Jahopp

Dagen drar sig mot sitt ljuva slut. Ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och läsa några sidor, eller några kapitel..tihi.

Dagen har varit bra. Städade och tvättade lite i fm (gör aldrig ngt annat på fm känns det som :). I em blev det staden. Först BVC med lilltjejen. Ettårskontrolltime. Hon har passerat 10-kilosstrecket nu :) Ligger exakt där en tjej i hennes ålder ska ligga, så allt va' så bra så :) Några steg demonstrerade hon, men va' lite skeptisk inför läkaren. Hon va' ju läskig! Ettårsvaccination fick hon oxå, vilket innebar en spruta i varje ben :( Det gjorde ont, fast mest i mammahjärtat. Det fanns så mkt roliga prylar att kika på, så det onda gick över fort som tusan. Sen fick Elliot sin andra dos av svinvaccinet, så nu e' han oxå klar. Undrar vad de ska hitta på för ngt härnäst. Snigelinfluensa kanske vore nå't..?

Efter BVC blev det mat på Cecil. Underbart gott, som alltid. Elida och Elliot valde dock inte kinamat utan pommes med korv :) Glass till efterrätt. Mums!

Strosade lite på stan efter maten, sen besökte vi svärföräldrarna. Johan blev klippt, det bjöds på kaffe och de som ville kollade på Bolibompa. Sen blev det hemfärd. Va' rätt trötta när vi kom hem, så det blev bara lite gröt osv, sen sängen för alla barnen. De somnade bums alla tre :)

Jag och Johan har myst i soffan. Käkat Nutella, kollat på Hemmafruarna och bara haft det bra :) Fyllde nyss på pellets i förrådet, medans älskling sotade pannan. Tur det, annars hade vi fått det kallt imorgonbitti.

Nä, nu får det nog bli sängen. Klockan ringer 07 imorgon :)

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0