Mys

Dagarna rullar på. Idag e' Elida i skolan igen, efter att ha varit hemma i två dagar. Hon hade lite feber i söndags, men har varit feberfri både måndag och tisdag, men snorat litegrann. Skönt för henne att få vila ut ordentligt.

Fm har varit lugn. Jag har dammsugit och slängt in lite tvätt i maskinerna, annars har det bara varit mys och bus med småttingarna. Ska jobba kl.16, så man får ju passa på att ta det lite lugnt innan. Kl.12 ska vi hämta hem Elliot, och innan dess ska vi hinna äta lunch. Det passar mkt bra, då jag redan e' vrålhungrig. När lillplutten sover ska jag ta mig en dusch, så ni som ser mig på samhället idag får väl ursäkta mig. Pallar inte göra vid mig än..haha!

Har en mammasjuk liten pojk, så jag får gå. Om han får bestämma så ska han va' i mammas famn hela tiden, gullungen! :)

Måndag!

Lugn start på veckan. Jag gick upp 06.30, rastade Laban, åt frukost, väckte Elliot och småttingarna. Elida hade lite feber igår, så det blev ingen skola för henne idag. Men hon vaknade förstås när vi andra härjade runt. Nåja, hon slappar i soffan i pyjamas, och det går ju precis lika bra :) Älskling lämnade Elliot idag, så jag har hunnit pyssla lite här hemma. Skönt att slippa stressa för en gångs skull ;)

Just nu e' jag så arg så det kokar i mig. Trots att jag gång på gång försöker intala mig själv att inte bry mig, att bara ignonera, då jag mår bättre utan dessa människor i mitt liv. Det e' bara synd att det e' mina barn som blir lidande i slutändan. Mina underbara ungar, som bara förtjänar det allra bästa. Ni kommer att ångra er en vacker dag, och då e' det för sent.

Idag ska vi inte göra ngt speciellt. Jag ska jobba ikväll, men bara en korttur. Två kvällar och en delad tur denna veckan blir det, resten av dagarna har jag plockat bort. Ganska så lagom. Tänker inte jobba ihjäl mig :)

Nu ska jag diska, eller ngt annat kul, sen får vi c vad vi hittar på.

På g!

E' tebax med nya krafter. Finally! Mår grymt mkt bättre. Örat värker inte längre, och det e' så himla skönt!

Jag va' hos läkaren i torsdags. De sög rent och tryckte i en kompress med alsolsprit, som skulle dämpa svullnaden. En odling togs oxå. Hörselgången på höger öra va' helt igensvullen, så det gjorde riktigt ont att få en kompress in där. Fy fan! Domen blev hörselgångsinflammation, en kraftig sådan. Jag fick penicilling, en superdos, och skulle tebax på återbesök dagen efter.

I fredags såg allt mkt bättre ut. Det gick att c trumhinnan, och det va' ingen öroninflammation oxå, vilket de hade lite funderingar på dagen innan, eftersom jag hade så jävla ont. Fick dock örondroppar istället, då svaret på odlingen visade att bakterien inte dör av penicillinet, så bye bye till 150 spänn i onödan. Alltså kostade mitt onda öra mig 700kr på 2 dagar. Inte illa! Remiss e' skickad till örommott, då mina hörselgångar e' så trånga (de har alltid varit det, har haft öroninflammation säkert 100 ggr under min uppväxt). Det kan va' bra att få kolla hörseln ordentligt oxå, eftersom jag har haft problem med mitt öra så länge.

Skönt att ngn äntligen lyssnar, att en läkare äntligen tar tag i saker, och vill göra en ordentlig utredning!

Igår jobbade jag för första gången på över en vecka. Jag va' lite orolig över mitt öra, som fortfarande e' lite ömt, men det gick jättebra. Jobbade först mellan 10.30-14 och sen 16-21. Tur att jag har världens bästa man, och pappa till mina barn!

