Älskade, älskade ungar! <3





Ni förgyller mitt liv, varje dag! <3

Stora tjejen!

Har varit på BVC idag. Det va' dax för BOEL-testet. Lillan fick full pott på allt :) E' inte ett dugg förvånad, för vi visste redan att hon har superhörsel..hehe. Sköterskan hann knappt röra på klockorna förrän Hollysen vände på huvudet. Duktig tjej! Ingen skelning syntes heller. Skönt det! Växt har hon minsann oxå gjort. Idag vägde hon hela 8360 gram och va' 67,5 cm lång! Mammas stora tjej! Hon växer på sig precis som hon ska, så himla skönt! Hon demonstrerade sin krälkrypning oxå. Målmedveten e' hon, och det tar inte lång tid för henne att ta sig från punkt A till punkt B. Sköterskan blev riktigt impad av vår kvicka tjej :) Nästa gång, om 2 månader, ska vi c om hon kan ta upp två klossar och slå dem mot varandra, medvetet. Självklart visade tjejen det redan idag. Duktiga Holly! :)

Vi pratade lite om hur Holly e', och som alla vet så e' hon en riktig solstråle. Det e' inte alls ofta som hon e' ledsen. Hon skrattar nästan jämt och e' nöjd och glad. Gladare unge får man nog leta efter. Hon satt i mitt knä och fyrade av leende efter leende mot sköterskan och jollrade högt. Älskade, älskade unge!

Väl hemma igen blev det en tur till blåbärsskogen med Marie och hennes barn. Mkt trevligt och mysigt :) Det blir en tur imorgon igen. Holly sov sött i vagnen, men Elida plockade en massa blåbär. Själv fick jag nog fler myggbett än vad jag fick tag i bär. Men men, bor man i skogen så gör man :)


Nu ska jag gosa med min man. Snart iaf :) Godnatt på er!


Panik

E' det ngn som kan förklara en sak för mig..? Först e' man gravid i nio(!!) månader, vilket i början känns som en hel evighet. Men helt plötsligt e' man inte gravid längre, utan man har istället blivit mamma till en underbar liten bebis med fjunigt bebishår, alldeles nya, små ögon och pussmun. Man njuter av mammarollen, vänjer sig vid vaknätter, skrattar bort alla dessa bajsblöjor, ammar, ammar, ammar, fotar som en tok och försöker helt enkelt ta tillvara på varenda millisekund av detta nya och underbara liv.

Tyvärr så hjälper inte detta, man kan inte stanna tiden, inte ens för en enda sekund. En dag när man vaknar inser man att bebis faktiskt har sovit hela natten. Vare sig detta händer när ens bebis e' 1 vecka eller 1 månad eller tom 1 år så inser man att bebisen faktiskt växer och snart inte e' en bebis längre.

När bebisen inte längre ligger kvar där man lagt den kommer paniken igen. Visst tycker man att det e' kul med alla framsteg, visst njuter man av att följa sina barns framsteg och utveckling och visst kan man i viss mån längta efter när bebisen kan göra "det där" eller "det här", men som förälder (iaf gör jag det) kan man ändå känna att tiden går för fort, att man inte hinner med i alla svängar. Så känner jag just nu.

Min lilla bebis blir snart 8 månader. Hon äter gröt som en galning, hon krälar snabbare än snabbast, hon tar upp två klossar och slår dem mot varandra, hon vinkar, hon "pratar", hon står på alla fyra, hon försöker sätta sig upp..


Att sen mina stora barn e' så stora och duktiga vågar jag knappt tänka på. En börjar snart i nollan den andra börjar på stora avdelningen på dagis. Oh my, panik, panik. Börjar jag oxå bli gammal kanske..??


Baby

Det e' kväll. Barnen sover. Hundarna sover. Katterna e' inte hemma. Det e' bara jag och Johan i hela vår lilla värld. Vi bara myser. Snart ska vi sova, i varandras armar, så tätt ihop, och drömma om att aldrig släppa taget om varandra.
 
Jag älskar dig Honey!


