Äntligen fredag!

Äntligen e' fredagen här. När jag går hem från jobbet kl.13.30 idag så kommer jag inte behöva gå dit på ett bra tag. Johan börjar jobba igen på måndag, och då börjar hans jourvecka. Alltså kan jag inte jobba ett dugg då. Får väl passa på och vila min stackars rygg istället.

Igår kändes ryggen bättre. Jag jobbade bara tre timmar på kvällen, och sen va' jag och Sofie ute och gick med vovvsarna. Över 6 km blev det. Så härligt! Men när jag vaknade idag så gjorde ryggen ont igen. Legat lustigt inatt kanske..? Plus snedbelastningen häromdagen.

Nu ska jag borsta ut mitt hår, sen vandra iväg till jobbet och c vad som väntar :)




Ont

Onsdag, vilket betyder först jobb för den här mamman, och sen avslutning på bowlingen ikväll. Vi ska även äta ngt gott efteråt :)

Igår hade Elidas klass vårkonsert. Jag jobbade men kunde gå ifrån en stund så jag oxå fick c hur duktiga alla barnen va'. Elida sjöng en vers helt själv. Stolt! :)

Både mina föräldrar, Johans föräldrar, Stina och Mican + kille va' på plats, så Elida va' supernöjd :) Pappa och Stinis kom såklart på dagen och stannade hela kvällen. Mys! Saknar de så nu när de har åkt hem igen. Men vi syns om 1,5 vecka, när Elliot fyller 8 år! :)

Idag ska jag jobba 7-14. Jag har fått jätteont i ryggen, så har tagit både piller och smort med salva. Tog emot en brukare som ramlade i förrgår. Då kändes ryggen bara lite öm, och igår på morgonen kändes den ok. Igårkväll kom den ömmande känslan smygande, och när jag vaknade idag kändes den knäckt. Fy! Vill inte ha ont i ryggen! Hoppas verkligen att tabletterna hjälper lite, så jag kan jobba någorlunda smärtfritt, sen vila ryggen tills imorgonkväll när jag jobbar nästa pass.

Och jag vet att man aldrig ska ta emot ngn, men hur reagerar du själv om ngn ramlar..? Står med armarna i kors och väntar tills personen trillat klart..? Det e' ren reaktion.

Nu ska jag slänga upp håret i en tofs och traska iväg. Ha en fin dag! :)


Söndag

Söndagsmorgon. Jag och Leon myser i soffan medans resten av huset sover. Idag börjar jag inte förrän kl.11. Skönt med en lugn morgon, men surt att först jobba 11-14 sen 16.30-21.

Vad har hänt sen sist då..? Jo Leon har fyllt år. Lilla, älskade grabben e' nu hela 3 år gammal. Galet! Minns det som igår när han föddes ❤ Vi hade kalas lördagen den 18:e, när han fyllde :)

Annars har jag mest bara jobbat och jobbat. En vecka kvar, sen börjar Johan att jobba igen, och jag går över till att bara jobba kvällar och helger. Känns både skönt och lite trist. Man har ju kommit in i och vant sig vid att jobba dag och ha kvällen fri. Nu ska vi börja mötas i dörrhålet igen.

Igår jobbade jag 7-12, sen blev det en tur till tolvskillingsmarken i Oskarshamn. Köpte inte så mkt. 6 par kortstrumpor till mig, en jacka till Elida och en jacka till Johan och självklart marknadskarameller :) Sockervadd och lite karusellåkning blev det med. Sen följde tjejerna med Mican och hennes kille för att kolla på alla fina par som skulle på studentbal. Det va' poppis!

Nästa vecka blir det massa jobb igen. Men på fredag så ska jag och Magda ut och äta. Det ska bli jättekul! På lördag firar jag och Johan 11-årig bröllopsdag, så då e' jag ledig ❤






Lönt

Det kändes nästan lönt att gå hem kl.13 idag, när man ska va' tebax på jobbet kl.16 igen. Nåja, har iaf hunnit dammsuga och torka golv och Johan har klippt gräset. Nu e' sommaren på g! :)

Dax att skura en toalett, sen har jag gjort mitt för idag här hemma. Längtar tills klockan blir 21 ikväll. Lediga morgondag, du e' sååå välkommen! :)


Sista dagen

Iaf för denna helgen. Idag jobbar jag först 7-13 och sen 16-21. Kommer va' trött ikväll! Men imorgon, på min lediga dag, då ska jag njuuuta! Så det e' bara att kämpa på :)

Ha en bra söndag alla vänner!


Snurrigt!

Måndag, fredag och lördag e' det jag har tagit bort nästa vecka. Leon fyller ju år på lördag ❤


Oj!

Inte bloggat på en hel månad ser jag. Det va' värst! Men tiden och orken räcker inte riktigt till. Jag känner mig ngt tillbakadragen. Vill nog vara det just nu. Vill inte dela med mig av för mkt.

Vi mår bra allihop. Har fullt upp bara :) Johan e' pappaledig hela maj, vilket betyder att jag jobbar som en tok! Denna veckan jobbar jag 45,5 timmar. En heltid ligger på 37 timmar ;P Idag väntar en heldag på gläntan med bästa Magda. Va' kul vi ska ha! :)

Nästa vecka blir nog mindre stressande. E' endast bokad tre dagar än, och har tagit bort både måndag, torsdag och fredag. Det ska bli skönt!



RSS 2.0