Idag e' min stora sessa dålig. Feber och ont i halsen. Stackare! :( Hon har legat på soffan hela dagen, och kollat på sina inspelade favoritprogram. Johan jobbar, men kommer väl hem snart, förhoppningsvis! Skulle va' mysigt om vi fick umgås lite allihop idag :)

Nu ska jag bege mig ner i tvättstugan. Har inte tvättat alls denna veckan, då jag har varit så kass, så tvättberget har växt som tusan. Men nu e' jag på g igen :)

Ont

Fy fan. Har inget bättre ord som beskriver hur jag känner just nu. Jag har så ont i örat. Sååå jääävla ont! Det har blivit mkt värre. Panodil lindrar, men bara ett tag, sen kommer den förbannade värken tebax igen. Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Imorgon måste jag försöka ta mig in till VC, för jag överlever inte länge till. Om det e' öroninflammation vet jag ju inte, det kan ju lika väl va' mitt gamla öronproblem som förvärrats. Hur eller hur måste de ta emot mig och kolla, för det går inte längre. Hade hoppats att Johan skulle stanna hemma idag, så jag kunde vila så mkt som möjligt, men det kunde han ju såklart inte. Även om jag vet att det e' svårt för honom att stanna hemma, bara så där, så blev jag irriterad. Varför har jag ingen backup när ngt sån't här händer liksom..? Jag har inga superkrafter. Jag kan oxå bli dålig. Hur ska jag orka hela denna dagen..?

Så, nu har jag gnällt färdigt. Klart att jag tar mig igenom denna dagen. Jag måste ju! Ska inte sitta här och tycka synd om mig själv! 11.30 kör vi på nya Panodil, och då får jag förhoppningsvis 2 timmar med uthärdlig smärta. Att jag ska jobba imorgonkväll vågar jag inte ens tänka på. Det får jag ta ställning till imorgon.

Tidigt

Vilken morgon! Vaknade redan kl.5, för då ringde Johans alarm. Han hade satt det på halv 6, men det reagerar på när man själv börjar vakna, typ vänder sig, och då tjuter det. Sen kunde jag inte somna om, så efter en halvtimme gav jag upp, gick ut med Laban, tvättade håret och åt sen frukost. När jag va' klar va' klockan inte ens halv 7. Skönt att inte behöva stressa iaf :)

Väckte först de stora barnen, och fixade frukost åt dem. De små fick gå upp strax innan halv 8, och 07.50 traskade vi iväg mot skolan. Att det skulle va' jobbigt att dra upp och dra iväg med alla barnen, det e' ju bara strunt. Allt handlar om rutiner. När det ringde in 08.15 så gick jag och småttingarna hem igen. Det e' underbart väder ute! Nu sitter jag här, medans de små leker. Om ett tag ska vi bege oss ut igen, för vi ska fika hos en vän :)

Har lite ont i örat. Det började igårkväll. Suck! Får väl ringa VC imorgon om det inte blir bättre. Örat har ju strulat sen förra hösten, så det e' väl lika bra att söka för det, igen. Fick ju ingen direkt hjälp förra gången, så man e' lite skeptisk. Jag menar, man betalar 200 spänn för ett läkarbesök, hämtar ut droppar för 150, och det e' INGEN som helst skillnad. Blir så trött..

Det e' inte bra att äta frukost för tidigt. Nu e' jag ju hungrig igen! Vilka problem man har..haha!

Sista dagen..