Regn

Oj va' jag festade till det igårkväll. Dipp blandades och chips hälldes upp i en skål. Bara  ljudet av den prasslande chipspåsen fick det att vattnas i min mun. Jag äter inte chips superofta, det blir ju (som ni säkert vet vid det här laget) mest choooklad! Igår åt jag faktiskt inte choklad (förutom några kladdkakemuffins som jag hittade i frysen:). Otroligt! När jag sen hamnade i soffan blev jag grymt besviken. Av alla dessa tusentals kanaler som vi har hittade jag inte en enda sevärd. Skitkanaler! Till sist satte vi på en dvd istället. Det blev den engelska versionen av Ballar av stål. Inte lika bra som den svenska, men den har sina höjdpunkter. Det tråkiga e' väl att den svenska versionen har snott det mesta av sitt material därifrån. Kan inte Sverige komma på några egna idéer..?

Imorse vaknade jag bara lite lätt när Johan gick upp. Tror att klockan va' runt 07, men jag e' inte säker för jag tittade bara med ett halvt öga. Runt 08 gick jag upp. Regnet har smattrat på mina rutor hela fm, men verkar ha avtagit nu. Vi får väl c vad det blir av vädret under dagen. Elida har ont i sin mage så det blir mys i soffan. Inga måsten alls. Skönt!




Fix och trix

Tja! Nu påbörjar vi en ny vecka, efter helgens jobbande. Det va' ganska skönt att jobba lite igen. Fredagkväll och delad tur igår. Men dum som jag va' så unnade jag inte mig själv så mkt sömn förra natten. Vi kikade på film och mös. Mötte inte kudden förrän alldeles för sent, så fick inte sova många timmar alls innan jag skulle upp och jobba igårmorse. Men men, efter bara några fjuttiga timmar cyklade jag hemåt igen, hem till familjen :) Vi åt frukost, sen körde vi till Krokstorp. Loppmarknad va' det där, och det e' alltid kul. Köpte inget spec, tyckte mest att det va' kul att gå runt och kika lite på alla prylar och allt folk :) Efteråt blev det fika med svärföräldrarna, sen körde vi hem, åt lite och sen va' det dax för jobb igen. Va' sååå trött när jag kom hem igårkväll, men det har jag tagit igen idag. Gick inte upp förrän 09.15. Skööönt!

Idag har vi inget spec inplanerat. Jag ska röja lite efter helgen. Konstigt nog ser hemmet inte ut som det brukar göra när mamman lämnar det några timmar. Tvätt ska tvättas, tvätt ska vikas, tvätt ska hängas in, golv ska dammsugas och moppas, det ska dammas och sist tänkte jag att vi allihop skulle bada och duscha. Det blir nog en fullspäckad dag iaf känns det som.

Nu sover Hollysen lite, så det e' väl bäst att sätta igång. Ha det bäst!


Effektiva jag!

Kom faktiskt i säng till slut igår. Men inte hjälpte det den här trötta mamman. Somna kunde jag inte iaf. Låg och vände och vred på mig, grubblade, kollade till Holly vid minsta ljud, va' uppe och drack, blev kissnödig, besökte toan.. and so on. Varför har jag så svårt att somna..?? Imorse däremot, då kunde jag nog ha sovit hur länge som helst. Gick dock upp strax efter åtta. Tycker det e' sååå skönt att komma upp på morgonen. Dagarna blir så mkt längre då.

Har hunnit med massor redan idag. Effektivitet betyder ju allt, som jag nog har skrivit ngn gång förut. Efter frukosten hade jag min dagliga date med herr dammsugare. Varför gillar inte folk att dammsuga..?? Det e' ju "förarbetet" som e' det jobbiga. Tvättmaskinen snurrar sina vanliga varv nere i källaren och likaså torktumlaren. Saker som står på dagens schema e': tvätta, vika tvätt, hänga in tvätt, duscha, gå till affären med Laban och alla barnen, köpa lördagsgodis, laga mat, äta mat, invänta maken och allra sist storhandla! Vilken tur att Maxi har öppet ända till kl.22! :)

Men hallåååå!!

Det e' ju ngt fel på mig, eller e' jag egentligen sååå trött att jag inte ens kan resa på mig och gå bort till sängen..?? Nåja, trött eller ej, nu bär det iväg.

GODNATT!

(om jag gör fler inlägg inatt så åk för tusan hit och släng mig i säng!!)

Mina barn!


Sweet dreams, när de väl kommer..

Egentligen borde jag säga godnatt. Egentligen borde jag ligga under mitt mysiga täcke, bredvid min gosiga man. Varför sitter jag då här..? Mmm, det frågar jag oxå mig själv. Har svårt att varva ner efter jobbet. Tycker nästan att det va' bättre förr, då man ibland gick hem redan vid halv nio. Men allt har sina för- och nackdelar.

