Underbara dag :)

Då va' den här, min sista lediga dag. Det gäller att njuta massor. Sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag. Fullt upp hela midsommarhelgen med andra ord. Ville egentligen inte jobba på midsommarafton, men hade redan blivit bokad och det fanns ingen annan (påstod de iaf). Men men, inte helt fel med storhelgs ob :) Många timmar blir det. Härligt! :) Nästa vecka ska jag iaf va' ledig på helgen, för på måndag vecka 27 börjar jag på mitt sommarvikariat. Sju härliga veckor i hemtjänsten. Kan det bli bättre..? Antagligen inte :)

Tänkte dammsuga nu och sen fixa lite med tvätten. Ska ringa Jenny oxå. Men hon får vänta en liten stund till :) För övrigt mår jag jättebra. Känner mig precis som vanligt, även om vågen fortsätter att peka uppåt. Tänk att det kan va' ett lyckorus att ställa sig på vågen :) Jag måste va' knäpp :) Längtar tills den 9:e juli. Kan inte tiden gå liiite fortare nu..? Hehe

Someone to die for..

Duktiga jag. Hunnit med massor idag, och klockan e' inte ens halv ett ännu. Gick upp samtidigt som Johan imorse kl. 05.50. Vi åt frukost ihop, och sen körde han iväg till jobbet. Själv e' jag superledig ända tills på torsdag, så jag bara njöt av stillheten och lugnet ett tag. Inte ofta man e' "ensam" hemma :) Ellioten vaknade strax efter 8. Vi låg i soffan och mös när han drack sin välling. Elida väckte vi vid halv 9. Det blev alltså en väldigt slö och lugn morgon..tihi.

Har städat hela huset och tvättat flera maskiner tvätt. Rensat upp lite i källaren oxå. Känns så skönt när allt e' klart. Vi åt lunch för ett tag sen. Nypotatis, köttbullar och tzatzikisås. Gottigt :) Gräddkolaglass blev det till efterrätt. Nu gör vi inte så mkt. Det regnar ute (idag igen!). Igår haglade det tom. Hoppas att det blir finare väder snart igen.

Nähä, nu ska jag ner i tvättstugan igen, och c om tvätten e' klar. Bye..


Remember..

"Nål, sax och kniv - din vän aldrig giv.
Ty nålen sticker, saxen klipper och kniven skär.
Vänskapsbandet brutet är."

Ännu en vecka är över. Ännu en ny vecka väntar oss imorgon. Jag räknar, dag för dag, timma för timma. Detta kommer bli bra. Extremt jävla bra. Fjärilar i magen, sol i ansiktet, lyckoslag i mitt hjärta. Mmm, jag förtjänar detta. VI förtjänar detta. Älskade, älskade liten..

Jag njuter av varenda dag..



RSS 2.0