Sommartid

Trött idag. Inatt ställdes klockan om till sommartid, så vi förlorade alltså en timmes sömn. Klockan e' strax efter sex, men egentligen e' hon bara strax efter fem. Snark! Tur jag bara jobbar 7-13 :)


Lördag

Lördagmorgon, och idag blir det först jobb 7-12 sen 16-21. Ska va' inne först. Har inte jobbat inne på jättelänge, så det ska bli intressant :)

Igår jobbade jag 7-14, sen åkte vi till maxi och sen vidare hem till svärföräldrarna. Det blev god mat och fika, sen åkte vi hem igen med trötta barn. Jag va' själv ganska trött :)

Igårkväll såg vi det sista avsnittet av GG. Usch! Vad ska man c nu liksom..? Johan vill c Vampire Diaries, så det får nog bli det. Walking dead lyckades han inte få mig att c. Han fick c första säsongen själv ;P

Idag blir det inte många timmar ledigt så det blir nog bara lugnt. Glad påsk på er! Hoppas ni alla får en toppendag! :)


Godmorgon!

Uppe med tuppen. Idag jobbar jag 7-14. Skönt att inte gå heldag :)

Nu vill jag ha vår. E' så trött på att frysa och vill inviga mina nya vårskor och min vårjacka. Det e' så kallt om nätterna än, men det snöar iaf inte längre. Får c om det kommer mer. E' trött på snön oxå ;P

Igår gick Elida påskkärring med en kompis. En massa godis hade de fått ihop. Folk e' ju jättegenerösa!

Nu ska jag stoppa i mig min frukost, sen ut i kylan. Ha en bra långfredag alla! :)


Hej hopp!

Länge sen, jag vet :) Dagarna rullar på i ett. Skola, dagis, tvätt, städ, jobb.. Jepps, vi har att göra :)

Vet inte var jag ska börja. Men i tisdags så fyllde iaf min älskade pappa år. 70 år! Helt sanslöst! Åren springer ifrån oss! Han, Ann och Stina kom hit i tisdags och stannade tills igår. Hade det jättemysigt med våffelkalas i tisdags och tårtkalas igår. Mätt än..haha!

Holly e' hemma från dagis idag. Det e' massor som spyr tydligen, så jag riskerar inte det. Elliot e' oxå hemma. Magknip har han, men e' pigg och så. Kan ju inte skicka honom till skolan om han gråter och säger att det gör ont. Han och Leon sitter i soffan och spelar lite :)

Holly och Valje sover än. Tänkte att jag skulle hinna med en sväng ner i tvättstugan innan de vaknar :) Johan jobbar, såklart, och ikväll börjar jag min arbetsvecka efter två dagars ledigt. Nu väntar jobb tors - mån. Nice med storhelgstillägg ;)




Valje 1 år! ❤

I lördags va' det ingen vanlig dag. Det va' en alldeles speciell dag. Det va' nämligen ett helt år sen våran Valje kom till oss. Och livet blev aldrig mer detsamma.

Vilket år det har varit. Fyllt med kärlek, mys, bus och fullt ös. Vi älskar dig så mkt Valje! Du e' den sista pusselbiten som fulländade våran familj. Jag e' så nöjd och lycklig nu. Världens finaste barn och man. Ni e' mitt liv! ❤


Skört

En blogglös vecka har det blivit. Magsjukan har hälsat på här hemma. Elida, Elliot och Valje har varit dåliga. De stora hade det väldigt lindrigt, men lilla V kräktes en hel dag och hade sen feber hela dagen efter. Nu tar vi nya tag!

Ibland vill jag inte alls blogga. Vill inte att personer som inte känner mig ordentligt ska läsa om mitt liv. Ibland vill jag bara stänga av och krypa tebax in under mitt sköta skal. Det skal som det tagit mig 7 år att bygga upp. Det känns som ett helt liv sen.

Det blev några avsnitt gg ikväll med. Vad ska jag ta mig till när det e' slut..??

Dax att sussa nu. Natti!



RSS 2.0