efter första halvtimmen uppe, men inte alls som inatt. Förhoppningsvis kommer Johan hem tidigt idag, han hade inte så många jobb bokade, så då ska han köpa med sig panodil. Men det skulle va' härligt om värken bara vill försvinna helt innan dess.

Det blir en lugn dag. Älskling lämnade barnen, så jag har inte behövt gå ut. Skönt det. Har känt av lite ischias nu på morgonen, så jag ska försöka slappa en stund. Förutom att ta ett tag med dammsugaren ska jag inte göra ngn nytta. Tvätten får Johan bära ner när han kommer hem. När Holly vaknar ska vi mysa och leka. Favoritleken för tillfället e' alla bilar :) "Biiiiiiiii", utbrister hon lyckligt, när hon får syn på ngn sådan. Min lilla goding :) Hon har envisats med att bara gå runt och ropa på pappa om dagarna, trots att han inte e' hemma. Men igår ändrade hon sig, och gick istället runt och sa "Maaa-maaa" hela tiden. Och som jag smälte :)

Tjohej!

Tänker inte ens förklara min frånvaro. Det känns inte lönt längre..tihi.

Har haft en bra dag. Kom i säng aningen sent igår, så imorse va' jag inte människa..haha. Gick ändå upp 06.15 (för att jag vaknade då..). Gick ut med hundarna, sen drog jag upp barnen (de stora alltså). Fixade frukost åt dem, knäppte på barnprogram och kröp sen ner i sängen en stund till..hehe. Hade ont i ena sidan igårkväll, så Johan lämnade barnen idag. Alltså kunde jag ligga kvar i sängen ett tag, innan jag såklart flög upp, störd av städ- och frukostnerven :)

Frukost i mängder blev det, sen dammsugning, svabbning och diskning. Tjohej! Sen va' det dax att väcka Holly, och fram till kl.11 lekte vi och hade det hur mysigt som helst. Sen hämtade vi hem Elliot från dagis, lagade lunch (stekt potatis med köttbullar, wow!) Har inte behövt gå ut några större sträckor idag, då mamma hämtat Elida i skolan, gått med henne hit och sen lämnat henne på miniorerna. Däremellan har vi fikat semlor. Inte illa det :)

Nu sover Holly, Elida e' inte hemma och Elliot spelar en stund. Ska slänga mig på soffan med min nya bok strax. E' ganska slö känner jag. Men det får man va' ibland :)

Bye!

BM besök vecka 26

Vikt: 61kg
SF-mått: 21
Hb: 124
Urin: Protein/Glykos: 0/0
Blodtryck: 120/80
Fosterljud: 144

Ooops

Så kan det gå. Ibland har jag inte tid att blogga. Lustigt va'..? Jag som e' mamma"ledig" och allt, borde väl ha all tid i världen. Haha, eller hur. Nåja, nu e' jag här igen iaf.

Har haft en lugn fm med endast lilla Holly. Elida e' i skolan och Elliot e' i stan med dagis. De skulle på teater idag :) Ska hämta honom vid bussen 12.40, så snart e' det dax att väcka lilla damen, som sover sött. Det e' svinkallt både ute och inne. Johan fick igår den briljanta idén att han skulle sota pannan IDAG, innan jobbet. Alltså stängde han av den IGÅRKVÄLL! Kan ju säga att det tar ett tag att få upp huset i temperatur igen, när det e' minus 7 grader ute. Man e' inte så sugen på att gå ut då heller..

Slängde ihop en äppelkaka, som jag har mumsat i mig halva, för en stund sen. Gott va' det! :) Den andra halvan sparade jag till barnen :)

Har inte gjort så mkt mer idag. Dammsugit, diskat, plockat.. ja, det vanliga helt enkelt. Får väl c vad vi ska hitta på sen. Måste vänta på Elida i 20 min efter att vi hämtat Elliot vid bussen. Kallt! Får nog gå in i affären under tiden.

Va' förresten på kontroll hos skolsköterskan med stora sessan igår. Allt va' jättebra. Så himla skönt! :)

Godmorgon!

