Kalastajm

Jaja, jag vet att jag har slarvat med bloggen i helgen. Har helt enkelt inte haft tid. Fullt upp har det varit här hemma.

I lördags hade Elida äntligen sitt barnkalas. Som hon har längtat! :) Av 10st bjudna kom 9. Det va' barn överallt, men det gick jättebra. Vi började med snurra flaskan-leken, när alla hade kommit. Den som flaskan pekade på fick ge Elida sitt paket, och hon öppnade det så alla fick c vad som fanns inuti. Det tog en rättså bra stund, eftersom det va' så många..hehe.

Sen va' de uppe på rummet och lekte medans Johan fixade iordning lunchen, vilken bestod av korv med bröd. Finns det ngn bättre och snabbare kalasmat..? :) Sen fick de gå och leka på rummet igen. De lekte faktiskt jättebra. Det va' inget bråk eller tjafs, trots att de va' så många. De delade upp sig i små grupper här och var. Ngn lekte med stora dockskåpet, ngn med lilla dockskåpet, ngn lekte med Barbie, ngn lekte med dockor, ngn lekte med bilar.. osv.. Tur att Elida har ett stort rum :)

Sen va' det dax för fika. Snoddas, chokladbollar, kladdkaka och grädde bjöd vi på. Det va' lyckat :) Efter fikat hann de leka en stund till innan det va' dax att leta efter alla godispåsar, som Johan gömt. Lagom tills alla hade fått sina godispåsar kom första föräldern för att hämta. 2 timmars kalasande va' alltså precis lagom :)

Hade faktiskt en hjälpreda, så det va' kanske därför som allt flöt på så himla bra. Tack Marie för att du ställde upp! Det va' så himla snällt!

Gud så mkt fina saker Elida fick av sina kompisar. Barbie-dockor, godis, pyssel.. Hon e' himla nöjd!

Nä, nu ska den här mamman fortsätta med sin tvätt. Elliot ska snart hämtas hem från dagis.

Kram kram!

Kommentarer:
Postat av: Nina

låter som ett riktigt mysigt kalas :)

2009-10-19 @ 20:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0