Har jobbat ikväll. Det va' skönt. Har ju varit ledig hela veckan. Nu blir det inget jobb förrän på söndag. Blir till att pyssla med tvätten imorgon, igen. Men jag anar en tvättkorgsbotten i sikte nu. Ja, det e' säkert! :) Har tappat räkningen på hur många maskiner jag har fyllt och tömt under de närmsta dagarna. Tur att vi ska storhandla imorgonkväll, för tvättmedlet börjar sina. Självklart ska Johan jobba imorgon, så förutom att morgonndagen heter Lördag i almanackan blir det ingen skillnad mot resten av dagarna som gått. Tråååkigt!

Nu ska mina vovvsar ut och pinka, sen blir det sängen och näsan i boken. Kram och godnatt!

Min bebis

Nu ska jag berätta för er om min bebis. Min sjumånadersbebis som inte e' en bebis längre. Hon krälar runt i hela huset. Trösklar, skor, hundar, katter, leksaker - inget hindrar henne. Hon klättrar bara över alla dessa sk. hinder. Hon ställer sig upp på alla fyra, gungar, tar några kryptag. Oh my, vad hände liksom..? I förrgår vinkade hon för första gången, men jag va' då osäker på om hon verkligen vinkade. Igår va' en kompis här på besök. Jag berättade då att jag inte va' säker på om Hollysen vinkar eller inte. Hon vinkade då åt Holly, och vad gör då ungen tror ni..? Jovisst vinkar hon tebax! Min söta unge! Idag när hon stod upp på alla fyra och gungade, vad gjorde hon då..? Jo hon backade, försökte sätta sig på rumpan, lyckades nästan  och slog sen pannan i golvet. My god, den här ungen e' vild och galen! Allting händer på en gång, och mamman försöker verkligen hinna med i alla svängarna. Varför går småbarnstiden sååå fort..??!! 

 

Mitt underbara liv!

Allt e' som vanligt igen. Johan jobbar och jag e' hemma med barnen. Mina underbara ungar! Visst har det varit jättekul att jobba några veckor, visst har jag njutit av samtal med andra vuxna människor, med min egna lilla vuxentid. Men nu känner jag verkligen hur mkt jag egentligen har saknat det här: mitt liv med mina barn! :)

Igår hade vi en toppendag. Först fikade vi med en kompis sen gick vi till skogen. Där plockade vi blåbär, fightades med äckliga pissmyror, fotade en massa och hade det hur mysigt som helst, trots att det regnade lite emellanåt. När vi kom hem igen sken solen så härligt på oss, så vi stannade såklart ute. Plockade av hallon, vinbär och smultron från buskar och plantor. Körsbären vågade jag mig inte på, för det va' så himla många getingar som festade på dem. Bäst att låta dem partaja ifred, för jag vill inte bli stucken! På kvällen bakades här hallon och blåbärsmuffins. Gottigt!

Idag blir det lugnt. Johan jobbar skitlänge varje dag, så vi får roa oss själva. Ska försöka få ordning på mitt hår, sen ska vi upp till affären en sväng. Tur att man inte e' kändis, annars hade min bild synts på varenda tidnings "bad hair"-lista :)


Kram på er!






Kalastajm :)

Jaha, bara några få timmar kvar av den här sista arbetsdagen. 5 timmar, om man nu ska va' exakt :) Jobbade några timmar på fm, e' nu hemma och njuter lite, sen ska jag va' tebax på jobbet igen vid kl. 16. Elida e' på kalas, men ska bli hemhämtad av älsklingen nu vid kl. 13. Hoppas att hon har haft kul, trots att regnet envist har hållt sig över vår lilla håla. Men barn brukar ha kul i alla väder, det e' mest föräldrarna som gnäller och önskar annat. Man e' ju aldrig nöjd. Igår va' det sååå varmt så varmt, och då gnällde jag för det :)

Nähä, nu ska jag hitta på ngt roligare än att sitta här. Eller roligt och roligt, nyttigt iaf :) Hej svej!

I just can't believe it!

