Måndag hela veckan

Jaha, då har snart denna dagen snart gjort slut på mig oxå. Skämt åsido, sååå illa har den inte varit. Men trött e' jag, och tröttare lär jag väl bli.

Hela fm spenderades i staden med sonen, lilldottern, Marian och Albin. Det va' mysigt, för det va' ett tag sen vi sågs nu. Vi startade på Zic Zac, där Elliot blev klippt. Han blev så fin så, men ngn färg skulle han INTE ha i håret. Hade ni varit där hade ni hört det :) Dyrt kalas blev det oxå, iaf om man som jag e' van vid sk. skånepriser. I Trelleborg kan man utan problem bli klippt för under 200 kr, om man e' vuxen. Nu fick jag betala 212,50 (det va' 25% rabatt för att hon som klippte va' elev) för att klippa min sons inte alltför långa hår. 

Efter klippningen blev det lite shopping. Nya skor åt min plutt (4 år e' han, men han e' min plutt iaf :) blev det. Han valde mellan Spindelmannen och Mc Queen, och det blev Mc Queen. 300 spänn för barnskor e' dyrt! Det tycker iaf jag, men vad gör man..? På Skokällaren tänker jag inte handla fler ggr. Flera skor som vi köpt där har inte hållt. Dåligt!

Vi gick såklart in i leksaksaffären sen, och där fick Elliot välja vad han ville ha (ja inte vad som helst naturligtvis, för då hade det blivit Lego lyftkranen för en tusenlapp :) eftersom han hade varit så duktig hos frissan. Det blev en motorcykel och en ny ryggsäck. Han börjar ju på dagis igen imorgon! Egentligen ville han ha en ryggsäck i väskaffären med Wall-e, men jag betalar inte 345 spänn för en väska som han bara ska ha extrakläder etc i! Gud va' jag låter snål idag!

På Lindex blev det en klänning åt Elida och så fick Elliot välja vad han ville ha. Det blev en tröja med bondgårdstryck. Ekologisk, sa Maria att den va'. Se där, jag kan oxå va' duktig :) Eller, det va' ju Elliot som valde! Jag köpte faktiskt ingenting åt Holly idag. Hittade inget spec som jag fastnade för. Konstigt, för det brukar finnas massor som sliter åt sig mina blickar. 

Till sist fikade vi. Det va' nog det bästa av allt :) Och sen kl. 12.10 började färden hemåt igen. Det gick bra. Hollysen somnade i vagnen, som vanligt på bussturer. Väl hemma i lilla K-dala traskade vi bort till skolgården och satte oss för att vänta tills klockan skulle bli ett. Klockan ett kom stora dottern utspringande och vi begav oss hem till vårt hem. Iaf jag, Elliot och Holly. Elida följde med en kompis hem, så henne fick jag inte c så länge. Hon kom hem för ett tag sen, och nu ska vi strax äta. Lasagne blir det idag :) 

Älskling spelar golf med sin pappa, så han lär inte dyka upp förrän runt åtta ikväll. Trist för mig, kul för honom :)

Nähä, nu ska jag och dottern kika på hennes bokmärken. Hon fick nytt album idag och nya märken, så det blir mys i soffan :)

Kram!

Vad vi gör

Kollar på Vita Stenen med mina barn, men det slutar när som helst. Som precis nu :) Älskling bakar kanelbullar. Jag ska slänga in mina barn i duschen, för imorgon väntar fotografering för stora tjejen i skolan. Det ska flätas hår oxå, så det e' fullt upp. Ska träffa Marian och Albin imorgon. Mysigt ska det bli! :)

Hej söndag!

Sista dagen på helgen har hittat hit. Och jag e' leeedig hela dagen! :) Hela familjen ligger och sover, och jag fattar inte varför min inbyggda klocka jämt ska väcka mig, när jag inte behöver gå upp! Jag låg vaken ett bra tag innan jag kikade på mobilen, för att c vad klockan va'. När jag till sist inte kunde låta bli att c efter va' den inte ens halv 8. Bredvid mig låg min trötta Johan och soooov så djupt. Ibland önskar jag att jag oxå kunde sova så länge, fast det e' nog inget att önska egentligen :)

Igår va' jag sååå trött! Först gick jag upp vid 05.30, började jobba kl.07. Efter ett par timmar borde man ju ha piggnat till, men det gjorde jag inte igår. När klockan äntligen närmde sig 16, va' jag fortfarande trött. det blev en stunds vila i sängen medans kidsen kollade på Bompa, och jag somnade faktiskt! Det va' välbehövd vila! Men eftersom jag hade sovit en stund på kvällen kunde jag givetvis inte somna när jag gick och lade mig lite senare. Låg och läste min bok tills klockan va' alldeles för mkt. 