Hej hopp! Nu e' den här! Den allra sista dagen på detta sommarlovet. E' det bara jag som tycker att veckorna har gått sjukt fort..? Imorgon börjar min stora tjej i TVÅAN och min stora grabb i FÖRSKOLEKLASS! Åren bara springer iväg. Satt och tittade på gamla videor igår. Bla en från kalaset efter Elliots dop. Han satt i Saras knä och bubblade, så som bara små bebisar gör. Just då dog jag lite. Men på ett bra sätt :)

Igår hade vi en mysig dag. Vi kom fram till ett kallt Öland, en djurpark fullproppad med folk. Vi såg en massa djur, hade med oss god fika, åkte lite karuseller. Efter några timmar tröttnade vi på trängseln och drog till Kalmar istället. Hansa City blev vårt första stopp. De stora kidsen fick handla kläder till första skoldagen, men de små fick oxå litegrann. Vi va' på Bauhaus, åt på Pölsemannen, shoppade på Elgiganten och Citygross, sen åkte vi hemåt igen.

Väl hemma blev det mys med chips, dipp och godis. Filmen vi skulle c hade inget ljud, så den får vi c en annan dag istället. Det blev sängen relativit tidigt, men jag låg såklart och läset ända tills natten knackade på. Då föll ögonlocken igen, och jag sov ända tills 07.30 imorse. Otroligt! Jag brukar ALLTID vakna före kl.07!

Nu ska vi strax fixa lite lunch. Älskling jobbar, men vi hoppas att han kommer hem i bra tid. I em ska vi grilla och mysa och njuta av den absolut sista lovdagen denna sommaren. Imorgon e' det tebax till vardagen och alla rutiner igen. Men det går nog bra :)


Regn

Äntligen fredag! Jag vaknade redan strax efter kl.4 inatt, sen hade jag skitsvårt att somna om. Vaknade sen när Johan gick upp vid 6, men lyckades somna om till 7. Långkörarfrukost, disk och tvätt samt en stund på soffan med boken hann jag med, innan barnen skulle upp.

Nu öser regnet ner, vilket e' så typiskt! Tur att vi inte åkte till stan idag som jag va' sugen på. Kul att dra runt på stan i ösregn, och vänta på en buss hem. Får ta det en annan dag! Istället ska vi gå och handla lite myspys tills ikväll, men inte när det regnar så här mkt. Vi får vänta tills det avtar.

Imorgon hoppas vi på fint väder, för då ska vi till Ölands djurpark. Där e' så mysigt :) Vi va' inte där förra året, utan åkte till Kolmården istället. Det blir alltså extra kul detta året, när vi inte har varit där på ett tag. På hemvägen ska vi försöka hinna med Hansacity i Kalmar. Både Elida och Elliot vill köpa sig ngt fint till skolstarten på måndag :)

Nu ska jag fortsätta leka och mysa med barnen, innan det e' dax att göra lunch :)

Tokigt

Lugn fm. Frukost och andra morgonbestyr e' avklarade. Jag ska dammsuga, men annars så tar vi det bara lugnt och slappar. Elida kom precis ut från duschen, så jag lär väl få torka heeela golvet i badrummet strax :) Lille Leon kryper rundor och snor allt som Holly leker med. Elliot har fastnat framför sitt spel. Mamman fastnade här :)

Igår hade vi en ganska trist dag. Eller, jag och barnen hade det ju såklart bra, men vi saknade pappan massor. Johan kom inte ifrån jobbet förrän kl.01 inatt, så det va' en ganska knasig dag. Dessutom skulle han upp och jobba tidigt idag igen. Fy fan! Tur att inte alla dagar e' så tokiga!

Nu längtar vi efter helg och ledigt! På lördag ska vi nämligen till Ölands djurpark. Det ska bli supermys att åka dit heeela familjen. Som jag älskar er, mina fina! <3

Sänder en massa tankar till min älskade vän Jenny! Du vet var jag finns. Alltid! <3

Underbar låttext!

