Messy

Timmar blir till dagar som blir till veckor and so on. Det rullar på helt enkelt. Regn och åska idag. Rofyllt med regn, åskan e' jag dock inget direkt fan av. De stora barnen e' på träning och de tre små har bäddat ner sig i soffan framför en film. Bättre avslut på dagen e' nog svårt att få. 

Maria och hennes barn har varit här idag. Jättekul att äntligen cs igen! Vi har för proppfulla liv båda två, men ibland så ;) Det va' inte helt fel att få prata bort några timmar. Tack för idag! :)

Rainy day
rainy night
I chase in darkness
after the light
messy mind
messy hair
I hate myself 
because I care





True shit!




Värdelös

Det sägs att det e' bra för själen att gråta, att rensa ut och blotta sina känslor. Men jag har inte gråtit. Jag har känt mig tom, men inga tårar har fallit. Om jag fick leva om mitt liv hade jag gjort annorlunda. I just want things to go back to the way they were, before. Inget e' värt denna känslan av total värdelöshet. 

.




Empty

These empty thoughts
are breaking me
these empty words
are hard to see
I'm listening
far from behind
remembering all
that's in my mind 
so crazy of me
to believe in lies
so stupid of me
to look in those eyes
these empty thoughts 
are breaking me
these empty words
you can not see


No time to cry

Everything will be alright
Everything will turn out fine
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep

No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Lycka

Sjukaste drömmarna inatt. Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Tog Laban på en runda istället. Frukost i magen, benen upp i soffan. Alla sover än. Det e' så tyst och lugnt så jag knappt själv vågar andas. Vill inte bryta tystnaden. Det e' ro i själen just nu.

En kväll på jobbet väntar, och de små ska tebax på dagis efter några veckors sommarlov. Hoppas det går bra att lämna idag efter uppehållet. 

"Du e' deprimerad, du behöver prata med ngn" får jag höra jämt och ständigt. Men jag e' inte deprimerad. Det e' skillnad på att vara deppig och att vara trasig. Mina trasiga ändar kan nog ingen i hela världen laga. Men man kan leva ändå. Leva och vara lycklig genom andra. Mina barns lycka och glädje lyfter mig. När jag ser in i deras ögon och hör deras prat och skratt, då lever jag, på riktigt. Det finaste och bästa jag har gjort i mitt liv, det e' mina barn. Jag bryr mig inte om jag inte får uppleva ngt så bra igen, för jag kan leva på detta resten av mitt liv. 





Fuck it.



Jag kan inte titta på denna bilden utan att tänka på dig. Tänka på dina falska penseldrag som svepte över och in i mitt liv. En solig dag som denna kan mörka minnen och tankar plötsligt ploppa upp i huvudet på mig. Ärr i hjärtat värker och ömmar, men de värsta sitter i min själ. Den e' för evigt mörk och förstörd och stängd. Kanske förtjänade jag det här.

Men sen tänker jag bara: "Fuck it!" Det finns bara en enda person som kan bestämma över hur du mår, och det e' du själv. På ett helt liv hinner man rensa ut en hel del människor.





RSS 2.0