Idag blir det lugna puckar. Ev ska Johan iväg och sätta upp en ledning nånstans, men det skulle inte ta så lång tid. Själv ska jag väl städa undan lite. Det e' konstigt att tvätt, disk osv förökar sig så fort jag jobbar en dag :) 

Work

Då va' det helg igen, och självklart e' det även dax att jobba för den här mamman. Hela dagen tom, mellan 7 - 16. Men men, dagarna brukar springa iväg, så jag e' snart hemma hos bästa familjen igen :)

Det e' ganska skönt att gå upp flera timmar före alla andra. Bara sitta här i min ensamhet, njuta av tystnaden, äta min frukost, dricka mitt te, surfa runt lite på nätet.. jaaa, göra vad jag vill helt enkelt. Jag kan ju faktiskt tom gå på toaletten ifred, utan att ngn står och rycker i handtaget. Det e' lyx för en småbarnsmamma! :)

Ikväll blir det supermys, med gooodis, chips, film osv. Längtar dit! 

Nähä, får nog kasta i mina linser nu och borsta bissingarna, så jag e' redo att pysa iväg strax innan 07. Ha en jättebra dag alla!

PS. Min lilla tjej kan förresten sätta sig upp själv nu! I förrgår gjorde hon det 3 ggr och igår såg jag det 2 ggr! Inte illa va'..?? :)



Vad var det jag sa

Idag dök den då upp, tand nr 2. Fast som jag tidigare nämnt så har den varit på väg ett tag, men idag e' alltså dagen då den valde att titta fram. 


Min lilla solskensunge! <3 

Jaja!

Jag vet att jag slarvar, men jag har tyvärr inget bot mot det just nu. Det tar tid att komma in i rutiner igen, när man över sommaren inte haft några överhuvudtaget (nästan iaf). igår bröt jag iaf trenden litegrann. Istället för att stanna hemma och städa medans stora dottern va' i skolan tog jag med mig två barn och stack till stan med Magda och hennes tös. 8.55 åkte vi bussen. 12.10 åkte vi hem igen. Där emellan stressades det runt mellan barnskor, gummistövlar, leksaker, barnkläder och fika. Vi hann precis med bussen hem! Det va' kul, och det funkade! Så det kommer jag definitivt att göra om fler ggr. Kom hem strax innan det va' dax att hämta hem dottern :)

Det  blev en hel del shopping, endast till barnen. Ngn gång ska jag ta mig en sväng helt själv, och köpa saker endast åt mig! NGN gång, men när vet jag inte. 

Idag blir det lugnt. Jag ska jobba hela dagen imorgon, så jag ska faktiskt ta och slappa  lite. Både Elliot och Holly sover än, så jag har parkerat mig här en stund :)

Öppen himmel

Oj, va' e' detta..? Slarv med bloggen, igen! Visste att jag inte hade bloggat på ett tag, men att det va 3(!!) dagar sen trodde jag inte. Men men, har haft fullt upp. Med 3 barn, hundar, hus osv finns det inte alltid fritid (får man kalla det så..?) över för bloggande och annat mammaknark. Jag känner ju hur jag får abstinens utan datorn, utan att få skriva av mig lite. Men what to do..? Jag får ju helt enkelt vänta tills jag har tiden över för denna ljuva hobby. 

Imorse vaknade jag upp till en öppen himmel. Regnet öste inte ner, det forsade! Såklart hänger Elidas regnkläder på förskolan, så hon fick ha sin regnponcho på sig när vi traskade dit. Vi blev knappt blöta, för det avtog rejält när det va' dax att gå. Skönt det! 