In my daughter's eyes
I am a hero
I am strong and wise
and I know no fear
but the truth is plain to see
she was sent to rescue me
I see who I wanna be
in my daughter's eyes

In my daughter's eyes
everyone is equal
darkness turns to light
and the world is at peace
this miracle God gave to me
gives me strength when I am weak
I find reason to believe
in my daughter's eyes

And when she wraps her hand
around my finger
oh, it puts a smile in my heart
everything becomes a little clearer
I realise what life is all about
it's hanging on when your heart
has had enough
it's giving more when you feel
like giving up
I've seen the light
it's in my daughter's eyes 

In my daughter's eyes
I can see the future
a reflection of who I am
and what will be
and though she'll grow and
some day leave
maybe raise a family
when I'm gone I hope you'll see
how happy she made me
for I'll be there
in my daughter's eyes

- Martina Mc Bride
In my daughters eyes

Tänkvärda ord! <3

Sista veckan

Måndag igen då. Gaaalet! Snart e' dagen här som jag både längtar och fasar inför. Nästa vecka händer mkt. Elida börjar i tvåan och Elliot börjar i förskoleklass. No more dagisbarn. Va' konstigt det känns.. Helt plötsligt ska vi inte gå in till dagis, utan bara förbi, på väg till och från skolan. TVÅ skolbarn har jag snart. Oh my!

Denna veckan skulle Johan egentligen ha varit ledig. Kändes lite vemodigt när han körde iväg imorse, men men, så e' det. Han får ta ut sin sista semestervecka nån annan gång. Kanske när ungarna har höstlov :)

Idag vaknade Leon tiiidigt. Redan innan kl.08 slog han upp sina små blå. Tur att man e' morgonpigg, för jag va' såklart redan vaken och hade ätit frukost :) Väckte de andra oxå lite tidigare än vanligt. Det e' kanske dax att börja öva lite inför skolstarten, då vi måste gå upp innan kl.07 :)

Vad händer denna veckan då..? Jaaa, inte ett dugg, om jag får bestämma..hehe. Det känns som höst ute. Det blåser och e' grått och rått. Fast då kan vi mysa inne med gott samvete. Har bestämt att vi ska göra chokladbollar, och sen när lille Leon sover middag ska vi sätta på en film. Sista sommarlovsveckan ska man ju bara njuta!

Läste ut min senaste bok igår. Sååå bra! Det va' en bok skriven av Anna Jansson som heter Drömmen förde dig vilse. Den har jag sträckläst! Nu har jag börjat på en ny, som inte alls verkar va' lika bra, men jag läser ju alltid ut böckerna ändå. Till sist brukar jag fastna. Problemet e' att den e' ganska läskig. Det e' mkt mord i min bokhög just nu, då jag aldrig pallar att ändra månadens bok från min bokklubb :)

Nä nu ska jag ta tag i mitt hem, då jag inte hann innan Leon vaknade. Han får hänga med ner i tvättstugan, vilket han älskar :)

Bonus

Lördagmorgon, och en slö sådan. Vaknade skitpigg 06.45! Hatar att ligga kvar i sängen när jag ändå inte kan sova, så jag gick upp och åt istället. Nu e' alla barnen uppe, de har ätit frukost och borstat sina tänder. Jag ska strax tvätta mitt hår och dammsuga. Har inte orkat än :)

Hade en jättetrevlig kväll igår. Va' ute och åt med Magda. God mat och MKT skratt blev det. Det va' välbehövligt. Kommer jag att leva på länge. Tack så mkt!

E' det ngt fel på mig som inte behöver egentid var och varannan dag..? Jag njuter sååå av att tillbringa dagarna ihop med barnen. Känner mig tom utan dem. Johan e' precis likadan. Om vi får välja så åker vi hellre någonstans MED barnen än utan. E' det inte vad livet går ut på, att vara med sina barn så mkt man bara kan..? När de sen ligger och sover tryggt i sina sängar, då kan vi krypa tätt ihop, sätta på en film, eller bara vara. Vår kärlek e' inte bara vi två, det e' vi sex. Den dagen vi valde att sätta ett barn till världen valde vi inte bort någonting, vi fick en bonus i vårt redan lyckliga liv. Jag har aldrig tyckt att jag har gjort ngn uppoffring för att jag har blivit mamma. Folk verkar dock tycka att man e' knäpp som inte lämnar bort barnen och hittar på saker ensamma titt som tätt. Nä, jag värdesätter mitt liv här och nu. Hur morgondagen ser ut vet ingen, men när den kommer så har jag gjort mitt yttersta. Min kärlek för er övervinner allt. För er skull orkar jag allt <3

