Hej bloggen!

Länge sen sist! Sitter här i min morgonrock och äter frukost. Johan körde iväg för en stund sen och resten av huset sover. Lugnt och tyst. Radion babblar i bakgrunden bara. Jag har lite ont i mitt öra, men annars har jag inget att gnälla över.

En del har hänt sen jag skrev sist. Tex så har Elliot har fyllt ÅTTA ÅR! Tokigt! Barnen blir så stora! Minstingen Valje e' inte så liten längre han heller. 16 månader gammal och springer runt här hemma. 8 tänder i munnen och e' verkligen ett litet yrväder. Man vet att man lever ;P

Barnen har nu sommarlov vilket betyder lite senare kvällar och sovmorgnar. Så härligt! Det e' underbart att komma hem från jobbet kl.21 om kvällarna och mötas av mina hjärtan i dörren. Jobbar ikväll men imorgon e' jag ledig, sen väntar jobb i helgen. Nästa vecka har Johan jour så då jobbar jag inte alls.

Efter jourveckan går så Johan äntligen på semester. Han tar fyra veckor och tre av dem kommer jag att jobba. Sista veckan ska vi vara lediga ihop. Men jag har ju lediga dagar mitt i veckan och ibland jobbar jag ju kväll, så vi hinner nog hitta på en del iaf :)

Nu ska jag fortsätta med mina morgonbestyr. Bye!



RSS 2.0