Sista dagen. Sista dagen för mig på jobbet. Sista dagen för Johan hemma. Imorgon väntar mig inget jobb, ingen gosig man utan det blir bara den här mamman och tre underbara ungar. Igår undrade Johan hur jag ska klara av att va' ensam med tre barn, nu när han har varit det så länge. Och visst, det blir nog tufft i början. Nu e' jag ju van vid att han e' hemma, att han tar det största ansvaret iom att jag har jobbat heltid. Nu e' det bara jag, allt återgår till det normala. Tänk att jag klarade det, att dessa fyra veckor gick så himla bra (och fort!). Känner mig stoltare än stoltast och malligare än malligast. Ni som inte vågar låta era män va' hemma med era barn, tänk om för fasiken! Johan säger att denna tiden har varit så rolig, så mysig och så in i h--vetes tuff :)

Tonight's the night..

and I wish I was there!




En av mina favvislåtar av Metallica.

En kortis

Det blir inget långt inlägg idag. En kort sammanfattning av dagen bara.

Kl. 03.45 - Elida kommer ner för hon har drömt ngt läskigt.
Kl. 05.00 - Mitt alarm ringer, men jag stänger av det.
Kl. 05.15 - Mitt andra alarm tjuter, men jag stänger av det oxå.
Kl. 05.30 - Det tredje alarmet går igång, och jag måste inse att jag faktiskt ska jobba hela dagen.
Kl. 06.45 - Cyklar till jobbet.
Kl. 09.30 - Cyklar hem för att amma.
Kl. 13.30 - Ligger i ett solarium för första gången ever. Vilken skräckupplevelse!
Kl. 16.00 - Cyklar hem i ösregnet, och njuter av att ha hela kvällen med min fina familj! :)

Idag har Lisa jobbat sin sista dag, och det kommer att bli sååå tråkigt utan henne! Hoppas verkligen att du kommer tebax nästa sommar! Kram kram!

Krypartag :)






"Visst e' jag duktig!" :) 

Ljuvligt

Ojoj, vilken morgon! Sonen vaknade strax efter 06. Varför..? Varför just idag, när jag har sovmorgon och borde kunna sova hur länge som helst!! Nåja, efter lite välling och prat gick han och lade sig igen. Mamman tassade då in till sin säng igen och somnade om så sött. Typ en timme senare väcks jag återigen. Denna gång av ett "Maaaammaaaaaa!!", från övervåningen. Eftersom jag va' nästintill medvetslös så fick Johan gå upp. Givetvis satt pojken min uppe på toan och hade gjort nr 2. Sen va' det bara att gå upp.

Nu leker kidsen i trädgården och Hollysen krälar runt här inne, som vanligt. Mamman ska vika och hänga in lite tvätt, sen väntar dammsugning och hundrastning. En ljuvlig dag har vi framför oss, med ett jobb som inte kallar på mig förrän klockan 16 :)


It's time

Hallå där, nästan mitt i natten! Här sitter en svintrött mamma och bara längtar efter att få lite sömn. Barnen sover sen länge, men inte jag. Varför har jag så svårt för att gå och lägga mig..?? Ögonlocken hänger på trekvart, fingrarna snubblar över min rosa dator. Den tangent som används mest e' backspace. Ja, alltså sudderisudd-knappen :) Hade en lugn kväll på jobbet. Det blir en kväll där imorgon igen. På fredag blir det hela dagen, och sen blir det hela helgen. Pusselipussel, och så fick jag lite extradagar. Det tackar vi för! :)

Nähä, nu åker linserna ut och mascaran av. Kudden kallar på mig. Godnatt på er!


Jobbing

Ojdå, va' dålig jag har blivit på att blogga. Det e' inte min mening att glömma, det bara blir så. Har mkt i mitt lilla huvud. Alldeles för mkt faktiskt. Men livet e' på topp iaf. Kan inte klaga på alltför mkt (men lite finns det alltid:). E' inne på min sista jobbvecka nu. Va' fort det har gått! Fast jag fortsätter att jobba litegrann sen oxå. Det e' bara skönt att hålla igång. Dessutom så sparar jag ju på mina mammadagar. Bra att inte behöva slösa på dem :)

Nähä, dax att jobba vidare kanske. Sitter ju på jobbet :) Ha det underbart, alla underbara!

Dax att säga godnatt..?

