Dop

Godmorgon! Har varit lite seg med bloggandet, som det sig bör på helgen. När Johan faktiskt e' ledig en helg, då vill man inte sitta här :)

I lördags hade vi dop för lille Leon. Det va' lyckat. Jättefint och trevliga gäster. Massa fina presenter fick han. Tack alla ni som gjorde hans dag så fin, även ni som inte kunde komma :)

 

Efter dopet begav vi oss allihop hem till oss. Vi bjöd på baguetter och hembakta bullar med valfritt pålägg, vilket verkade mkt poppis. Faten blev iaf rensade. Sen öppnade vi alla paket. Och efter paketöppningen va' det dax för fikat. Världens finaste och godaste tårta hade vi, som Maria hade gjort. Tack snälla Maria! Jag kunde inte ha blivit nöjdare! :)

 

 

På kvällen stack Johan och pappa iväg och plockade svamp. Egentligen skulle de plocka blåbär, men de hittade kantareller istället :) Så det blev myskvällsmat innan pappa och co skulle köra hem igen. Saknar dem redan! <3

 

Igår hade vi en lugn och skön dag. Jag städade, givetvis, men annars gjorde vi inget spec. Elida va' på kalas hos en klasskompis på em, och det tyckte hon va' kul. Imorgon börjar skolan igen, efter ett lååångt sommarlov. Behöver jag nämna att hon längtar..?? :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0