Full rulle e' det i mitt lilla hus. Har fått upp stora sessan, fixat frukost, fyllt fruktburken, packat väskan, lagt fram alla ytterplagg.. Nu ska vi bara fläta håret, sen e' hon redo för skolan :) Småttingarna och mamman e' fortfaranade snoriga, så det blir mys hemma idag oxå. Ska städa av lite när Johan har kört iväg, sen blir det lugnt. Har lite tvätt i källaren som ska vikas, annars e' alla måsten avklarade. Så himla skönt!

Måndag igen

Jajamensan, bara att köra på. Nu e' det dax för en ny vecka. Det va' ju nyss måndag, men det e' bara att bita ihop och som sagt köra järnet :)

Elida och Johan har åkt iväg till skolan, men jag och småttingarna stannar hemma. Både Holly och Elliot e' snoriga, så jag ser ingen mening med att skicka grabben till dagis då. Själv har jag oxå börjat snora och halsen ömmar lite, men Elida har klarat sig än så länge. Johan va' lite krasslig förra veckan, så vi hoppas på att det e' slutklämmen för den här familjen nu. Fast jag ska inte klaga, så lite som vi varit sjuka. Och jag har MKT hellre en simpel förkylning än åker på magsjuka. Bläh! Skickar en stor kram till Marie och hennes familj, och hoppas på att de snart slipper skiten!

Så, vad händer idag då..? Jo, först ska jag röja i mitt kök, sen dammsuga, och sen slänga in en ny maskin med tvätt. Tvättberget har ju givetvis börjat föröka sig igen, så det e' bara att kämpa vidare. Efter det ska jag väcka mina barn <3 Sen får vi c vad vi ska hitta på för mys :)

Hellu!

Natten gick bra. Lillsessan sov som en stock. Fast väckt blev jag ändå, av en katt som tyckte att det va' morgon kl.06. Det va' grymt skönt att få krypa ner under täcket sen igen, och somna om. Inte förrän kl.09.30 gick jag upp. Härligt! :)

Städade en massa på fm, så nu e' det bara mys med familjen som gäller. Vi har ätit nybakta scones för en stund sen. Gottigt! :) Vad det blir för mat vet jag inte än. Lilla Hollysen e' lite febrig och snorig, men på bra humör ändå. Hon har fått lite alvedon, vilket hon älskade. Så nu hoppas vi på att detta e' snabbt övergående. Det e' ju så himla jobbigt för de små när näsan rinner :( Får väl va' tacksam över att mina barn sällan e' sjuka.


Godkväll!

Vilken mysig kväll jag har haft, eller inte. Nåja, ska inte klaga för mkt. Den kunde varit grymt mkt värre :)

Först va' Holly ledsen när jag nattade henne, vilket typ ALDRIG inträffar. Iofs va' hon lite snorig, så efter en stund tog jag upp henne igen. Skulle jag låta mitt barn ligga och gråta i sängen liksom - NEVER! Hon fick va' uppe en stund till, och då märkte man inga tjurigheter eller såg några trillande tårar. Det va' en go och glad tjej som mös med mig och Johan i soffan. Vid nio (en timme senare än vanligt) blev det sängen, igen, för lilla fröken. Denna gången gick det mkt bättre, men hon va' lite ledsen precis när jag lämnade rummet. Gick in på toan (bredvid hennes rum), så jag hörde att hon tystnade på en gång igen. Sedan dess har vi inte hört ett pip, men hon måste ju ha varit helt slut.

Johan mådde inte så bra förut ikväll, men det gick över, och helt plötsligt hade han energin tebax. Vi satte på en film (Terminator Salvation) och hällde upp massa godis. Efter typ halva filmen blev Johan sååå trött, och jag blev sååå irriterad. Terminator e' liksom ingen film jag hade valt om jag vetat att jag skulle få c den själv. Tvingade honom att gå och lägga sig istället, sen såg jag klart filmen. Va' ju tvungen att få veta vad som hände :) Uppföljare till gamla filmer e' sällan bra, så va' det även denna gången. Men men, nu har vi (eller jag) sett den oxå. Undrar när de ska ge upp denna idén. Terminator va' bra, när de 2 första filmerna kom. Sen blev det bara för mkt.