Hollysen har börjat peka ut saker nu, och hon e' sååå söt när hon sträcker fram sitt lilla pekfinger och säger "da". Jag minns faktiskt inte när Elida och Elliot började peka på lampan osv, men jag tyckte att det va' lite tidigt nu när hon inte ens e' 9 månader gammal. I början trodde vi bara att det va' en slump, precis som vi tänkte när hon började vinka. Men men, de kan mer än man tror de små. Hon e' ju faktiskt snart inte bebis längre. Dax att inse det kanske..?? :)

Elliot och Holly busar runt här hemma. Det e' så härligt att c hur mkt de älskar varandra. Än så länge e' det ju kul med en lillasyster, fast hon snor ju allt så man får passa henne noga. 

Blir en innedag för den här lilla familjen idag. jag ska dammsuga lite, sen tvätta mitt hår. Det e' snart dax för holly att sova lite middag oxå. Hon brukar bli megatrött vid 11-snåret. 

Ska försöka uppdatera med lite bilder senare, men jag hinner inte nu :)

kram!

Pet pet..

Hej svejs! Här har ni mig igen! trött som få, men uppe iaf. Självklart har ju stora tjejen fått för sig att man ska vakna tidigt, även på helgen nu när hon börjar vänja sig vid att gå till skolan varje dag. Sååå halv åtta kom hon ner idag, petade på den sovande mamman. Resten förstår ni nog :) Johan sover fortfarande, för han e' ju mer död än levande på morgnarna. Han ska jobba idag oxå, så det e' väl min hustruliga plikt att gå och peta på honom oxå strax :)

Hur ser dagen ut idag då..? Ja, det vet jag inte än. E' iaf leeedig! :) Ska inte jobba förrän imorgonkväll. Härligt! Tänkte att vi skulle gå till skogen en sväng, men jag har mkt tvätt som måste tvättas. Trist, men man måste ju.

Kom på att det va' väldigt länge sen jag uppdaterade med nya bilder här på bloggen. Får ta tag i det sen. Sitter just nu vid kidsens dator, och här har jag inga bilder. Dessutom måste jag tömma båda kamerorna, för det har jag inte orkat. Johan tycker att jag har i-landsproblem, som inte klarar mig utan mina två kameror. Han har nog rätt..

Nähä, nu ska jag gå och peta lite på min man, så önska mig lycka till :) Kram! 

Förvirrande, förbluffande

Jaha, helg igen. Veckorna rullar på som bara den. Har jobbat torsdagkväll, fredagkväll och ska även jobba ikväll. Imorgon ska jag va' leeedig :), sen blir det jobb igen på måndagkväll. Har alltså fullt upp, men det e' skönt. Ska inte jobba förrän på lördag sen för Johan måste jobba lite längre om dagarna, så det blir lite relaxing i veckan som kommer :) 

Idag har vi inget spec för oss. Har redan plockat undan och dammsugit, så jag kan sitta här med otroligt gott samvete nu :) Johan jobbar, givetvis. Hollysen sover. Hon blev sååå trött efter morgonbus och dusch :) Tror att hennes andra tand dyker upp snart. Den har ju synts väldigt länge, precis som den första, men de senaste dagarna tycker jag att den anas ännu mera. Nåja, vi får väl c. Tjejen e' iaf precis lika glad som vanligt. Men ingen av mina barn har gnällt ett dugg över tandsprickning. 

Ännu ett mail har dykt upp i min inbox. Ajaj, så mkt tankar som trängs i min hjärna. Den va' ju redan överfylld liksom.. Men men, dina ord värmer. Det e' bara synd att det skulle ta så många år. Tänk så annorlunda allt kunde ha varit. Men jag e' tacksam för hur allt har blivit. Aldrig att jag skulle vilja byta ut mitt liv mot ngt annat liv. Jag e' ju så lycklig! :)

Nähä, nu väntar duschen för mamman oxå. Det e' sååå varmt idag, så jag tror jag omkommer snart!

E' jag knäpp..?

Ibland så tror jag att det e' ngt allvarligt fel på mig. Måste erkänna att jag blivit känsligare och knasigare efter varje barn. Igår hade jag skitont i magen. Jaja, dålig i magen tänkte jag då. Sprang på toa stup i ett, utan resultat givetvis. E' det inte konstigt att man inte har sin mens i bakhuvudet alls, ens vid enorm mensvärk..?? Nåja, när blod tom syntes på papperet kunde hjärnan lösa ekvationen. Men då blev jag istället skitledsen. Buhuu, jag har fått mens! Eh, ja.. det e' väl klart..?

