Nya gardiner

Goddagens. Här sitter jag, instängd i mitt lilla hus. Nä, så illa e' det inte. Men vagnlös e' jag, för Johan hann inte hämta hem vagnen igår. Alltså blev det inget dagis för stora barnen idag, för det hade varit skitjobbigt att bära lillasyster dit och hem. Visst, jag har ju bärselen, men det e' jobbigt nu när hon har en tjock overall. Så vi har bara varit hemma. Och vad gör man då när man e' hemma och inte kan ta sig någonstans..? Jo, man fixar och donar. Iaf om man heter Fia :)

Jag har strukit mina nya gardiner till vardagsrummet, och hängt upp dem. Det blev snyggt. Nu ska bara de nya fönsterlamporna upp oxå, men det får maken fixa när han kommer hem. Får c om jag orkar stryka de nya gardinerna till köket och sovrummet oxå.

Har ringt angående dopet idag oxå. Först ringde jag till prästen, som sa att jag skulle ringa till expeditionen. Sen ringde jag till expeditionen, som i sin tur hänvisade mig tebax till prästen. Hmm.. Nåja, nu va' det ju så att prästen va' sjukskriven, så det va' därför han inte kunde ta samtalet. Men det gick bra att prata med henne på expeditionen istället. Blev bara lite rörigt i hjärnan på den här stackars mamman :) Preliminärt blir dopet under högmässan den 15:e Mars, tillsammans med andra. Usch, inte kul. Vi har alltid varit ensamma när vi har döpt våra 2 andra barn. Hoppas att det inte blir alltför många. Och att kyrkan inte e' proppfull..

Nä, nu blir det strax dammsugning, sen ska vi äta mat. Kassler blir det idag. Supergott! Vi passar på när älsklingen jobbar, för han gillar inte kassler :)



Tjusigt va'..? :)

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0