Hjärtan

Trött idag! Vaknade av Johans alarm redan kl.06, men somnade gott om igen. Strax efter halv 7 tassade Elida och Elliot ner och väckte oss. De hade fyllt en låda med fina teckningar, som de sedan slagit in. Jättefint! Tack älskade ungar!

Igår hade vi en bra dag. Fm bestod av doning och mys, bakning och lunch. Till lunch blev det äggmackor och varm o´boy. Yum! Även de stora barnen fick äggmackor när de kom hem från skolan. Kokt ägg på nybakta rågbullar, bättre blir det inte :) Strax efter 13.30 kom Marie och Arvid hit. Grabbarna lekte och mammorna pratade. Trevligt, trevligt! Sen fikade vi. Kladdkaka, såklart! ;)

Idag blir det lugnt, iaf på fm. Jag ska diska och dammsuga, efter att de små gått upp. I em ska vi in till staden. Johan ska på hälsokoll, för jobbets del, och vi andra ska ta oss en tur till ankdammen och lekparken. Sen blir det BVC med lille Leon. En läkare ska kolla på hans torra hud. Det har dock blivit mkt, mkt bättre än när vi va' på BVC sist. Men nu har vi ju fått en tid, så vi får c vad de säger. Det e' lite drygt att behöva smörja honom 3 ggr om dagen. Kanske finns det ngn bättre receptbelagd salva som bara behövs en eller två ggr om dagen.

Hoppas att ni alla får en jättefin Alla Hjärtans Dag! <3


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0