Älskling jobbar idag, tyvärr. Men jag och barnen ska ha en mysig dag iaf. Solen skiner, så det kanske blir en glass senare. Ikväll väntar jobbet för den här mamman. Men senare ikväll ska vi bara mysa och njuta av att vi båda e' lediga imorgon!

Ut och äta!

Veckorna går fort, men det skriver jag väl aldrig..? ;) Idag e' det redan fredag, och den ljuvliga helgen e' på ingång. Inte för att den blir så spec, med tanke på att Johan ska jobba hela dagen imorgon, och jag ska jobba på kvällen. Men men, sån't e' livet :)

Vi har haft en bra vecka. I måndags lekte Elida hemma hos en kompis hela dagen, och i tisdags va' kompisen här och lekte. I onsdags kom min pappa hit, och det va' jättemysigt! Han lagade rotmos, och jag åt tills jag nästan sprack..hihi! Igår va' Marie och Selma här en sväng efter lunch. De små lekte och snackade en massa. Så kul att c :) Sen jobbade jag kvällen, och det gick mkt bra.

Idag e' jag ledig. Huset e' redan städat och tvättmaskinerna snurrar för fullt. Det e' tråkväder ute. Inget regn, men heller ingen sol, och det blåser. Barnen myser framför tv:n, och jag passar på att blogga när det e' lugnt en stund :)

Ikväll ska jag sminka till mig och klä på mig nå't fint, för då ska jag och en kompis ut och äta. Det ska bli jättekul!

Bäst att gå ner och titta till min tvätt, som borde va' klar nu. Bara till att slänga in nästa lass då :)

Ny vecka

Helgerna går jämt för fort. Dock gick den senaste ännu fortare, iom att älskling jobbade heeela lördagen. Alltså sprang gårdagen iväg, och helt plötsligt va' det en ny vecka, igen.

Idag har vi haft en lugn dag. Jag städade, röjde, tvättade och hade mig innan barnen vaknade. Skönt att ha det gjort! 10.30 kom mamma hit, och då cyklade jag och Elida iväg för att lämna henne hos en kompis. Denna kompis bor inte i själva byn, så det e' en bit. Eftersom jag inte har syskonvagnen hemma (den fick bli kvar hos pappa efter Liseberg) så kändes det för långt att gå med Holly. Hon kanske inte hade orkat gå hela vägen hem sen :/

Vi har lekt och lunchat och nu sover lille Leon sen en timme tebax. Kl.15 ska jag hämta hem Elida igen, och då kommer mamma hit ännu en gång. Tur att man kan få liiite hjälp ibland! Jag skulle egentligen behöva lägga mig på soffan en stund, då jag hållt igång hela dagen sen 7.30, men det finns ingen tid till det. När Elida blivit hämtad ska vi börja med maten, sen invänta Johan, och sen ska jag jobba. TUR att jag bara har en kortistur idag! Det blir benen upp i soffan när jag kommer hem sen :)

Söndag

Söndag idag då. Sista dagen denna helgen, och även den första lediga dagen för Johan denna veckan. Efter att ha jobbat 6 dagar i sträck, och övertid alla dagar utom en, tyckte vi att han förtjänade lite sovmorgon. Jag gick givetvis upp vid 8, som vanligt. Bakade scones, väckte barnen, och sen hade vi mysfrukost. Nu slöar vi bara. Det har regnat inatt, och det e' fortfarande blött och grått ute. En perfekt innedag. Kan man behöva det med ibland :)

Idag ska de sista fönsterpartierna sättas upp på altanen. Gud så bra det blir! Jag hjälpte Johan att sätta upp två fasta fönster igårkväll, och idag ska ett till fast och ett parti skjutfönster upp. Det tar sig! :)

Nu e' älskling vaken, så ska umgås lite med honom <3

Helg!

