Tandis

Nu e' det bara vi tjejer här hemma. Om vi bortser från Hälge och Elvis förstås :) Grabbarna har kört in till stan. Elliot skulle va' hos tandläkaren vid 9. Hoppas att det går bra. Han va' lite orolig igårkväll. Kunde inte sova, för han va' rädd att tandläkaren skulle borra upp hans tänder. Egentligen skulle vi följt med, men det e' så mkt snö ute. Älskling tog firmabilen istället, för han skulle ändå köra till kontoret i Hultsfred sen. Lämna bordet som vi lånade när pappa skulle tapetsera. Så de lär va' borta ett tag.

Hollysen har fått lite nya sovrutiner nu. Helt plötsligt vill hon somna för natten vid 20-21. Men vi får väl c. Hon kan ju ändra sig igen :) Skönt så länge det håller i sig iaf. Klockan 01 inatt vaknade jag av att hon grät. Men när jag gick upp för att hämta henne sov hon så sött. Hon hade väl gråtit i sömnen. Så det va' bara att gå och lägga sig igen :)

Idag ska det målas lister här hemma. Imorgon e' det sagt att vi ska börja med målningen av väggarna i kidsens nya rum. Ska bli sååå skönt när de kan flytta in där. Men snart så.

Lillasyster sover sött för tillfället och storasyster lägger pussel. Det känns konstigt att halva familjen e' "borta". Det e' så himla tyst och lugnt.  Får väl passa på att slappa lite, för snart kör det igång igen :)

Ikväll blir det film. Har en massa nya som vi måste c. Mest komedier, såklart :) Mespropp som man e'.


Elliot och Holly <3

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0