Sista helgen

Lördag idag. Veckorna går fort. På måndag börjar Johan jobba igen efter sin semester. Ledsamt! Men vardagen kommer säkert att infinna sig snabbt. Synd bara att han börjar sin första vecka med jour :/

Jag har jobbat varje kväll denna vecka. 5 kvällar i rad. Känner mig ngt sliten, men idag e' jag iaf ledig :) Jobbar dock imorgon igen ;) Det går jättebra med Valje när jag jobbar. Jag pumpar ut ungefär 100 ml. Han e' glad och nöjd även när Johan e' ensam med honom. Vilken fantastisk bebis vi har! I förrgår fjantade han sig när vi skulle sova. Han låg bara och skrattade och pratade. Jag lade honom då i spjälsängen, och tänkte att han "ropar" väl efter mig när han tramsat klart och vill somna vid bröstet, som han alltid gör. Men ungen somnar! Klockan va' strax efter 22, men han vaknar väl senare, trodde vi.När vi vaknade nästa morgon så sov han fortfarande. Kl.12 vaknade han! Första natten i egen säng!

Igårkväll skulle vi fika tunnbröd som Johan bakat. Valje somnade i soffan hos mig, så jag lade honom i hans säng medans vi åt. Men samma sak då. Han vaknade inte och sover än. Alltså, han vaknar aldrig på nätterna, men jag trodde nog att han skulle göra det nu när han låg ensam i sin säng. Men nä, han börjar bli stor. Och jag kan inte låta bli att sakna hans små fötter mot min mage, hans små fingrar mot min kind, hans små andetag i mitt öra..

Bara jag och Holly e' vakna. Jag dricker mitt heta te och äter Johans goda tunnbröd. Farligt med så gott bröd. Jag kan ju äta 20 st ;) Ska njuta av min lediga dag nu. Kommer bli underbart att slippa stressa till jobbet ikväll :)

 


Vardagen e' nära

Har haft en superhärlig vecka! Förra lördagen kom familjen Mårtensson hit, och vi har haft många underbara dagar ihop. Jenny e' en barndomsvän till mig. Vi har i stort sett växt upp ihop. Hon bodde i samma trappuppgång som jag när vi va' barn. Har hunnit med mkt denna veckan. Vi har varit i stan och lekt och ätit glass, på Nils Holgerssons värld, på marknad.. Grillat en massa har vi oxå gjort, och männen har varit på lite andra utflykter med de stora barnen. Det kändes inte som att vi inte träffats på ett helt år, men det e' ju faktiskt så länge. Ett bevis på att man faktiskt kan behålla kontakten med varandra, även om det e' nära 40 mil emellan. Saknar er så! <3

Igår hade vi en lugn dag. Det kom regn och sol om vartannat. Så fort man gick ut började det regna, och så fort man gick in kom solen fram ;) På kvällen åkte vi in till maxi och handlade lite. Blöjförrådet behövde fyllas på ;) Sen blev det filmmys med barnen, innan de skulle sova. Vi andra (jag, Johan och brorsan) skulle c en äventyrsfilm sen, men jag gick ifrån emellanåt. Mespropp som jag e' ;) Den handlade om ett forskarteam, som utforskade grottor flera km under markytan. Det blev orkan och grottorna fylldes med vatten. Folk drunknade till höger och vänster, fastnade med håret i repet och fick skalpen avsliten.. Ja, inte min typ av film alltså ;) En överlevde. Bra statistik ;)

Igår hittade jag äntligen en unicornmössa till lilla V. Blev så himla glad! Har även hittat lite annat smått och gott under veckan. Finns det ngt roligare än att handla barnkläder..??!! :) Det känns som julafton varje gång det ligger ett paket i brevlådan :)

Idag jobbar Johan en sväng. Imorgon börjar han på sin sista semestervecka, och jag ska jobba 5 av 7 kvällar. Tjohoo! :) Va' fort denna semestern har gått! Helt sjukt! Snart börjar skolan igen, och Holly börjar på dagis. Vardagen e' nära. Men jag tänker njuta av denna tid, så mkt det bara går :)

Valje 4 månader ❤


Semester

Hoppsan! Johan har semester, och bloggen blir lidande. Illa ;) Idag ska han dock iväg och jobba en sväng iaf, och då passar jag på att sätta mig här en liten stund. Fyra barn leker/bråkar på övervåningen och lilla Valje sover sött. Jag ska dammsuga och duscha, men skulle nog behövt duscha både före och efter städningen. Det e' sååå varmt och kvavt! Bläh!

Vi har inte gjort ngt spec under veckan som gått. Badat och fixat och bara varit. I onsdags va' jag hos bm på efterkontroll och cellprov. Lika roligt som vanligt, men skönt när det e' gjort :) Ganska billig livförsäkring med150kr vart tredje år. Det har man inte råd att missa.

I torsdagskväll gick jag bredvid på jobbet. Det kändes bra att va' tebax, men jag saknade förstås min lilla så det värkte i hela min själ! I fredags och igårkväll jobbade jag en liten sväng, och så blir det även ikväll. Jag pumpar ut till Valje, så att Johan kan ge honom i flaska. E' dock borta max 5 timmar, så det e' bara ett mål han behöver. Flaskan e' inget hit, men han får i sig lite iaf. Det har gått otroligt bra, och jag e' jäkligt stolt över Johan som fixar att ha alla 5 barnen själv, varav en liten bebis! Inte alla karlar som kan det, tyvärr!

Igår åkte vi till Krokstorp och badade. Det va' jätteskönt i vattnet! Jag simmade och jagade en bortblåst badboll. När vi sen kom hem åt jag lite, matade Valje, och drog sen iväg till jobbet. Johan tog alla 5 barnen, packade den lilla i vagnen och gick sen hem till min mamma på födelsedagsfika. De va' snälla och tog med en bit smörgåstårta till mig, som jag åt när jag kom hem på kvällen. Gott!

Min bror e' här nu. Han kom i fredags, och barnen e' överlyckliga! Det spelas en massa, förstås ;)

Nu ska jag få lite ordning här hemma. Bye!





RSS 2.0