Nu sitter jag här och velar. Ska jag krypa ner under täcket med min bok (Champagneflickan) eller ska jag först ta mig en kopp te och några mackor..? Klockan bara tickar iväg, så det e' nog bäst att jag bestämmer mig snart :)

Bojkottade melodifestivalen, i år igen. Glöm att jag kommer c på sån skit när de envisas med att ha hur många olika deltävlingar som helst. Det va' bättre förr. Då satt man en hel kväll (natt) och tittade, och när man gick och lade sig så visste man vem som vunnit. Detta larvet förstår jag mig inte på. Bläh!

Nähä, bäst att gå ifrån datorn nu, innan ännu mer bitterhet slinker ur mig. Imorgon blir en bra dag. Det vet jag :)

Nattinatt sötisar!

Godnatt!

Jaha, då va' denna fredagen snart slut. Shit, va' dagarna går fort!

Har haft en mysig kväll. Först Bolibompa och Barda med barnen, sen film, choklad och chips med älskling. Vi såg "I love you, man". Ganska rolig :)

Har inget spec att skriva om, så ska slänga mig i sängen med min nya bok strax. Sex, mord och andra "trevligheter" blir det denna gången. Det handlade iofs den förra "Darling Jim" oxå om, men detta ska va' en sann historia. Minns dock inte vad den hette, så det får jag uppdatera om senare. Älskling kom iaf hem med 4 nya böcker åt mig idag, så jag e' helnöjd. Känner mig nästintill handikappad utan mina böcker ju. I'm addictive as hell.

Nähä, nu blir det sängen. Nattinatt!

Btw.. kladdkakan blev ljuvligt god! :)

Fullt ös!

Dagen har gått i ett. Städa, diska, tvätta, äta, leka, mysa, laga mat, natta.. Slapp iaf gå ut imorse, för älskling lämnade Elida i skolan :) Men nu skiner solen så himla skönt, så det ska faktiskt bli underbart att komma ut en sväng. Ska strax väcka Hollysen, sen ska vi hämta hem stora sessan.
Sen tar vi helg! :) Kladdkaka blir det i em! Iiiiihaaa! :)

Dagens ångest!

Ska man köpa ett nytt hus..? Ett nytt, större, nyare hus med 8 rum. Eller ska man bo kvar i vårt underbara, gulliga, trivsamma men dock lilla hus, som vi absolut älskar..? Och bygga ut i framtiden..? Åhh, jag får spel!

Nä, jag tror jag tar mig en kopp te till. Ja, det kan jag iaf bestämma mig säkert för.

Tebax

Har saknat min lilla blogg, men känt att jag behövt en liten paus. Nu e' den här mamman dock tebax, och vi får väl c om hon lyckas stanna oxå :)

Så, vad har hänt sen sist då..? Jo, förra veckan va' jag gräsänka i 3 hela dagar, då Johan va' på kurs med sitt nya jobb. En mamma ensam i Tre dagar med Tre barn :) Det gick kanonbra, såklart. Lite tuffa dagar blev det dock för Hollysen, som fick bli väckt innan kl.08 varje morgon, för hon va' ju tvungen att följa med och lämna storasyster och storebror i skolan och på dagis. Men ledsen va' hon aldrig, bara helt slut på kvällarna :)

Själv hade jag jättesvårt att somna på nätterna, så jag satt uppe och vek tvätt tills ögonen gick i kors. Har tvättat konstant sen i tisdags, och nu finns det inte så mkt tvätt så jag kan lägga i en maskin ens. Skönt! Dock vet jag att det inte kommer dröja länge tills det finns tvätt nog för att kunna börja tvätta igen :)

Har haft en bra dag så här långt. Lämnade kidsen imorse, och behövde inte ta med mig Holly, så hon fick sova i lugn och ro :) Johan e' nämligen hemma, då han inte fått ngt arbete att åka ut på ännu. Skönt det :) Ännu bättre att han får betalt fastän han inte behöver åka iväg :)

Väl hemma igen väckte jag Holly, och fick i henne frukost. Sen plockade vi lite här hemma, och dammsög. Det blev en snabb dusch för mamman och sen begav vi oss till Magda för att fika. Kladdkaka bjöds det på, sååå gott! :) Stannade där tills det va' dax att hämta hem Elliot vid 11.15.

Nu e' Johan iväg och hämtar stora sessan, Holly sover och Elliot tittar på en film. Ska gå och göra honom sällskap nu, sen blir det mellis när Elida kommer hem.



RSS 2.0