Slut för idag!

Tjo, va' denna dagen har gått fort! Imorgon e' det redan onsdag. Jösses alltså! Längtar som tusan efter helg nu!

Fm va' lugn. Jag väckte Holly strax efter 09, gav henne frukost osv. Sen lekte vi på hennes rum ett tag, medans solen drog och lockade med sina sköna strålar. Kl.10 gav jag upp, och gav istället efter för solens värme. Vi va' ju bara tvungna att gå ut en sväng i det härliga vädret! Har längtat så enormt mkt efter sol och vår de senaste veckorna! Men fyyy så kallt det va' ute! Det blåste och va' snorhalt, så det tog sin lilla tid att gå upp till affären. Jag e' ju så himla rädd för att halka och dratta omkull. Köpte lite choklad inför kvällen :)

När vi kom bort till dagis, typ tio i elva, va' det alldeles för kallt för att stå ute och vänta. Vi gick istället in och "tjuvlyssnade" lite på samlingen. Ville inte visa mig, för då hade Elliot kommit direkt :) Sen gick vi hem, lagade mat och lekte lite till. 12.45 gick vi till skolan och hämtade hem Elida. Skyndade oss hem sen, så Holly äntligen kunde få sin välbehövda middagslur. Hon sov ända till kl.16 :)

Idag har älskling hämtat hem vårt nya badkar. Vi har ju "bara" en duschkabin, och vi vill så gärna att barnen ska kunna bada. Köpte därför ngt liknande som vi hade i vår lägenhet, en ångbastu/duschkabin med kar i botten, fast mkt mindre. Denna gången blev det dock utan massagebadkar, men hur ofta använde vi det liksom..? :) Det kommer bli kanonbra när vi fått det på plats.

Har varit lite deppig ikväll, utan ngn egentlig anledning. Men lite choklad och två avsnitt av Lost fick den onda magkänslan att iaf minska. Nu blir det sängen och boken, sen blir nog natten fin till slut :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0