Ny vecka!

I den här familjen börjar veckorna på tisdagar, eftersom Johan e' pappaledig varje måndag. Det känns iaf så, trots att både Elida och Elliot ska upp och iväg på måndag morgon. Det e' ju rena lyxen att stanna hemma då, och låta pappan sköta lämning och hämtning :)

Igår hade vi, trots en ledig pappa, ingen lugn dag. Johan lämnade de stora barnen, sen körde vi in till staden. Det va' dax för storhandling, vilket vi gör en gång i månaden. Efter storhandling blev det BVC med lille Leon. Han vägde nu 6670 gram och va' 62,5 cm lång! Va' fort det går! Han har alltså gått upp ca 4 kilo, sen han föddes i maj. Helt sjukt!

Efter vägning och mätning va' det dax för vaccination. Det gick kanonbra! Leon bara skrattade och "pratade" med sköterskan hela tiden. Min lilla charmör! Han blev lite ledsen, precis när det stack till i benet, men det gick över på en gång. Andra sticket sved liiite mera, men mamma har ju alltid tröst i bh:n..tihi! Sköterskan va' så himla impad över honom, så hon skrev i hans journal att han va' en VÄLDIGT glad liten kille :) Enligt kurvan så följer han sin egen kurva finfint, men ligger på den kurva som e' precis under "normalkurvan". Så de som säger att han e' tjock och stor kan ju ta sig nånstans. Han e' perfekt! Min lilla goskille!

Väl hemma igen fick vi packa upp allt som vi köpt. Phu, det tog ju ett tag. Skööönt att det e' gjort nu, och att hela kylen och frysen e' fulla med godsaker igen :)

Elida va' hemma hos en kompis efter skolan igår, och idag ska samma kompis följa med oss hem. Det e' full rulle, varje dag, men det e' härligt! Nu ska jag fixa iordning det sista, innan vi ska traska iväg. Bye!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0