Valje 2 veckor idag!

Elida va' hos ögonläkaren igår. Johan och Holly hängde med, medans jag och grabbarna stannade hemma. Besöket där gick bra. Hennes syn har förändrats, till det bättre. Kanonbra! Inte för att hon ser sååå dåligt, men det e' kul att det e' på rätt håll det ändras. Nya glasögon behövdes alltså, och de åkte till Specsavers denna gång. Har alltid köpt på Synsam förut. Två par brillor blev det, så det ska bli spännande att c sen.

På hemvägen svängde de inom Maxi. "Vi plockar lite", sa älskling när han ringde. När de sen kom hem så hade de råkat storhandla..haha. Skönt att slippa det denna månaden ;) Tyvärr blev det inget kvällsmys igår, för Johan blev utringd på sin jour. Han fick köra ända till Nybro. Nu hoppas vi på att han slipper åka ut fler ggr.

Barnen har hållt igång hela dagen. De har varit ute i omgångar, och jag har plockat och städat lite här hemma. Till lunch blev det ris och skinksallad, och vi blev alla supermätta. Lilla Valje har sovit, ätit, bajsat, ätit, sovit men oxå legat och kikat runt lite. Idag e' han två veckor gammal. TVÅ veckor har gått sen han kom till oss. Va' fort det går! :/

Nu ska jag gå och spana på barnen, som leker ute. Leon och Valje sover. Första gången på 5 dagar som Leon sovit middag. Han har börjat öppna dörren till sitt rum. Johan vände handtaget. Han lyfte då fram sin lilla fåtölj, och öppnade iaf. Jag lyfte ut fåtöljen. Då tog han en av sina leksaksbackar, klättrade upp på, och öppnade igen. Unge alltså ;) Idag har han dock inte gjort några konster. Skam den som ger sig :)

 

2 veckor <3


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0