Har haft en underbar, leeedig dag :) Började med storstädning, och det behövdes verkligen! Gick sen upp till jobbet en sväng där Holly flörtade med alla :) Lite picknick i skogen hanns det oxå med, och det va' hur mysigt som helst. Älskling körde sen till Ikea med de stora barnen, så det va' bara jag och Holly hemma. Jag hamnade i soffan medans Hollysen sov. Bara slappade :) En ny tv-bänk inhandlades, så nu kan inte Holly dra ut alla sladdar och inte heller sno kortet ur boxen. Hon e' ju överallt nu, och fort går det :) Hon kryper inte och hon ålar inte, hon krälar. Busfian :) Nu har vi myst i soffan med en massa gottigt, och jag känner att det börjar bli dax att sova. Börjar inte förrän kl.16 imorgon, men det e' nog bäst att man e' laddad ändå.

Godnatt på er!



Stress

Hej hopp! Nu e' jag tebax igen. Det har blivit några tuffa dagar för den här mamman. I torsdags va' vi på Liseberg. Det regnade en massa, men kidsen va' glada iaf. De åkte jättemånga karuseller. Lisebergsbanan, Flumriden, Rabalder, kaffekopparna, kaninresan och många fler. Vi körde inte hem till pappa förrän vid 22.30, sov där över natten och körde sen hem igen igår. Kom hem 15.05, och jag skulle börja jobba kl.16. Lagom :) 

Idag har jag jobbat hela dagen. Känner mig dock mkt piggare. Igår va' jag helt slut. Konstigt va'..?  

Det blir en slö kväll. Ska såklart jobba imorgon oxå, men sen e' jag ledig på måndag :) Nästa vecka e' det min sista jobbvecka. Va' fort det har gått! Kommer allt att sakna lite folk där. Men men, det blir ju sommar nästa år igen. Förhoppningsvis..

Har förresten shoppat snyggaste klänningen, som jag tänkte ha på klassträffen. E' sååå nöjd med den! Johan kommer att bli helt galen..tihi. (inte på ett negativt sätt då:)

Kram på er!


Wiiiie!

Snart ska vi iväg! Jag har stoppat i mig frukost och tänkte hoppa in i duschen. Tvätta håret, torka håret och platta håret står på mitt morgonschema. Jag vet att det kommer att blåsa till sitt normala läge igen, men jag e' glad så länge det håller sig rakt och fint :)

Nähä, har inte tid att sitta här och blogga nu. Vi syns på Liseberg! Och ni som inte ska dit får ha en härlig dag iaf. Kram på er!

Liseberg!

Ahh, äntligen lite ledighet för den här mamman! Efter två heldagar på jobbet e' jag ganska trött. Hela denna dagen har jag gått runt som i en tjock och seg dimma. Ok att man e' trött de första timmarna på morgonen, innan man vaknat till liv, men sen brukar det ju släppa. Det gjorde det inte idag. Jag e' fortfarande lika trött som jag va' imorse, eller kanske ännu tröttare ändå.

Imorgon blir det fullt ös. Vi ska köra iväg tidigt, för att hinna till Götet och Liseberg. Tjohoo! Det kommer bli en tuff dag, inte minst för Holly, som kommer att få spendera timmarna växelvis i vagnen och bärselen. Men kul ska vi ha! :) Hämtade ut min nya kamera idag (ja, jag vet att jag nyss köpt en), så det blir riktig premiär för den imorgon. Har bara testat den litegrann, och än så länge e' jag nöjd.

Gud va' roligt jag har haft på jobbet idag. Jag har skrattat magen ur led (kan man det..??). Hoppas att helgen blir lika kul, men det tror jag nog :)


Ooopsi dooopsie!

Ojdå. Det va' nära att jag missade bloggen idag (igen).

Elida e' hos pappa. Det känns konstigt och tomt. E' van vid att alltid ha mina barn hemma ju. Hon har ringt ett par ggr. Berättat vad de har gjort och sagt att hon saknar oss. Sötungen :) Hon har varit och badat med Stina och hennes kompis Emma. Sista gången hon ringde sa vi godnatt. Johan frågade om hon ville att han skulle komma och hämta henne ikväll. Då sa hon: "Nä, vi syns ju på Liseberg!". Sötaste ungen! :)

Elliot e' så himla go! Han saknar sin storasyster massor. Det e' nog nyttigt för dem att va' ifrån varandra litegrann, så de kommer på hur mkt de betyder för varandra.

Nähä, nu ska den här mamman i säng. Imorgon väntar jobbet mig åter. Det blir två heldagar på raken, så på onsdagkväll kommer jag va' trött! :)

Nattinatt!



