Skit!

Godmorgon! Vaknade med huvudvärk, såklart. Börjar vänja mig nu efter drygt 3 veckor. Ringde Blå kusten kl.08, de ringde upp 08.05. Det fanns EN tid på hela dagen, kl.15.30, men då börjar jag ju jobba.. "Jag får be dig att ringa tillbaka imorgonbitti igen" Vilket jävla skitsystem! Man måste fan va' frisk för att orka va' sjuk! 

Sucks!

Ligger i soffan och har ett Vampire Diaries maraton all by my self. Välbehövligt efter en hel dags jobb, huvudvärk och gympapass. Inte för att gnälla men det går inte bra just nu. It just sucks! 

I surrender

I surrender, I surrender
I'm giving up the role of pretender




Skallebank

"Vila nu älskling", sa han och åkte till träningen 😱




I'm trying




Kalas

Härlig, ledig lördag! Började med sovmorgon, sen sålde vi fika och kaffe på Kristdaladagen för Elidas klass. De samlar pengar inför klassresan i 6:an :) Pappa och Ann kom hit, och vi kalasade lite för mig :) När de åkt hem packade vi in hela familjen i bilen och drog till maxi. Ligger i soffan nu och pallar inte förflytta mig någonstans. Ser fram emot ännu en ledig dag imorgon!








Bra.

Toppen födelsedag igår. Fina presenter, många grattishälsningar, men det bästa av allt: fick spendera dagen med min fina familj. Mina bästa ❤️

Idag e' en ledig dag. Då tvättar och städar jag, men har även kvalitetstid med mina små vilket innebär långkörarfrukost, legobygge och minecraftspelande. Vi har det bra.

B-day

Happy b-day to me! :) Work 7-14 ;)



 

Leg

På tisdag fyller jag 34(!!) år! Men vad gör väl det när jag fick visa leg på systemet idag..? :) ✌️




Ben

06.47 slog jag upp ögonen idag, och inte kunde jag somna om. Vad gör man då på en ledig lördag..? Jo, man går till gymmet en timme. Skakiga ben efteråt e' hur gutt som helst! Undrar om jag kommer kunna gå imorgon ;P




Föräldramöte

Efter föräldramöte på skolan bäddar jag ner mig och min huvudvärk i soffan. Superstolt över min lilla Holly 😘❤️




In motion




For life

Om ni bara visste hur ofta jag klickar in på bloggen, skriver några rader (eller många) och sen bara raderar allt igen. Men det funkar ändå. Jag får skriva av mig. Det e' ju ändå det viktigaste. Jag struntar i hur många som läser min blogg. Jag skriver för min egen skull. För att rensa och göra plats i mitt fullproppade huvud. Radera demoner och bara memorera det viktigaste. 

Vissa händelser i livet vill man bara plocka bort. Fast det finns ändå små fragment som måste få vara kvar, som gjort att du trots allt står där du e' idag. Allt går inte att radera. Hur skulle mitt liv c ut då..? Vissa sprickor e' for life. Du kan hjälpa till med lite lim och fylla ut med glädje och kärlek, men den knaggliga ytan kommer alltid att påminna dig. Den kommer inte att bli helt blank igen. 

Men jag mår bra. Det gör jag. Jag e' ju den där misstänksamma, som inte släpper in vem som helst. Ibland råkar jag dock öppna mig, men jag lär mig av mina misstag. Och har du blivit utslängd så kommer du aldrig in igen. Men jag klarar mig. Tro aldrig ngt annat. Jag har varit med om värre. Det här e' en droppe i havet i jämförelse. Jag känner inget mer. 





Promise..?




Humans are crazy, stupid and fragile.




He knew

"Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner."

Den där Afzelius som mamma hjärntvättade oss med på alla bilfärder, han visste han.


RSS 2.0