Inatt drömde jag att jag va' gravid. Blev besviken när jag vaknade imorse, utan mage. Det e' ju sååå mysigt att va' gravid!

Va' e' det för fel på mig..??

Stora tjejen!

Igår började min stora tjej i nollan. Tänk, nu har jag ett skolbarn! Hon tyckte att det va' jättekul, inte minst för att hon fick börja använda sin nya skolväska. Sötungen :) Kvällen innan bestämde hon sig för att hon skulle lära sig att knyta sina snörskor själv. Hon sa: "För det måste man ju kunna när man e' ett skolbarn, så man inte behöver tjata på fröken heeela tiden!" :)

Johan va' med henne första dagen. Det hade gått jättebra, och efter en stund fick alla föräldrarna gå hem igen. När det sen va' dax att gå ut på skolgården skulle den ena fröken hjälpa Elida med hennes skor. "Jag kan knyta själv!", hade hon sagt då :) Min duktiga unge!

Idag va' det dax igen. Denna gången följde jag med henne till skolan. Johan ska på begravning idag, så han va' hemma med de andra kidsen. Stora tjejen har sovit med flätor inatt, för hon ville ha lockigt hår i skolan idag. Tänk så stor hon e' nu!

Nu sitter jag här och slappar lite, men ska strax göra lite nytta här hemma. Kl.13 ska stora tjejen hämtas hem och kl.16 ska jag jobba. Fullt upp med andra ord :)

Besök

Ojoj, va' länge jag va' vaken inatt. Va' ju tvungen att läsa ut min braiga bok. Fast nu har jag faktiskt lite ångest över att den e' slut. Vad ska jag nu läsa liksom..?? Som tur e' har jag alltid böcker på lager. Får c vad det blir för en ikväll :)

När älsklings alarm tjöt imorse kände jag mig helt död. Orkade inte ens öppna ögonen. Men självklart va' jag sååå kissnödig, så till sist va' jag bara tvungen att gå upp. Nöden har ju ingen lag. Vid halv nio vaknade lillsessan. Strax därefter vaknade även mina stora barn. Eller nästan iaf. Ellioten kom upp rätt snabbt, men Elida sa: "Bara en liiiten stund till mamma.." Hon e' lika trött som sin far :)

Idag kommer pappsen hit! :) Han e' redan på väg, men skulle stanna på vägen och dricka kaffe och äta lite. Skulle tippa på att han ramlar in här innan 12 iaf. Vi ska plocka äpplen, plantera jordgubbar och lite annat smått och gott.

Nähä, kanske borde dra fram dammsugaren nu. Ha en underbar dag! :)

Goodnight to all..

Min dag kan lätt beskrivas med bara ett fåtal ord.

Amma, äta, städa, leka, tvätta, pyssla, äta, jobba, amma..

Nu: SOVA! (eller läsa :)

Imorgon kommer pappa!! :)

Sovmorgon!

Oj, va' länge jag sov idag! Ett bevis på att jag verkligen va' svintrött igår. Har precis fått i mig själv och barnen frukost, och nu sitter jag här i köket och bara njuter. Mina sista sovmorgnar ska jag verkligen ta vara på. På onsdag börjar Elida i nollan, så då får vi börja gå upp vid 07 igen. Kommer bli kämpigt!

Ikväll blir det inget jobb för min del, om ingen skulle bli sjuk akut. Då kanske, kanske jag går in och jobbar. Imorgon kommer pappsen, så då ska jag absolut inte jobba :) Han ska plocka äpplen i vårt stora äppelträd, plantera lite nya jordgubbsplantor och såklart umgås med oss och sina barnbarn. Tänk om pappa hade bott närmre. Då hade vi kunnat träffa honom varje dag ju!

Jag har svårt för personer som inte bryr sig om sina barnbarn, som inte vill ha den där speciella kontakten som mor-, farföräldrar och barnbarn borde ha sinsemellan. När jag själv blir mormor eller farmor (förhoppningsvis både och :) kan jag inte tänka mig att jag skulle c detta som en extra last, som ngt jobbigt och krävande. Jag kommer att c detta som en gåva, för det e' det ju. Att bli mor- eller farföräldrar måste ju va' nästan lika underbart som att själv bli förälder. Eller..??