Lördag idag! Det betyder ju såklart massa mys och godis! Älskling jobbar, så jag och barnen får roa oss själva. Det e' vi ju ganska vana vid ;)

Alla fyra barnen leker med lego på golvet här bredvid. Det ser så gulligt ut :) Lille Leon klättrar dock i legolådan, och sätter sig där. Bästa platsen ska han ha :)

Igår hade vi en heldag (nästan) med Maria och barnen. Mkt trevligt! Ungarna badade hur många ggr som helst i poolen. Att de aldrig tröttnar :)

Upptäckte Leons nionde tand idag, och tre till e' på väg. Helt svullet och kantigt e' tandköttet, så de lär spricka igenom vilken dag som helst. Min stora grabb! <3

Igår skulle mamma på dans, så jag hjälpte henne med lite smink. Hon blev jättefin! Nyfärgat hår och så lite färg i ansiktet, vilken pingla det blev! :) Hoppas hon skötte sig ;)

E' så trött idag, men får väl ta tag i mitt liv ändå. Tur att man har världens bästa barn <3

Trött!

Vilken morgon! Va' uppe redan halv 7, för att va' lite support åt min kära make. Orkade dock bara gå ut med Laban, sen va' jag tvungen att gå och lägga mig en stund till. Sa åt Johan att han skulle säga till när han skulle sticka, men jag minns bara en hastig hejdå-puss, sen somnade jag om igen :) Jag vaknade nästan prick kl.8. Skulle vända mig om, men den ena armen följde inte med. Det kändes som att den låg precis vid sidan om mig, men den låg högt upp mot kudden. Sååå jäkla läskigt det va' att känna den där den inte va', att röra den fast den låg ngn "annanstans". Svårt att förklara!

På bara en timme hann jag äta frukost, dammsuga, diska, hänga tvätt, slänga in ny tvätt i maskinen och vika den torra. Sen väckte jag barnen och fixade frukost ännu en gång :)

Lille Leon har börjat få ett jäkla morgonhumör. Han e' sååå glad när man väcker honom, en riktig solstråle. Men när man sätter honom i matstolen så börjar det. Han har läääänge klyddat med maten, men gröten har han alltid ätit med god aptit. Tills nu. Nu skriker han, slår omkring sig, kastar sig bakåt, spänner hela ryggen som en båge. Ja du milde tid! Igår funderade jag på om jag skulle filma hans utbrott, eftersom ingen har sett honom på det viset. Folk skulle nog bli chockade. Men i det lugnaste vattnet.. :) Det tar på en när han får sina små bryt, men det e' bara att bita ihop och stå ut. Efter en stund lugnar han ner sig. Jag tänker inte gnälla, utan tänkte bara berätta hur det kan va' :)

Idag har jag massor att stå i, innan jag ska till jobbet kl.15.30. Johan hinner nog inte hem, så mamma ska komma hit och vakta vilddjuren tills han rullar in på infarten. Det e' mkt jobb för hans del nu. Övertid var och varannan dag, och han har tom sålt sin sista semestervecka. Förhoppningsvis kan han ta ut den veckan under ungarnas höstlov istället, så vi allihop kan hitta på ngt då <3

Nu ska jag ta tag i mitt liv :)

Sol

Härliga dag! Solen skiner som tusan! Jag gick upp vid halv 7 först, och rastade Laban, men tyckte att det va' för tidigt. Sov sen till 8 :) Hann med både frukost och dammsugning innan barnen vaknade. Nu e' de utfodrade och leker för fullt. Jag ska ta mig en dusch, sen tänkte vi bege oss till lekparken en sväng.

