Jobb

Torsdag redan! Veckorna springer iväg. Dagarna går i ett!

Igår hade jag en heldag med barnen, förutom att några va' i skolan och på dagis några timmar. Johan va' först på möte i Karlskrona, sen kom han bara hem och vände, innan det va' dax för möte här i K-dala på kvällen. Alltså blev det två avsnitt av Vampire Diaries när han väl kom hem igen, eftersom vi inte hade träffats på HELA dagen!

Idag lämnade Johan Holly på dagis, så lilla Valje sover än. Jag och Leon slappar i soffan framför Mc Queen. Ikväll ska jag jobba. Imorgon jobbar jag en heldag och på lördag en tuff delad tur med endast tre timmar ledigt mitt på dagen. Nästan hoppas på att inte bli bokad på söndag ;P Denna veckan tar jag endast ut en föräldrapenningsdag :)

Nu lite candy crush innan lilla V vaknar ;)



Ny dag

Tisdag idag. Påsklovet e' över. Varför försvinner lediga dagar så fort..? ;P

I söndags och igår jobbade jag kvällen. Hemtjänsten i söndags och Nygläntan igår. Det va' lite skillnad om man säger så ;) Ikväll ska jag va' i hemtjänsten, och imorgon e' jag ledig som alltid på onsdagar. På torsdag väntar en kvällstur på Nygläntan igen. Så ja, denna veckan ska nog oxå gå att fylla :)

Igår hade vi besök av Magda och Elina på fm. Mkt mysigt och välbehövligt! De hade köpt med sig glass, grädde, bananer, chokladsås och maränger. Svårt att gissa vad vi mumsade i oss..? ;P Fy så gott det va'! Tack vännen!

Nu tänkte jag plocka undan och dammsuga lite. Behövs alltid ;P

Ha en bra dag! :)




Natt

Då va' denna lördag över. Tog först en lång sovmorgon. Gick inte upp förrän 09.30. Skönt! Sen åkte Johan iväg på en utryckning. Jag städade lite, och Holly fick hit en kompis. Andra kompisen som varit här och lekt själv nu. Det gick finfint. Mkt skratt och bus. Superfina och goa tjejer! :)

Innan jag gick till jobbet så grillade vi. Det va' jättevarmt i solen! Sen jobbade jag 16-21. Hem och mysa lite med de stora barnen, och nu har vi vuxna just sett ett avsnitt till av Vampire Diaries. Sjukt bra! Precis vår typ av serie! Älskar snygga vampyrer! Ingen slår dock Spike ;P

Nu väntar sängen. Imorgon blir det en lat söndag. Fixa lite här hemma sen jobbar jag kvällen igen. Skola och dagis väntar på måndag, efter ett härligt påsklov. Natti!




Friday!!

Underbara, efterlängtade fredag! Äntligen här och redan förbi igen. Jobbade först från 7-14. Skulle egentligen sluta 13.30 men fick gå över.

Gick sen hem till mina fina. Slapp i soffan, matlagning, godishandling.. Kvällen avslutades med Let's Dance med barnen, sen första avsnittet av Vampire Diaries med Johan. Skitbra ju! Skönt att ha en ny serie att plöja igenom. Det e' ju våran grej ❤

Mår oförskämt bra. Inga mörka tankar trots dumma datum som passerat. Vissa saker e' för alltid inristade i själen och minnet. Vissa nummer sitter fastetsade. Jag glömmer aldrig dig, men heller aldrig vad du gjort.

Nu ska vi bädda ner oss och sova sött. Tätt intill. Som det ska va' ❤




Natti!

Ligger nerbäddad. Imorgon kör vi ombytta roller igen - Johan pappaledig och jag jobbar dagtur. Tjo! :)


Kärlek

Du ligger här nära
vid mitt bröst
du känner min värme
här får du tröst
du kiknar av skratt
när du hör min röst
tänk det var ett helt år sen
som jag fick träffa dig först <3



RSS 2.0