Sista rycket

Måndag igen då, och vi överlevde midsommarhelgen :) I fredags kom pappa och Ann hit strax efter kl.10.30. Vi packade bilen full av barn och packning, sen drog vi iväg till Kråkelund, för att åka ut till Marsö. Johans morbror Ulf hämtade oss, så vi fick åka täckt båt ut. Det gillade barnen :)

Midsommarafton va' lyckad. Det bjöds på god mat, sång, dans och lekar. Barnen va' helnöjda, men väldigt trötta när vi åkte hemåt på kvällen. Föräldrarna oxå ;)

I lördags kom pappa och Ann hit. De sov i Johans farmors gamla hus i Krokstorp på natten. Vi grillade och hade det supermysigt, när Johan blev utringd på sin jour. Suck! Men tur i oturen att han slapp åka ut på midsommarafton iaf. Det hade varit en aning värre ;)

Igår hade jag och barnen en hemmadag. Johan jobbade, och vi fick hit två extra ungar. Lustigt att det alltid e' mkt lugnare när barnen har kompisar hemma :) Johan kom dock hem i rätt bra tid. Vi åt gott, och när barnen lagt sig så kollade vi på en film. Det blev filmen "Lovligt byte", då jag precis lånat två böcker av Ann-Sophie, som e' jättebra, och filmen e' gjord efter första boken. Böckerna e' dock bättre än filmen, men så brukar det ju va', men den va' absolut sevärd. Har du inte läst Janet Evanovichs böcker så gör det! Jag e' på andra nu, och det finns tydligen 13. Har alltså en ljuvlig tid framför mig! :)

Nu jobbar Johan sin sista vecka innan semestern. Men han börjar sin ledighet redan på fredag, då han e' jourledig. Underbart ska det bli! Vi behöver verkligen tid tillsammans nu! Det kommer bli 4 mysiga veckor! Synd bara att de går så fort :/

Nähä, dax att fixa lite här hemma. Tjing!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0