Lille Leon e' livsfarlig nu, då han lärt sig att klättra upp i soffor och sängar. Innan kunde man lätt lämna honom lekandes i sitt rum, om man själv gick på toa, hängde in kläder i de andra barnens garderober osv. Nu måste man ha koll heeela tiden, eftersom han gärna försöker klättra ner oxå. Tokungen :) Tänk så liten och pluttig han va' för bara några månader sen. Mammas lilla hjärta <3

Igår tappade Elida äntligen sin lösa framtand uppe. Som vi har väntat! Den har bara hängt på en tråd typ, men hon har inte vågat dra loss den. Men igår lossnade den äntligen av sig själv. Nu har hon tappat sex tänder. Min stora tjej!

Ikväll ska jag jobba 16-21, så man får ju passa på att mysa med kidsen under dagen. När jag kommer hem ikväll så sover de ju sött <3

Hej igen!

Vi e' hemma efter en härlig helg i Dannäs/Göteborg, och vardagen har rullat igång igen. I fredags kom vi iväg till pappa rättså sent, så vi hann inte mer än äta lite kvällsmat, sen gå och lägga oss. Elida, Holly och jag sov i Stinas rum, medans Johan och Elliot sov i tält. Lille Leon fick sova i eget rum :) Tidigt på lördagmorgon ringde klockan, och när vi va' klara så begav vi oss mot Göteborg.

Vilken dag vi hade på Liseberg! Helt underbar! Det va' kanonväder hela tiden, och barnen åkte en massa karuseller. Enda nackdelen va' ju såklart alla långa köer. Det va' tex en timmes kö till den nya attraktionen Atmosfear - Europas högsta fritt fall. Det e' Lisebergtornet som har gjorts om till denna gigant. Fick ont i magen bara jag kollade upp dit..haha! Själva nedresan tar bara 3 sekunder, men uppfärden e' ju en annan femma. Det tar ca 100 sekunder. Mitt psyke klarar inte att först stå i kö sååå länge, sen åka saaakta sååå högt upp, för att sen vääänta på att falla fritt ner. Fy fan! Men brorsan åkte den såklart, modiga Erik :)

Detta året va' Elliot tillräckligt lång för att få åka Lisebergsbanan. Som han har längtat och tjatat! Elida fick åka den redan för två år sen, men då fick Elliot nöja sig med den lilla :) Jag ville så gärna åka Balder, för den e' min favorit! Men kötiden va' uppemot en timme där med, så jag pallade inte. Det blev Lisebergsbanan och lite annat med de stora barnen, sen en massa mindre karuseller med Holly :) Holly åkte dock Rabalder, den lilla berg och dalbanan, flera ggr. Så hon e' inte karusellrädd den tokan. Mammas tös :)

Vi stannade på Liseberg ända tills kl.22, sen körde vi hem till pappa igen. Lille Leon va' sååå duktig, som stod ut med att åka runt i vagnen nästan hela dagen. Det fanns ju mkt att titta på, även för småttingar :) Vi kom inte hem till pappa förrän klockan va' nästan ett på natten. Alla barnen sov i bilen, så vi lyfte bara ur dem och bar dem till sängarna :)

Igår hann vi inte göra så himla mkt hos pappa, utan umgicks bara hela fm. Körde hemåt runt kl.12, för jag skulle börja jobba kl.16. Ngt stressande att komma hem kl.15, packa ur bilen, slänga i sig nån macka, och sen rusa iväg till jobbet. Men allt går :)

Idag har vi haft det lugnt. Johan har jobbat över, så han kom inte hem innan han skulle iväg igen. Jag och barnen har roat oss själva. Först fikade vi hos Maria. God paj bjöds det på. Tack! Sen gick vi till lekparken på hemvägen, fast Elida stannade kvar och lekte med kompisen Elvira :) Väl hemma igen fixade jag mat. Det blev skinksallad idag. Gottigt!

Nu har vi Bolibompamys här hemma, så jag ska fortsätta med det. Bye!

 

 

 

 



RSS 2.0