Städmani

Imorse va' lille Leon piggelin redan strax efter kl.7. Ovanligt för att va' honom, men han va' så go och glad ändå :) Nöjd som tusan va' han, när han fick sitta med vid frukostbordet, och försöka sno till sig största syrrans glas och macka. Busungen :) Älskling lämnade Elida idag, så Ellioten och lillsessan fick sovmorgon.

När de hade åkt iväg gosade jag och lillkillen ner oss i soffan, under en filt. Där satt vi ända tills kl.9, när de andra 2 skulle upp. Leon tog sig en lur, och jag kollade på tv. Wifeswap råkade gå just då, så jag kikade på det. Den ena mamman städade inte alls. ALDRIG alltså. Och hon passade inte sina barn heller, för det gjorde den största flickan, som va' 11 år. Sanslöst. Den andra mamman städade JÄMT! Hennes barn hade olika sysslor som de gjorde, och hon inspekterade även deras rum, DAGLIGEN! Jag blev såååå städsugen (kan man bli det..??), så idag tänker jag röja järnet här hemma! Har redan avverkat vårt sovrum, så det e' bara att fortsätta då :)

Till lunch idag blir det hemmagjord pytt. Jag e' såååå sugen på stekt potatis! Johan gillar inte det, så man får passa på när han jobbar :)

Nähä, det händer nog inte så mkt mera idag. Ikväll däremot ska det nog reglas upp en vägg. Tur vi har ngt att hitta på :)

Kommentarer:
Postat av: Emelie

Åh mums vad gott det låter. Vad har du då i?

2011-01-27 @ 10:18:41
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
Postat av: Fia

Potatis, köttbullar, korv, bacon och morötter blir det idag. Man kan ju ta vad man har hemma, och steka upp :)

2011-01-27 @ 10:25:31
URL: http://sessanfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

RSS 2.0