Jaha, då blev det ändrade planer inför kvällen. Bemanningen ringde nyss och berättade att de har bokat in mig ikväll. Men imorgon ska jag va' ledig iaf! :)

Life is good

Ikväll e' jag trött. Har jobbat både fm och kväll. Håll i gång har det varit. Ska genast borsta hår och tänder, smörja in mina fötter, slänga av mig kläderna och krypa ner i min sköna säng. Väl där ska jag fortsätta att läsa min bok som jag fastnat i totalt, trots att jag avskydde de första 50 sidorna av den. Men nu e' den bra, sååå jäkla bra, och fullständigt förvirrande. I love it! Jag brukar ju gilla knasiga saker som andra avskyr. Kan då tex nämna Stad-serien av Per Anders Fogelström. Bästa svenska böcker jag någonsin läst!

With a good book in your bed, life is just sooo much better :)

Ok, med en snygg man oxå. Puss älskling! ;)

@ home

E' ganska trött. Har haft en lång och fullspäckad dag på jobbet. Men roligt har vi haft! :) Ska jobba imorgon oxå, men då blir det en delad tur. Så jäkla skönt!

Johan har kört iväg till stan, till sina föräldrar. Han och svärfar ska grejja med vår gamla bil. Måste få på nya bromsskivor så vi kan sälja den sen. Jag ska ta med mig kids och dogs till skogen nu. Vi ska ha picknick. Mkt mer orkar jag nog inte göra idag.

Ikväll blir det myyys! Chips och dipp ska det bli, och choooklad förstås! :)

Nähä, nu kallar skogen. Bye!

Lovely

Har haft en underbar dag. Inte så många timmar med min man, tyvärr, men massa tid med mina goa ungar :) Efter dagens städning gick vi bort en sväng till jobbet, sen handlade vi och efter det hamnade vi på skolgården. Där satt jag och glassade i solen medans de stora barnen lekte och Hollysen snusade i vagnen. Det har varit härligt väder idag, men det blev faktiskt lite kyligt precis när vi skulle gå hem igen.

Igår nattade jag Holly i hennes eget rum. Hon sov där för första gången (på natten), efter att mamman kånkat upp spjälsängen helt själv. Det gick kanonbra, hon sov lika bra som vanligt. Vaknade inte förrän närmare 09. Hon e' så duktig vår lilla tös :)

Förresten! Hollys första tand har tittar fram idag. Stora tjejen! :)

Innan jag nattade kidsen ikväll så fick alla 3 bada. Inte samtidigt dock, för vi har ju inget badkar :) Nu sover de sött, och det ska denna mamman oxå göra. Ska ju jobba hela dagen imorgon.

Godnatt!

För helvete!

Varfär ringer folk hem till andra folk tidigt på morgonen, när de vet att vissa personer i den familjen inte behöver gå upp för att jobba..?? Att jag vaknade va' väl inte hela världen, men att Holly vaknade va' inte spec kul. Hon brukar ju alltid sova ett tag på morgonen. Skönt att ungen e' glad iaf, så att mamman kan vakna till liv i lugn och ro.

Vi satt uppe länge igår igen. Spelade TP och hade det jättemysigt. Och jag vann! :) Sällskapsspel e' verkligen underskattade. Det e' faktiskt skönt att stänga av datorer och tv och bara umgås med varandra. Man behöver det.

Nu ska jag försöka få upp mina andra ungar, vilket inte e' det allra lättaste. Men, jag gör väl ett försök :)

Tack Louise för samtalet igårkväll. Jag behövde det sooo bad! Love you!

För evigt

Aldrig ska jag glömma allt jag gått igenom tillsammans med dig.

Besattheter, fyllor, hårfix, smink, iiiiiiiiiiha, Waving Bond, möhippa, bröllop, dreads, flätor, telefonsamtal, maskar, vampyrer, lösgooodis, ångest, skratt, tårar, karaoke, Mascot, Harry Potter, pantflaskor, diskmedelsvin, cigaretter, brev, kläder, te, blomkål, älvor, drakar..

Oändliga listor, oändliga minnen, oändlig kärlek..

Jag finns här för alltid.. glöm aldrig det..