Snart e' det dax

Iaf för somliga :)


Jag kan inte hjälpa det, men jag ääälskar Björn Rosenström! :)

Home alone

Jaha, då va' det vanliga sommarvädret på plats. Med vanligt sommarväder menar jag givetvis kalla vindar och mörka moln som man ideligen spanar upp mot, i väntan på regnet som kanske kommer. Liiite sol har vi haft idag, men inget som jag direkt kan skryta om. Ändå e' jag nöjd, för den där hettan som legat på oss hela veckan har inte skänkt mig ett uns av glädje. Det har varit för varmt, för kvavt, så jag tänker inte klaga nu.

Vi har haft en bra dag. Inte gjort så himla mkt. Städat lite (det kan man ju nu när det har blivit svalt!), tvättat lite, ätit jordgubbar, grillat och myst en massa. Nu e' Johan och de stora barnen iväg och badar med min bror, så det e' bara jag och Holly hemma. Ganska skönt att bara kunna slappna av, pyssla med vad jag vill. När klanen kommer hem igen så blir det kladdkaka och grädde. Bror min stannar och kollar på film och ev så sover han här inatt. Det blir en bra kväll :)

Imorgon åker Johan med de stora barnen till min pappa. De åker tåg dit, för kidsen har aldrig gjort det. De tycker såklart att det ska bli superspännande :) I Värnamo möter min pappa upp dem, de ska käka ngt nånstans, och sen ska Johan och Elliot åka tåg hem igen. Elida ska stanna hos pappa. Hon ska sova där i TRE nätter! Hon har bara sovit borta två ggr förut, och då har det bara varit en fjuttig natt, så tom en sån här barnslig mamma som jag har överlevt. Detta kommer bli tufft! Självklart ser storsessan fram emot detta väldigt mkt, så det e' bara mamman som fjantar sig.

På torsdag åker vi (jag, Johan, Elliot, Holly och bror min) mot pappsen. Ska träffas utanför Borås någonstans, äntligen få pussa på Elidisen igen, sen kör vi vidare mot Liseberg! Roligt ska vi ha! :) Sover hos pappa natten mot fredag, kör hem igen på fredag fm, och sen ska jag jobba på kvällen. Det blir nog bra :)


Jag läste en bra insändare

"Behandla dina barn lika, så hjälper du dem att få en bra relation senare i livet"

Detta e' verkligen ngt att tänka på som förälder. Man hjälper inte precis ngt av sina barn genom att favorisera just ett av dem. Avundsjuka kan göra att syskonen inte får en bra relation som vuxna, eller (om man har riktig otur) inte har ngn relation alls. Varför vill man att ens barn ska må dåligt, och känna sig utanför..?? Jag fattar inte det.


Ångest

Ikväll har jag ångest. Jag har börjat inse att jag börjar bli gammal. Eller ja, inte gammalgammal utan äldre. Nästa år fyller jag ju för tusan 30! Hur gick det till..?? Tänk att jag kan säga tex "Minns du då för 20 år sen..?". Det e' helt sjukt! I min ungdom dansade jag och lyssnade på mkt, tex den här:



Haha! Det va' tider det!

Hot!

Ännu en jobbdag e' över. Slutade redan vid 13 idag, för jag bytte tur med en annan. Skulle egentligen gått till 16, men i denna hettan e' jag tacksam över att jag slapp det. Maken blev upphämtad vid 13.30, av en arbetskamrat. Det va' dax för möte igen. Ibland undrar jag om de har möte bara för att få kaffe och kakor :)

Kom på att jag har varit skitdålig på att lägga upp bilder här, så får försöka skärpa mig. Tiden e' inte min bästa vän för tillfället bara. Dygnet har ju för få timmar!

Ska ge min bebis lite mat nu, sen ska jag ge mig på tvätten igen. Hade kunnat flytta ner sängen till tvättstugan. Där nere e' det iaf svalt :) 




Working, loving..

Den här mamman jobbar. Och när hon inte jobbar så myser hon med sin fina familj. Alltså blir det lite tight med tid, för tillfället. Skriver mer när jag hinner. Just nu måste jag fokusera på mina barn och min man, när jag e' ledig :) Det går kanonbra på jobbet och jag trivs som bara den. Så ja, jag fortsätter att älska mitt liv :)

Nattinatt på er! Nu ska här sovas några timmar, innan jobbet väntar igen :)


RSS 2.0