Tvätt

Jeeeses, va' trött jag e' idag! Kom i säng rättså sent igår, sen kom Elliot ner redan vid 07 :) Undrar om han började känna på sig att det närmar sig slutet på sommarlovet, för han sover ju alltid länge annars. Om en vecka börjar Elida i förskolan. Det känns konstigt. Får lite lätt panik, men samtidigt så e' det ju såklart skitkul. Ny skolväska har hon köpt sig, och pennskrin och pennor och några block. Hon känner sig sååå stor nu :) Nya stövlar har hon önskat sig i födelsedagspresent, så fram till dess får hon ha sina gamla. De passar fortfarande, men hon kommer antagligen att växa ur dem nu i höst.

Älskling jobbar, Elida ligger i sin säng och kollar på film. Hon har ont i magen idag, stackarn :( Elliot leker med sina bilar och Hollysen krälar runt överallt. Jag sitter här i soffan, och laddar inför allt som måste göras. Har sjukt mkt rentvätt som ska vikas, som jag inte hann göra klart igår.

Får väl c vad mer denna dagen har att bjuda på. Ha det bäst!



Home again!

Jaha, då va' man hemma igen. Tebax till verkligheten och alla måsten. Det har varit skönt att va' borta några dagar. Slippa städa, diska, tvätta.. bara njuta och ta dagen som den kommer. Det har varit mys att återse saknade vänner, strosa runt i sin egen stad där man känner till allt (förutom allt nytt som nästan gjorde så att man fick migrän). Jag har verkligen saknat allt detta, men hur mkt insåg jag inte förrän igår när vi åkte hemåt. Eller åkte vi hemifrån igår..? Det e' blandade känslor, upp och ner, fram och tebax. Jag vet att jag från början absolut inte ville flytta hit, att jag hade sån ångest inför att lämna skåne. Men jag trivs ju här nu. Jag älskar vårt hus, vår lilla håla, mitt jobb..  Ändå va' det med vemod som vi rullade in på torget i Trelleborg, stannade bilen och sen knäppte av några bilder på sjöormen. Bara en sån sak, att man faktiskt fotar en fontän. Att man saknar en fontän, ett stortorg. 

Nåja, det va' iaf skönt att komma hem igen igår. Packa ur bilen, natta barnen och sen krypa ner i sin alldeles egna säng. Gud så härligt! Har sovit riktigt bra inatt, trots att jag har mkt i mitt huvud. 

Mellanlandade hos pappa igår. Åt god mat och hade det jättemysigt. Tänk om vi hade bott närmre pappa! Elliot har sovit där i två nätter, och det hade gått jättebra. E' så glad att jag har en pappa med familj som ställer upp. Hela söndagen hade de tillbringat på High Chaparall med Ellioten, trots att de redan hade varit där först en gång med min bror och sen en gång till med Elida :) Självklart va' High Chaparall en riktig upplevelse för min lilla grabb. Han fick ett gevär, han åkte tåg, han åkte båt, han åkte karuseller, han kollade på vilda västern show.. Han va' sååå nöjd! :)

Elida har oxå varit nöjd med vår lilla tripp. Hon har lekt med sin barndomsvän Herman, hon har ätit pizza, shoppat lite, lekt med Celine och Engla, sovit på hotell, plockat stenar och snäckor på stranden (alltså på den riktiga stranden), ätit godis.. 

Vi kommer verkligen att åka ner nästa år igen :)

Trellehulla och så förstås Skåne i mitt hjärta!

Jag sitter här utanför hotellrummet, på en liten bänk ute på vår "uteplats". Känner, andas och njuter av fosterlandet mitt. Det e' sååå härligt att va' tebax! Jag har shoppat på Maxi (jag lovar, O-hamns Maxi e' INGENTING mot MITT Maxi), ätit frukost nedanför vattentornet, sprungit rundor inne på Burlöv center (I love it!), hälsat på hemma hos Daniel, varit hemma hos bästa Jennyn och lekt och busat och badat och grillat (jättemysigt gumman, tack så mkt för allt!), varit på klassträff, ätit pizza på Istanbul med brorsan, handlat gooodis på Videomix (som nu heter Hemmakväll, men who cares..?), träffat på bästa Saran och Palle och därefter följt med dem hem och snackat en massa samt blivit bjudna på snacks och kaffe. Gud va' härligt vi har haft det! 

Sitter nu här ute med datorn och min man och bara myyyser. Kidsen sover. Man märker inte vad man saknar förrän man fått återse det, och jag kan verkligen erkänna att jag har saknat min lilla stad. 

Men..

Imorgon åker vi hem igen, och jag längtar faktiskt! :)

Vid poolkanten

Kidsen badar för fullt. Jag sitter här i trädgården och bara njuter. Det va' för varmt i solen, så jag satte mig i skuggan. Det e' inte mkt till svalka här heller, men ngt bättre än att sitta mitt i den gassande solen. Hollysen sover sött. När hon har vaknat så ska jag dammsuga lite. Ikväll får vi ju fint besök! :)

Älskling va' riktigt smart idag. Han åkte hemifrån utan sin mobil. Den låg så fint här hemma och ringde, så då fick frugan svara och prata med hans kollergor. Trevligt, eller inte..hehe.  Nåja, efter nån halvtimme kom han hem igen. Fick då en extra chans att pussa på honom, och det klagar jag inte på! :)

För jag ska ha kul!

Det e' sista dagen för den här veckan. Johan jobbar, givetvis. Jag njuter av livet som mamma. Har fått gjort massor idag. Dammsugit, diskat, tvättat, renbäddat kidsens sängar och nu tänkte jag torka golven. Det e' sååå varmt här inne, men inte mkt bättre ute. Efter svabbningen blir det duschen för den här mamman :) Hollysen sooover, kidsen bygger torn med träklossar och mamman hoppade inom bloggen en sväng. En härlig söndag helt enkelt, förutom att vi saknar pappan förstås. När han kommer hem så ska vi sätta upp babygungan. Ska bli kul! :)

Nästa helg drar vi till skåneland. Känns både kul och vemodigt. Det ska bli mysigt att återse mina vänner, spännande att få c hur mkt som förändrats sen sist. Gamla spöken hägrar dock i mitt sinne, och jag vet att jag kommer att c mig om över axeln en extra gång. Men du ska inte få förstöra min helg. Jag ska fika, jag ska shoppa, jag ska ha roooligt! Det kan ingen ta ifrån mig :)

Harry Potter

"Vi har de två första Harry Potter böckerna, så de kan Elida få sen", sa svärmor idag. Men hallå säger jag då. Borde de inte veta att jag älskar Harry Potter..? Att jag köpte den första boken när den för första gången fanns att köpa i affären för hur många år sen som helst..? Att jag därefter köpt och sträckläst varenda bok som släppts..? Att jag köpt varenda film och längtat efter uppföljarna..? Att jag grät som en tok när jag läste den sista bokens sista mening..?

Det e' sorgligt att de inte känner mig mer, efter över 13 år..

Jag har sagt det förut..







..men det går ju alldeles för fort!!

Bajs

Igår hade vi en kulig dag, NOT! Johan körde hemifrån vid typ 08 på morgonen, sen kom han inte hem igen förrän efter 22 igårkväll. Fast jag skulle ljuga om jag sa att hela dagen va' förstörd, för jobba skulle han ju ha gjort i vilket fall som helst. Fm rullade på som bara den. Först va' vi i lekparken med Milo, Magda och deras barn, sen blev det en tur till affären, glass i solen och lite lek på skolgården på hemvägen. När kidsen lekte på skolgården satt jag på en bänk med Hollysen i vagnen. Helt plötsligt försvann solen, så jag ropade på ungarna. Dax att gå hem tyckte jag, ifall det skulle börja regna. Då öppnade sig himlen bara, och vi hann varken få fram regnskyddet till vagnen eller springa och ta skydd. Helt blöta blev vi, trots att vi rusade bort till närmsta tak. Stod under taket en stund, sen sprang vi hemåt.

Kvällen däremot gick sååå sakta! Den kröööp fram, värsta slowmotionkvällen. Så e' det ju jämt om man väntar på eller längtar efter ngt. Men till sist så kom han då äntligen hem igen :)

Idag har han först jobbat ett par timmar på fm, sen körde vi ut en sväng. Det blev en tur till Krokstorp, där vi fikade och hade det mysigt. Iaf ända tills älsklings mobil plingade igen, och det då åter va' dax att sticka iväg och jobba. Bläh! Nu e' han dock hemma igen, och vi ska grilla lite. Gottigt! Hoppas verkligen att hans telefon håller sig tyst resten av kvällen, så vi kan få lite mys ikväll.


RSS 2.0